Sayfa 132/359 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dinpten ne kadar yükselmiş ? % 13...

bu % 13'ün indikatöre etkisi

TAKA EMMİ'nin AL-SAT deyen indikatörleri böyle birşeydir işte

kaadı % 20 manipüle etsen dahi... palanın elini bozamaz, piyasaya kendi keyfine göre şekil veremezsin

dikiş turmaz sabri derler gendisine

https://www.youtube.com/shorts/cq18AJUPiak

Bu forumda daha evvelde sordum. Teknikçiler acaba bu indikatörlerin hesaplama içerik değerlerini ve nasıl hesaplandıklarını biliyorlar mı diye. Sana da soruyorum. Macd hesaplama değerleri ağırlıkları ve hesaplama metodunu biliyor musun.?

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu forumda daha evvelde sordum. Teknikçiler acaba bu indikatörlerin hesaplama içerik değerlerini ve nasıl hesaplandıklarını biliyorlar mı diye. Sana da soruyorum. Macd hesaplama değerleri ağırlıkları ve hesaplama metodunu biliyor musun.?
    HAYIR
    matrikste ''indikatör parametreleri ''diye basıp altına bir kere bile bakmadım.. baksamda anlamam zaten

uzun yılları bulan izlenimlerimde, PİYASA OYUNCULARININ % 99 oranında bu çizgilerin gösterdiği şekilde, TEKNİK ANALİZ in gerektirdiği şekilde işlem yaptığını tecrübe ettim ve buna dayanarak bu grafiklere göre işlem yapıyorum.

inanç ve tecrübe diyelim benimkisine

örneğin şu yapıyı ne zaman öğrendiğimi anlatayım sizlere

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bakın kırmızı çizgiler nereden nereye daraltıldı... tam 1 aylık emek var orada

şimdi yapılması gereken: esas gideceği yönün tersine bir salvo ve gideceği esas yöne yallah

mavi desteğinin yetmemesi ve çizdiğim şekilde yapması İDEAL olanıdır.

tersi ihtimal bende SIFIR

yatırım tavsiyesi değildir
    (bu çizdiğim % 100 doğrulukla gerçekleşti... btc grafiklerine bakarsanız )
    ukrayna savaşı çıktığının ertesi günü vadeli 2. seans (taban ya 202450 veya 204450 idi ) oradan döndü 217.000 mi 219.000mi ne kapattı
    ertesi gün 216.000 açılıp 220.000 üstümü ne idi
    o haftadan sonraki hafta (sanırım çarşamba günü idi ) bi 235.000'den 225.000'emi düştü... yoksa 220.000'den 235.000'e mi gitti... o hareket bu grafikte gönderdiğim hareketin AYNISI idi (15 dakikalık veya 30luk periyotta )
    üşendim bakmaya vaktiniz olursa bu anlattığım yeri bakın grafiklerinizde
    o zamanlar acemi idim, öğrenme aşamasında idim
    ''demekki böyle bir durumda böyle bir teknik yapılıyormuş'' diye hafızama kayıt ettim
    3 yıl sonra başka bir yatırım aracında, başka bir zamanda, başka bir periyotta... aynı yapıyı gördüğümde
    ''aha dedim, o gün vadelide grafik nasıl çizildi ise, btc'de de aynısını çizecektir'' deyip
    analizi yabuşturdum (ve net şekilde, başka ihtimal olmadığını yazmışım )

ve çizdiğimin aynısı gerçekleşti

çünkü bu grafikleri çizenler PİYASA OYUNCULARI

ben sonraki barı görmüyorum ama onlar 5 bar sonra ne olacağını şimdiden biliyorlar.
    ,
    bir grafiği bir hale sokan oyuncular, sonrasında ne olacağını... neler olabileceğini 40 kere hesap etmiştir.

o hesap ettiyse, bende onların bıraktığı izlerden yön bulmaya çalışıyorum

TEMEL ANALİZ'e zerre kadar inanmam.

KOÇ HOLDİNG geçen sene 275 mi ne idi ? şimdi 150'yide kırdı 145 oldu... bilançosu ile onunla bununla bunu bana anlatamazsın, inanmıyorum çünkü

hangi fiyat doğru ? kos koca koç holding'in değeri yarı yarıya nasıl değişiyor 8 ayda ?

ama şimdi aklıma geldi

ben inanmasamda; TEMEL ANALİZ varmış

2012'den sonra, yiğit bulutlar, naci ağballar, mehmet şimşekler ve diğerleri TÜRKİYE EKONOMİSİNİ BATIRIRKEN

BİST... 5 dolardan, 1,75 dolara DÜŞMÜŞ

bu grafikten birşey çıktı, önceleri görmemiştim... şimdi gördüm

çoğusu ''bu iktidarın 2006-2013 yılları arasında çok iyi çalıştığını, sonradan işlerin bozulduğunu...'' savunup duruyor

2002 de borç... 110 milyar dolar civarında iken

2011 de 310 milyar dolar civarında olmuş

ne güzel iyi çalışmış maşşallaaaah...

o kadar borç para ile bende çalışırım...

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

KOÇ HOLDİNG geçen sene 275 mi ne idi ? şimdi 150'yide kırdı 145 oldu... bilançosu ile onunla bununla bunu bana anlatamazsın, inanmıyorum çünkü

hangi fiyat doğru ? kos koca koç holding'in değeri yarı yarıya nasıl değişiyor 8 ayda ?
    Bugün KOÇ üzerine X de spekülasyon devam ediyor, bu fiyalamada belki spekülasyon içindir.

çünkü bu grafikleri çizenler PİYASA OYUNCULARI

ben sonraki barı görmüyorum ama onlar 5 bar sonra ne olacağını şimdiden biliyorlar.
    ,
    bir grafiği bir hale sokan oyuncular, sonrasında ne olacağını... neler olabileceğini 40 kere hesap etmiştir.

o hesap ettiyse, bende onların bıraktığı izlerden yön bulmaya çalışıyorum
    örneğin (hatırlıyorsanız ) kuzu emmi
    amerika'daki sıkıntınızn dax'a da sirayet edeceğini ve dax ile birlikte bist'tin düşüş yapması gerektiğini düşünmüştü

ama biz bunları yazdık

emmi sen dax'a hangi yandan baktın

https://www.facebook.com/reel/555539646876267

tepeden % 10 düştü... biz % 15.. daha niye düşelim

ha dersen ''biz imamoğlu ile düştük, dax peşine geldi... o dax'ın % 10'unuda düşmeliydik ''

babo usta ile ben senin derdinizi biliyom: LÖNKE oturacaksınızda

90xx'den değil... 8500'den oturalım... deyorsunuz

heee... PALA'da kerizidi, size 8500'den mal gaptırsın
    zaten TEKNİK olarak... DAX'ta hiçbir sıkıntı yok

indikatördeki GÜÇ görünüyor...

kırmızı üstünde SÜRTÜNMESİZ DİRENÇSİZ bölgede

''hele bu çıtağa bak... üfürük üstüne üfürük... yine üfürdü dirençsiz borsamı olurumuş... '' denecektir elbette

valla bende en son KIRMIZI vardır... onun üstünde çizgim yok

PALA'nında yok demekki; 6 ayda % 120 yabmış...

örnekleri çoğğaltabiliriz...

''lem yoksa bu altun dediklerinin fiyatıda, teknik analize göre belirleniyor ? ''

çizgiyi geçen gidiyoru amokaçi

burada bir detay gözüme çarptı : 2016'dan 2024'e kadar... 8 senede 1000'den 2000'e... % 100 yapabilmiş

ama (ne hikmetse ) çizgiyi geçebilince 1 senede % 50 yapmış.. sene sonu 3500-4000 ciler peydah olmuştur sanırım
    neden ? almanya ekonomisini araştırdık ? dax endeksindeki kağıtların bilançosunamı baktık ? HAYIR

tamamen çizgilerimize göre yorumladık...

20500'müş... şimdi 21350'de... % 4 yukarı gitmiş durumda

aynı anda dow 40400'den 40700'e gelmiş... % 1 bile yapamamış

Sayfa 132/359 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •