Sayfa 132/237 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 1895 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. avrupa 15 senedir türkiyeyi şeytanlaştırma çabasındaydı, ülkeyi karıştırmak için ekonomisini ezmek için yapmadığını bırakmadı.. türkiye ise bu 15 senede ordusunu güçlendirdi, savunma sanayiinde devrim yaptı, ve bu askeri gücünü sahada defalarca kanıtladı- libya, karabağ, pkk/işid vs.. sonra trump geldi ve avrupayı aşağıladı, sizi artık korumayacağım dedi, telaşa kapıldılar.. şimdi kapımızı çalıyorlar.. ve borsa bunu satın alıyor- bunu satın aldığına hiç şüphe yok

2. 30-endeks şubat vade sonuna kadar bekledi ve 7 aydır geçilemeyen 11.300 direncini patlattı, 26.şubat dibinden %11 yukarı yaptı.. abd borsalarının her gün eksi kapadığı ortamda yaptı bunu.. bu hafta bitmeden 12.250 üstünde yeni all-times-high yapması mukadder gözüküyor.. banka-dışı endeks hisselerinden şaşmamak lazım, ıvır zıvır hisselerde macera aramaya lüzum yok

3. alarko holdingin tamamını satın almak için çinlilerin çok yüksek bi satın alma teklifi sunduğu dair bir duyum-haber yayınlanmış pazar günü odatv'de- gerçi güvenilmez boktan bi site ama pzt günü bu haber tahtaya yansımış, bugün ise kötü bilançoyu satmış tahta.. izlemeye aldım

https://www.odatv.com/yazarlar/hurre...sale-120089439

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    30-endeks şubat vade sonuna kadar bekledi ve 7 aydır geçilemeyen 11.300 direncini patlattı, 26.şubat dibinden %11 yukarı yaptı.. abd borsalarının her gün eksi kapadığı ortamda yaptı bunu.. bu hafta bitmeden 12.250 üstünde yeni all-times-high yapması mukadder gözüküyor.. banka-dışı endeks hisselerinden şaşmamak lazım, ıvır zıvır hisselerde macera aramaya lüzum yok

Bu kadar erken ath, benden de boğa çıktınGerçi ne olacaksa mart sonuna kadar olacak, 13 bin(bit100) görülebilir kehanetim vardı Kasım ayında..Ocak-şubat kayıpla geçince ben bile hedefimi 12 binlere revize etmiştim(bist30 13 binler). En nihayetinde hızlı bir hareket olacağı ve mart sonuna kadar yaşanıp biteceği tezim geçerli hala
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu kadar erken ath, benden de boğa çıktınGerçi ne olacaksa mart sonuna kadar olacak, 13 bin(bit100) görülebilir kehanetim vardı Kasım ayında..Ocak-şubat kayıpla geçince ben bile hedefimi 12 binlere revize etmiştim(bist30 13 binler). En nihayetinde hızlı bir hareket olacağı ve mart sonuna kadar yaşanıp biteceği tezim geçerli hala
    max 11918 gördü, ath yapmasına %3'den az bi şey kaldı, bugün olmazsa cumaya yetişir bence.. gerçi ben sattım herşeyi, sadece kchol devam, taktik satış, bugün çarşamba kredi faizi ödemek istemiyorum.. yeterince aşağı çekilirse tekrar mal alırım long açarım.. yukarı kopartmaya kalkarsa da iştirak ederim

6. bakkalın oğlu ağustosta ilk fırsatta 200-günlük kırmızı ortalamayı aşağı kırdı, canı hiç çıkmak istemedi sonra tekrar 200-günlük üstüne, trump rallisinde geçici olarak atmış ama aralık ayını çıkaramadan tekrar aşağı kırmıştı, 150 TL'ye kadar bastırmışlar boynunu çocuğun.. amma velakin mart ayıyla beraber tekir kedi gibi kızıştı, ve yukarı fuleye başladı, bugün itibariyle kırmızının üstüne attı, çok güçlü bi teknik sinyal

trilyon dolarlık türkiye ekonomisinin en az %10 kısmını tek başına kontrol eden kchol piyasa değeri 12 milyar bile değil.. böyle bi fiyatlama olamaz, aşırı bi negatif köpük var.. acilen düzeltmesi gerekiyordu, dipten bi %20 tepti.. evet, ama yetmez.. grafikte gözükmüyo, mayıs.2024 tepesi 270, oraya gidip yeni ath yakması için %50+ yapması lazım daha

7. halk tv sahibi, kendi televizyon kanalında canlı yayında bi programa bağlanmak istemiş, almamışlar yayına.. kötü bi alman esprisi gibi gözüküyo ilk bakışta, ama öyle değilmiş.. meğer kanalın youtube kanalında rasim ozanla bi röportaj yapılmış 22 dk bi kayıt, vay efendim sen nasıl söyleşi yaparsın bu herifle diye isyan bayrağı açmış bi grup halktvci istifa falan etmişler.. işin ifade özgürlüğü, çok seslilik, faşizan baskı gibi kısımlarını pas geçiyorum, ama bu ne menem bi kendini beğenmişliktir ?? nasıl bi kibir bu, kendini ne zannediyo bu lavuklar ?? tek marifetleri sabah akşam reise sövmek, seçmenlerine hakaret etmek, türkiyeyi kötülemek, türk devletinin karşısında kim varsa sorgusuz sualsiz o tarafa destek çıkmak.. yalan dolan.. yani bunları yapmakla -kendilerini politika yapıyor, fikir üretiyor, kanaat önderi olduklarını falan mı zannediyorlar.. böyle bi pespayelik olamaz, boşuna leş tayfa denmiyor bunlara

yılmaz özdil bile dayanamamış bu kepazeliğe
    -Partiden maaşa bağlanan, belediyelerden para alan sözde muhalif tiplerin, birbirlerine etik gazetecilik dersi vermesi, bir yandan gülünç, bir yandan hazin.

https://x.com/Yilmaz_Ozdill/status/1899503786416050664

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

bakkalın oğlu ağustosta ilk fırsatta 200-günlük kırmızı ortalamayı aşağı kırdı, canı hiç çıkmak istemedi sonra tekrar 200-günlük üstüne, trump rallisinde geçici olarak atmış ama aralık ayını çıkaramadan tekrar aşağı kırmıştı, 150 TL'ye kadar bastırmışlar boynunu çocuğun.. amma velakin mart ayıyla beraber tekir kedi gibi kızıştı, ve yukarı fuleye başladı, bugün itibariyle kırmızının üstüne attı, çok güçlü bi teknik sinyal

trilyon dolarlık türkiye ekonomisinin en az %10 kısmını tek başına kontrol eden kchol piyasa değeri 12 milyar bile değil.. böyle bi fiyatlama olamaz, aşırı bi negatif köpük var.. acilen düzeltmesi gerekiyordu, dipten bi %20 tepti.. evet, ama yetmez.. grafikte gözükmüyo, mayıs.2024 tepesi 270, oraya gidip yeni ath yakması için %50+ yapması lazım daha
    Ben x100 takip ediyorum tabi, x30 da %3, x100 de %9 kadar fark var. Ama x30 öncü olduğuna göre x30 kırarsa ardından x100 de kırar herhalde.

Bu arada koç bende de var, yüklü sayılır..asıl ağırlığım pegasus ta tabi..ama koçu özellikle yabancılar alıyor sanki
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 132/237 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •