Sayfa 134/429 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    bürütten çıkana kadar satmayacağımmmmmm........
    Helal sana. Aynen öyle ben bir araba parasını gömdüm. Baska hiç bir hisseye bu kadarla girmem. Çünkü şuanda durulabilecek en sağlam hisse. En fazla 2, 10 a düşer . Çıkarsa ama iyi çıkar. Aynı zamanda düşmesi sadece Borsanın çökmesi ile olur. Çıkması için ise sebep çok. Tabi 2 aylık süre için. Ytd

2. Önümüzdeki birkaç yıl satmayı düşünmüyorum son çıkışta ana parayı kurtardım hodri meydan diyorum el mi yaman bey mi yaman göreceğiz

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Helal sana. Aynen öyle ben bir araba parasını gömdüm. Baska hiç bir hisseye bu kadarla girmem. Çünkü şuanda durulabilecek en sağlam hisse. En fazla 2, 10 a düşer . Çıkarsa ama iyi çıkar. Aynı zamanda düşmesi sadece Borsanın çökmesi ile olur. Çıkması için ise sebep çok. Tabi 2 aylık süre için. Ytd
    biraz duygusal olmuş....

4. Adsızz.jpg bir süre forumda yazmadım. Borsadan anlayan bir arkadaş yorum yapabilir mi ? hisse kasım ayında 5 günde bir anda zirvelerin zirvelerini gördü sonra tekrar 5 günde düştü. aradan 4 ay geçti hisse tekrar 5 günde zirvelerin zirvesini gördü sonra yine 5 günde düştü. Bu neden oluyor ? hemde 4 ay arayla 2 kez yaptı bunu nedeni nedir ???

5. 1.sine kim yön verdi bilmiyorumda 2.sinde galipin işiydi.... kısa zamanda 3,4 hisseyi brüte soktu. Seçim için para topluyolar...

6. 4.50 5.50 arasi KY ye iyi kitlediler. Hisse yine 1.6 lara duser. Ky bitene kadar yatay sonra yine 3'ler..Bi an bende de yuzde 20 kardan 50 zarara dusmr olayi oldu. Gupegunduz becerdiler bizi...Bekleyecegiz yillarca hayirlisi. Ama size tavsiye bu hisseyi kimseye onermeyin vebali agirdir. Ytd

7. Yıllarını borsaya vermiş prof. yorum yapacak birisi yok mu ? hisse 4 ayda 2 kez jet hızıyla %300 %400 prim yapıp yine jet hızıyla düşüyor. tecrübeli bir yorum yok mu ? burada şu operasyon yapılmıştır vs vs. gibi.. ilkinde yakalandım 2.kez yine aynısı olmaz 4-5 aralığında kalır diye düşündüm. dolandırıcılık bu kadar açık belli edilmez dedim bir amatör olarak düşüncem yanlışmış. %30 çıkar %30 düşer anlarım fakat %400 çıkıp %400 nasıl düşüyor toplam 1 hafta içinde.

8. malı ky ye giydirdikleri belli.... bedelsizi alıp çıkmak en iyisi....

Sayfa 134/429 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •