Sayfa 133/310 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2473 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Degerli Okuyucularim....

sordum....siki siki sordum....kim bunlar diye....dediki....BIR AVUC RUH ONLAR....

dediki....yaw senin binlerce okuyucn var....bu bir AVUCUDA idare et....

yaw dedim....geliyorlar....niye para kazaniyorsun gozumuzun onunde....niye butun yorumlarin tutuyor....sen manyakmisin diyorlar baaa....

dediki.....onlar borsayi boyle bilyorlar....PARA KAYBEDECEN....yorumlarin tutmuyacak....o zaman seni goklere cikarirlar....

allah allah dedim......

yaaaa oyle dedi....LAZ GUNEYSU....bunlar benim omrumu yediler....hepsi RUH....cesetleri KARACAAHMET mezarliginda....batik borsacilar...emme....ruhlari foruma takili kalmis iste....

lem dedim....CINCI HOCALAR TUTALIM FORUMA....bunlara uflesinler....

oooo dedi....OF da ne kadar hoca var....hepsini tuttuk....UFLEDILER....HEMIDE NASIL UFLEDILER BUNLARA......duzelmiyorlar iste....

vay anasini sayin seyirciler dedim....eeee simdi ben ne yapayim laz dedim....

dediki....deki....herseyimi kaybettim....bakin bu pozizyonumdada battim....

o zaman seni severler.....

okuyucularina rica et.....HEPSI BIR AVUC RUH....idare etsinler....gormezden gelsinler....dedi

GORMEZDEN GELIN USAGLAR.....HEPSI BIR AVUC RUHMUS..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    hicbirsey....hickimse....hicbirhubar....bu oyun planimini degistiremez.....

Kene-1.....10 500 elde....furusma olumune.....ya o....ya ben....

Furusma 10 is gunu.....pozizyon kapatirsam gelir yazarim....oraya kadar yokum.
    kari alip tekrar gomecegim.....

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    HAYIR
    matrikste ''indikatör parametreleri ''diye basıp altına bir kere bile bakmadım.. baksamda anlamam zaten

uzun yılları bulan izlenimlerimde, PİYASA OYUNCULARININ % 99 oranında bu çizgilerin gösterdiği şekilde, TEKNİK ANALİZ in gerektirdiği şekilde işlem yaptığını tecrübe ettim ve buna dayanarak bu grafiklere göre işlem yapıyorum.

inanç ve tecrübe diyelim benimkisine
    Piyasadaki ciddi oyuncuların hiç birisi bu çizgiler ile işlem yapmaz. İndikatör ile işlem yapacağım diyorsan da İndikatörleri koyarken ve yorumlarken o indikatörlerin nasıl hesaplandığını bilmiyorsan indikatör ler çok ama çok yanıltıcı olur. Bu iş alt sekmeye bir indikatör koyup bakarak yapılsa idi. Oooo hoo. Mesela fiyat yatayda giderken MACD yükselebilir. Neden?
    Bu arada yazdıklarınızı ilgi ile okuyorum yanlış anlaşılmada olmasın. Benim kisi basit bir soru idi sadece

OYUN PLANIM......KISA VADE....

SIMULASYON-1.....DOLAR-TL NIN SELAMETI UCUN....BORSANIN ZARARDA TUTULMASI....PARANIN BORSADA KILITLI KALMASI....

KENE SHORT.....

birinci kademe.....10 500

ikinci kademe.......10 700....

uc ve dorde gitmesi imkansiz.....

unutmayin.....ben kuzuyum....BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR...RACONLARI BEN KESERIM....GRAFLARI BEN CIZARIM....babo ya yorumla lem beni derim.

banka.....YABANCININ YENIDEN GIREBILMESI UCUN....DUSURULECEK....

oyun planim bu....DEGISMEDI....

3 hafta dip yapıyormuş gibi yaptı.

tehnikçiler mutlu olsun diye.

çok merhametli ...

kari alip tekrar gomecegim.....
    135 PUVAN kari aldim....10 365 den caktim....maliyet 10 500 idi...

KENE 4 kademeden.....sadece ilkini alabilmis isen....ve dusus baslarsa....KARI AL...devrisi gun tepeden yeniden shoru cak.

10450 ye gelecek yarin.....suan 10380....kapanisa 5 dakka var.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Piyasadaki ciddi oyuncuların hiç birisi bu çizgiler ile işlem yapmaz. İndikatör ile işlem yapacağım diyorsan da İndikatörleri koyarken ve yorumlarken o indikatörlerin nasıl hesaplandığını bilmiyorsan indikatör ler çok ama çok yanıltıcı olur. Bu iş alt sekmeye bir indikatör koyup bakarak yapılsa idi. Oooo hoo. Mesela fiyat yatayda giderken MACD yükselebilir. Neden?
    Bu arada yazdıklarınızı ilgi ile okuyorum yanlış anlaşılmada olmasın. Benim kisi basit bir soru idi sadece
    aklınıza gelebilecek çoğu konu, bilgim ve takibim altındadır yinede teşekkürler uyarılarınız için

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    belki hafta sonu olduğu üçün, 85800'den direnç görmüşüz

yarın ki barı bi görelim bakalım
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bak grafikte trigger 1181,93 ün alt hizasında macd yeşil yakmış... o bardaki fiyat 82300 gibi... macd -3200 idi

35 güne yakın aşağı yukarı yatay ile bugün fiyat 84600 iken MACD'ı -800 lere getirmişsin

burada ÜÇKAĞITÇILIK vardır

-3200 gücündeki MACD SAT'ını, fiyatı çok yükseltmeden bertaraf etmeye çalışma vardır.

zaten bütün yatırım araçlarının düşmemesi, ayu piyasasına girmemesi bu üçkağıtçılıklar sayesindedir.

yaz bir yere : bu -3200 macdı bu şekilde bertaraf etmenin acısı, longcudan kötü çıkar...

kesişimlerin yanında, macd'ın kaç olduğuda önemlidir... bunu unutma

BEKLENTI ONCESI SILKELEME IDI BU....yapacagini adim gibi bilyordum.....beklenti faiz karari persembe.....ILK KARI ALDI PIYASA YAPICI....BENDE ALDIM....

o ne yapiyorsa ben onu yapiyorum....

GRAFLARI BIRLIKTE CIZIYORUZ.

Sayfa 133/310 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •