Originally Posted by
behzat
Bir bilmecem var çocuklar...
Başkent Baştaş Çimento Fransızların.Yönetim kurulunda danışmanlık yapan isim Fransız Gilbert Noel Claude Natta.
Konya Çimento Fransızların.Yönetim kurulunda danışmanlık yapan isim yine Gilbert Noel Claude Natta.
Peki ama;İhracat yapmayan Bucim'e 2016 Aralık ayında bizim Gilbert Noel Claude Natta ceo olarak neden atandı?
Haydi çimentocu diyelim...
Peki Ama Cemtaş'da Genel Koordinatör olarak neden yer aldı?
Hani Türkiye'de ne adamlar var.Ne gençler var.Ne okullar bitimişler varken,benden yaşlı bu Fransızın buralarda ne işi var?
behzat abi ben bucim alırken fransızlara satılacak diye aldım. (şahsi düşüncem) o aralar az ama çemtş hissemde vardı (hatta 2.40 çemtş alıp 3 ü ilk gördüğü zamanlarda ayrılmıştım sonrasında ufakta olsa bir hisse bırakmıştım çemtş) çemtş ı takip etmeme rağmen bucim in satılacağını düşünerek buraya geçtim, çemtş ta satılabilir diye konuşuluyor. sanki birinden biri satılacak (bucim limanıyla birlikte / çemtş tan da liman alındı kılçıksız şekle geldi) bucim her iki durumda da kazanır. olası bir bucim satışında çemtşın çok çok fazla(elbette yarar ama öyle alır başını gider olayı olmaz) işine yaramaz diye düşünerek seçtim. sizin yazılarınızıda oldukça beğenerek okuyorum. sizi çemtş ta takip ediyordum ama o aralar çok satış konuşulmuyordu, belkide ben dikkat edemedim. bucimi takipten sonra yazılarınızı görünce aynı düşündüğümüzü fark ettim. belkide ikiside satılmayacak onu bilemem ama umarım birinden biri satılır ve hepimiz kazanırız
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri