Dinlensin bu hafta haftaya devam.
Dinlensin bu hafta haftaya devam.
Valla ister dinlensin ister gitsin her geri geldiğinde daha alım yapıyorum. Şu an portföyümde yüzde 25 i. Ben güvendiğim hissede alım yapmaktan korkmam.Düştükçe almaya devam yani. Bu kademelerde alımlarımı şimdilik tamamladım. Umarım 7 altına gelmez, ama gelirse mutlu da olurum ayrı konu.
İsmail bey durum ne destek kaç düzeltme mi yapıyor
Benım en buyuk beklentım biliyorsunuz bedelsiz sermaye artırmı , yükselen bir kanalımız var, bu kanalın içinden çıkması ve yeni bir trend oluşturması için 7 tl üstünde haber düşmeli yada güneş enerjisi kurulumu bitmiştir eletrik üretmeye başladık haberide yeni bir alım dalgasını getirebilir ama şuan itibari ile 4 gündür satış yiyoruz.
Grafik günlüktür. Pembe çizgi uzun vade düşen hattımızdır.
İki seçenek var:
1- düşen hattan onay alarak yoluna devam edecek,(benim beklentim bu yönde idi)
2- fibo 78,6 seviyesine kadar inip iyi bir silkeleme yapacak.
Periyodu 60 lık yaptığımızda grafik daha umut verici oluyor ama belli olmuyor bu işler. Tahta yapıcı nasıl isterse öyle olacak, ama buralara kadar da boşuna gelmemiştir herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
city tekrar takasa giriyor arkadaşlar bilginiz olsun
Dun meryy net 115 bin lot aldı, bugunde credit 17 bin lot net alıcılı her ikiside citye virman yapıyor.
Yer İmleri