Sayfa 1327/2310 İlkİlk ... 327827122712771317132513261327132813291337137714271827 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 10,609 - 10,616 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ayvagobeknuri
    15-11-2016, 11:42
    http://www.aydinlik.com.tr/dunya/201...stay-dan-uyari

Fransa'da, Sayıştay Mahkemesince hazırlanan raporda, ordunun yurt içi ve dışındaki operasyonlarında kapasitesinin üzerinde sorumluluk üstlendiği uyarısına yer verildi.

Bakiniz Fransa ile ilgili bir haber daha. Fransiz sayistayi, Fransiz ordusunun hizini kesmeye calisiyor. Oncelikle haber Aydinlik gazetesinden cikmis. Aydinlikcilar yani Perincek, Turkiye ile Rusya arasinda dirsek temasini saglayan kisi.

Tabii bilmiyoruz, Fransiz sayistayi, Fransiz ordusunun kapasitesinin arttirilmasi icin Marine Le Pen'e gol pasi da vermis olabilir.

Netice itibariyle ne olursa olsun, iki gundur yazdigim Rusya-Fransa gerilimi beklentisiyle uyumlu bir haber.

Dun Tayyip Agamin, bugun de Bahceli'nin Ab ve Shultz'a cakmalarinin ise danisikli dovus olmasi kuvvetle muhtemel.

Dun Ali Kemal kardes bir mesaj yazmisti, benim Frexit mesajimin ustune. "Bunlari Almanya adam etti, Almanya'nin elinde ise batik Doce kaldi" diye.

Bu dogru, 2008 krizi sonrasinda Almanya bir kurtarici gorevini yapti. Bu durum, 70'li yillardaki "Kurtar bizi Ecevit" sloganina benziyordu. "Kurtar bizi Ecevit" sloganinin neticesi ise 12 eylul askeri darbesi olmustu...12 eylul anayasasi ise % 92 oyla kabul edilmisti.

Avrupanin guneyi AB'den ayrilacaksa ki burada Italya, Ispanya, Portekiz, Yunanistan gibi ulkeler var, bunu bu ulkelerin halklarina yaptiracaklar. Cunku halk oylamasina ihtiyac var.

Evet Almanya 2008 krizinden sonra bunlara istedikleri paralari verdi. Bunlar da siesta yapip, uzoyu cektiler. Ama simdi Almanya para yok diyor. Ee bu ne demek? Su demek; Frexit, Grexit, Itexit vs demek abi...

Ince isler abi bunlar. Almanlar keriz degil abi...
    Böyle bir mesaj da var. Artık sadece Doçe değil, Almanların büyük firmaları da çok büyük sıkıntıda. Bu durum Alman kobilerinin batmasına ve Alman sanayinin çökmesine sebep olabilir.
    Yeşiller, sosyal demokratlar eyvah eyvah...eşşekler...
    Bakınız Fransa bugün Mali, Nijer ve Senegal'den atılıyor. Haber yukarıda...
    @erefefik

2. soL Haber
    @solhaberportali
    ·
    58d
    Bireysel silahlanmada artış: 25 milyon ruhsatsız silah var!

https://haber.sol.org.tr/haber/birey...lah-var-381638
    Sabıkası olmayanlar kolayca silah ruhsatı alabilmeliler. Ruhsat işlemleri kolaylaştırılmalı ve vergiler kaldırılmalı. Silahlar ucuzlamalı.
    İnsanlara kendini koruma hakkı verilmeli. Ne öyle, Esenyurt'ta gepegenç çocuğun kafasına sıkıverdiler. Tavuk mu bu?
    @erefefik

3. Patronlar Dünyası
    @patronlar
    Ev sahibi, istediği kira artışını yapamayınca kiracısını evden çıkarmak istedi

Kiracı evi boşaltmak istemeyince ev sahibi kiracı kadın adına flört uygulamalarında hesap açarak telefon numarasını ve adresini dağıttı.
    Süleyman Demirel: Enflasyon sadece pahalılık olayı da değildir. Ahlakı bozar, borcu olan borcunu ödemez, alacağı olan alacağını alamaz. Hırsızlıktan, soygundan, fuhuşa kadar hemen hemen bütün yolları açar. Toplumun içini bozan bir olaydır.
    @erefefik

4. parasabir
    16-11-2016, 15:12
    Bugüne kadar AKP ye hiç oy vermemiş biri olarak, başkanlık oylaması olursa evet oyu vereceğim. Nedenim çok basit..

Bu CHP %70 ihtiyarlardan ve emekli bürokratlardan oluşur. Gençlere güvenmezler ve koltuklarını bırakmazlar. Hepsi okumuş ve okutmuş olduğundan, devletin çarklarını iyi bilirler. Sorumsuz ama cukkası bol makamların peşindedirler. ATATÜRK ' ün adını her konuşmada sık sık kullanırlar lakin, ATATÜRK devrimlerini ve yaptığı savaşları sorunca bomboşdurlar. İşte ATATÜRK ' e en çok zarar veren tipler bunlardır. Yıllarca bu ülkenin okullarında ATATÜRK öğretiliyormuş gibi yapılmış, aslında nefret ettirilmiştir.
    Şimdi de sürekli hizipçilik, her şeye sebepsiz hayır, insanları soğuttular. Öyle özellikli insanlar vardı ki lider olacak düzeyde , hususi harcadılar. CHP yi özel çağırarak iktidarı tepside sunsalar , '' bu işde bir iş var '' diyerek kabul etmezler. Nasıl olsa sabah 09 akşam 17 parti merkezlerine giderek çay- kahve , sohbet var. sorumluluk yok. Maaş var. Ne gerek yüksek tempoya, yorulmaya.... Adam 68 yaşında Bornova ilçe başkanlığı yapmış, halen bayraklı belediye meclis üyesi ve kafa bomboş... konuşurken bir cümleyi üç defa da anlıyabiliyor. Bir de apartman yöneticiliğinden ayda 2 bin tl. alıyor. Apartmanı iki kapıcı yönetiyor, adam iki günde bir 3 saat uğrayarak yöneticilik yapıyor. Ekmek- gazete servisi yok. Hizmet anlayışları böyle bunların. İzmir Belediyelerinin durumu ortada zaten....

Tüm iyiniyetli eleştiri yapanları da dışladıklarından , ben ve benim gibiler artık, AKP nin yolunu açacaktır. Adamlar bildiğini okuyorsa bile dinliyorlar. Varoşlara özel önem veriyorlar. Halkın hassas olduğu konuları çok iyi biliyorlar. Valla artık bu son terör mücadelesindeki azimlerini de görünce vatanseverliklerine inancım tam oldu.
    Buyrunuz...2015'de eski forumda ''orta ve uzun vade için stratejiler'' başlığında yazışmaya başlamışız. Değerli bir katılımcı gelmiş ve bir mesaj yazmış, gitmiş. 2016'da yazılmış bu mesaj, herşeyin özeti...
    @erefefik

5. Bosanas
    17-11-2016, 14:46

"Bu ulkede tapuya da guvenemeyeceksek neye guvenecez abi?"
    Bundan 14 sene evvel ODTÜ den hemen sonra eskisehir yolu kenarinda 2.400 m2 yerim vardi.. Yeni mahalle belediyesi bakardi oraya. Emlak vergilerimi eksiksiz 1972 den bu yana düzenli ödedim.

14 sene evvel ögrendim ki benim yerim yok. Baskasina mahkeme karari ile satlilmis. Defalarca ihalee cikmis ve cuzi bir paraya (9.000 dolar ) satilmis... Ve ben satilmasina ragmen 5 sene emlak vergimi ödemisim. Kimse bana senin yerin yok dememis...

Türkiyenin degisik yerlerinde evim, yazligim var. Su tel Tv elktirik gibi devamli ödedigim mecburiyetlerim var...

Devlet beni bulamamis! Beni akabinde yargilamis... Ve satilan parayi TL olarak vakiflar bakasina yatirmis.Sifir faiz ile...

Hakkimi aramaya basladim... Siyasi partiler, meclis baskanligi, cumhur baskanligi, basbakanlik, gazete köse yazarlari vs. Bana dönen olmadi...

Sadece TCBMM komisyonundan "Sadece fazladan emlak vergilerini geri istiyebilirmisim..." Tapu denilen devletin namusu elimde öylesine kaldim... O yerin degeri simdilerde en az 1.2 milyon dolar...

Kizkardesim de avukat...

Sonradan bu akabinda gazete ilani ile yargilama degisti...

Ben ise ülkeme olan güvenimi yitirdim... Yurt disina yerlestim. Ev aldim. Vatandaslik filan... Halen icim yanar bu tapu konusu acildiginda...

Orasi Türkiye... Yeterki birileri sizin maliniza göz dikmesin...

Not: bu yerdeki tapuya degisen adresimi tel nr bildirmeme ragmen hic bir ise yaramadi... Cebimde dedemin istiklal madalyasi gecimimizi hep devlet disindan sagladik... Birileri icin hayat ne kadar kolay Türkiye de...

Köken olarak sakarya mah. yeni kök sk. cebeci dörtyol ikametimiz vardi. Bir daha da Ankara ya gitmedim. ÖLÜM BILE GITMIYECEK...
    Bu arkadaş ne yaptı acaba? Hukuki süreç başlattığını yazmış.
    @erefefik

6. yetkisiz
    23-11-2016, 11:18
    Çok hata yaptık...Ben de yaptım...Herkes yaptı kardeşim...Yapmayan yok !...Sene 1985'de Lice'de...Evdekilerin tamamını yok etmeye vicdanım elvermiş olsaydı, ne parmaksız zeki, ne ömer hayri konar, ne de o dönemin kallavi grup liderlerinin hiçbirisi sonradan gerçekleştirdiği hiç bir eylemi yapmamış olacaktı...Aradan geçmiş 32 yıl...Ben halâ bunu sorgularım...Tetiğe bassaydım daha mı iyi olacaktı acaba diye...Şimdi gelmişler çöküş möküş...

Bu kadim milletin taşımış olduğu esbab-ı mucize, rezidanslarda oturup hafta sonlarında buda ayinlerine giderek öğrenilmez kardeşim... Tütsülerle kafa bulup, sanskrit hareketler yaparak ancak kendini kandırırsın...Şırnak-Besta'ya gideceksin, Uludere Hilal yaylasının havasını teneffüs edeceksin...Lice-Körha, Selemeyük, Ecemiş'teki vatandaşla zehir gibi kaçak çay içmeden öğrenilmez bu kadim halk...Ben bile öğrenememişim yaw, sen nereden bileceksin behey sümüklü...

Sana bırak gelmeyi, bu memleketin rüyasını görmek yasak artık hain !...
    Yetkisiz abinin mesajı geçip gitmiş...
    @erefefik

7. https://www.gercekgundem.com/dunya/d...lacagiz-431711

Danimarka: İslam İşbirliği Teşkilatı'nın kararlarını dikkate alacağız
    Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları ele almak amacıyla düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) 18. Olağanüstü Dışişleri Bakanları toplantısından çıkan kararı dikkate aldıklarını bildirdi.
    Danimarka'nın söz hakkı var. Sebebi Grönland...
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yetkisiz abinin mesajı geçip gitmiş...
    yetkisiz
    20-11-2016, 21:10
    http://666kb.com/i/deac8ejmni1h273pu.png

http://666kb.com/i/deac8qvdrj54r5uhe.png

Sırada Cerablus Valiliği var...O benim...Kimse sulanmasın...
    Zaman nasıl da geçip gitmiş. ))))))))))))))))))))

İşaallah bizim Julia da iyidir. Bu başlığı da o açtıydı...
    @erefefik

Sayfa 1327/2310 İlkİlk ... 327827122712771317132513261327132813291337137714271827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •