Sayfa 133/163 İlkİlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon
Arama sonucu : 1298 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben x100 takip ediyorum tabi, x30 da %3, x100 de %9 kadar fark var. Ama x30 öncü olduğuna göre x30 kırarsa ardından x100 de kırar herhalde.

Bu arada koç bende de var, yüklü sayılır..asıl ağırlığım pegasus ta tabi..ama koçu özellikle yabancılar alıyor sanki
    öyleyse gel arada anlaşalım x50 bakalım :-)

ben niye sadece x30 bakıyorum çünkü bunun vadelisi alıp satıyoruz, trade ettiğimiz mal bu.. öte yandan x100 hisselerinin yarısında açığa satış yok, hisse vadelisi yok, daha az etkin bi piyasa x100.. bu başlığın adı xu030, başlığı açan karar anı lakaplı arkadaş bu işlerden iyi anlayan bi arkadaştı, keşke gelip yazsa arada, varantlara opsiyonlara bakıp piyasa öngörüsü yazardı ve bayaa başarılıydı, forumda şu an yazanlar içinde okunmaya değer oranı %5 bile değil, geri kalan 95 çöp

2. dün piyasa yukarı yaptı, günler sonra bankalar pozitif kapadı, ykbnk silip süpürdüler.. endeks vadelide poz kapama olmuş, bi kısım shortçu pes etmiş.. nşa, bugün satıcılı olması gerekir, yurtdışı da negatif

ama algoritmik düzende esas belirleyici olan günlük işlem- other kısmının satışa mı geleceği, alışa mı geleceği, fazla satıcı gelirse algo alıp süpürür yukarı doğru alıcı gelirse basar, bastıkça basar..

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün piyasa yukarı yaptı, günler sonra bankalar pozitif kapadı, ykbnk silip süpürdüler.. endeks vadelide poz kapama olmuş, bi kısım shortçu pes etmiş.. nşa, bugün satıcılı olması gerekir, yurtdışı da negatif

ama algoritmik düzende esas belirleyici olan günlük işlem- other kısmının satışa mı geleceği, alışa mı geleceği, fazla satıcı gelirse algo alıp süpürür yukarı doğru alıcı gelirse basar, bastıkça basar..
    Ben haftayı 11000 üzerinde kaparız diyorum(x100). Bana göre çok mütevazı kaldı beklentilerin Zaten vakit azaldı Mart sonu-Nisan başı lokal tepe yapıp 6 ay yatay/hafif düşen bir piyasamız olur görüşündeydim. Yani ne olacaksa şu önümüzdeki 2-3 hafta içinde olmalı.

Bu arada illa ki x30 takip etmek daha mantıklı bizim için, ara ara x30-100 korelasyonu azalsa da uzun vadede oldukça paralel hareket ediyorlar zaten. kv x100 e bakmak, x30 a bakmıyorum demek değil. Hatırlama ve takip etme adına, genel olarak x100 takip edildiği için x100 ü takip etmek daha pratik geliyor bana.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben haftayı 11000 üzerinde kaparız diyorum(x100). Bana göre çok mütevazı kaldı beklentilerin Zaten vakit azaldı Mart sonu-Nisan başı lokal tepe yapıp 6 ay yatay/hafif düşen bir piyasamız olur görüşündeydim. Yani ne olacaksa şu önümüzdeki 2-3 hafta içinde olmalı.

Bu arada illa ki x30 takip etmek daha mantıklı bizim için, ara ara x30-100 korelasyonu azalsa da uzun vadede oldukça paralel hareket ediyorlar zaten. kv x100 e bakmak, x30 a bakmıyorum demek değil. Hatırlama ve takip etme adına, genel olarak x100 takip edildiği için x100 ü takip etmek daha pratik geliyor bana.
    neyi mütevazi kalmışım anlamadım, x30 yeni zirve yakar dedim- %3 var oraya.. sen x100 11bin olur diyorsun, oraya da %3 var, aynı cümleyi farklı kelimelerle anlat derlerdi eskiden lisede, onun gibi bi şey olmuş.. ağırlık olarak x100 dediğin üçte ikiden fazlası x30 kağıtları zaten, üç aşağı beş yukarı aynı minval..

tabii matematikte ekrem başkanın üstüne tanımam, 800 artı 900 toplarsın, onun yarısı 700 yapar

https://x.com/enginbalim/status/1900044814332105000

5. ekrem başkanın iü ingilizve işletme mezunu olması bazılarının zoruna gidiyor, yok usulsüz nakil varmış da, yok diploması yok hükmündeymiş de.. bizim zamanımızda (o yıllar) ing. işletme okuyan arkadaşlarım vardı, ingilizceleri boğaziçililerden aşağı değildi.. netekim ekrem başkanın ingilizceye hakimiyeti gerçekten göz yaşartıcı.. engellemeyin ulan başkanımı

https://www.youtube.com/shorts/3dS_gz1DMT4

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün piyasa yukarı yaptı, günler sonra bankalar pozitif kapadı, ykbnk silip süpürdüler.. endeks vadelide poz kapama olmuş, bi kısım shortçu pes etmiş.. nşa, bugün satıcılı olması gerekir, yurtdışı da negatif

borsa aşağı olmalı dedik, demez olaydım.. herif bu saate kadar benim shortları sıkıştırmaya çalıştı..
    bakalım gereğini yapacak mı ustalar saatinde ??

verirse seans sonu asels ve ekgyo alırım.. vermezse, bana ne' derim, bananeist takılırım

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    neyi mütevazi kalmışım anlamadım, x30 yeni zirve yakar dedim- %3 var oraya.. sen x100 11bin olur diyorsun, oraya da %3 var, aynı cümleyi farklı kelimelerle anlat derlerdi eskiden lisede, onun gibi bi şey olmuş.. ağırlık olarak x100 dediğin üçte ikiden fazlası x30 kağıtları zaten, üç aşağı beş yukarı aynı minval..

tabii matematikte ekrem başkanın üstüne tanımam, 800 artı 900 toplarsın, onun yarısı 700 yapar

https://x.com/enginbalim/status/1900044814332105000
    malum medyayı çok takip etme, kafada uyuşma başlamış Ben 1-2 günlük bakmıyorum. 2-3 hafta içinde 13000 e yaklaşır u-100 diyorum. Yaklaşık %20 yapar...Anladığım kadarıyla bu sürede senin hedef çok daha aşağılar.

Bir de sürekli düşüşe oynuyorsun...6 aylık bezdirici dönem bitmiş, neden yukarı kopmasın, niye gevşesin, shortçu çekmesi için yukarı sürmesi lazım fazla gevşeyip fırsat vermemesi lazım trader lara
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

bakkalın oğlu ağustosta ilk fırsatta 200-günlük kırmızı ortalamayı aşağı kırdı, canı hiç çıkmak istemedi sonra tekrar 200-günlük üstüne, trump rallisinde geçici olarak atmış ama aralık ayını çıkaramadan tekrar aşağı kırmıştı, 150 TL'ye kadar bastırmışlar boynunu çocuğun.. amma velakin mart ayıyla beraber tekir kedi gibi kızıştı, ve yukarı fuleye başladı, bugün itibariyle kırmızının üstüne attı, çok güçlü bi teknik sinyal

trilyon dolarlık türkiye ekonomisinin en az %10 kısmını tek başına kontrol eden kchol piyasa değeri 12 milyar bile değil.. böyle bi fiyatlama olamaz, aşırı bi negatif köpük var.. acilen düzeltmesi gerekiyordu, dipten bi %20 tepti.. evet, ama yetmez.. grafikte gözükmüyo, mayıs.2024 tepesi 270, oraya gidip yeni ath yakması için %50+ yapması lazım daha
    yürü lan bakkalın oğlu, herşeye kafana göre her gün zam yap, olur mu böyle, yürü lan bakkalın oğlu

Sayfa 133/163 İlkİlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •