Sayfa 133/360 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    O zaman hisse kısmı olarak sahipsiz yani patron da ilgilenmiyorsa
    gitmeyen hisseden uzak durmak en iyisi, bunu beklerken neler kaçırdık yuh olsun böyle şirkete burva sermayeyi yemiş batmak üzere buda batsın inşallah 4 dedimi satar çıkarım bidaha bulaşmam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    burceye bulaşmak akıllı bir davranış değil...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by iyinesil Yazıyı Oku
    gitmeyen hisseden uzak durmak en iyisi, bunu beklerken neler kaçırdık yuh olsun böyle şirkete burva sermayeyi yemiş batmak üzere buda batsın inşallah 4 dedimi satar çıkarım bidaha bulaşmam
    birşeyler atıp tutmaktansa okuyup araştırıp fikir sahibi olun... BURVA'nın bilançosuna iyi bir bakın ki sizin görmeniz olanaksız bu yazıyı saklayın yıl sonunda tekrar bakalım fiyat 1.78

4. bir spek olmadıgına gore patron hisseyi tutuyor baskılıyor aylardır baskı patronun kefenin cebi buyuk demekki eskiden burva burcenin pesine takılırdı 2 aydır degisti artık burva %5-6 yukselicekte burcede lutfedipte 3-4 kademe cıkıcak ohoooo essek sudan gelince yukselir artık bunda is yok arkadas

Vallahi ben sattım çıktım yeter beklediğim ha zarar etmedim ama daha büyük bir beklentim var dı yalan oldu nasip bu kadar mış
    yalnız çok enteresan bir hisse
    herkese sevgiler saygılar

6. yine neler oluyor kademe atabilen varmı yada alan satan

kafama göre döndünya

7. kanal istanbulun demir celik islerini alma ihtamali olurmu aceba ?
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

8. Tam sinir harbi bu hisse. Düşüşte satan mı oldu ne oldu kafasına taş düşmüş gibi birden yukarı gitmek geldi aklına. Gerçi ne desek boş, akşama yine 3.92 kapatmayacağının garantisi yok.

Sayfa 133/360 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •