Sayfa 1341/2310 İlkİlk ... 341841124112911331133913401341134213431351139114411841 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 10,721 - 10,728 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Independent Turkish
    @TurkishIndy
    Şimşek ve Erkan yarın İstanbul'da uluslararası yatırımcılarla görüşecek.
    Bu kurla bu faizle girmezler. Normal şartlarda tabi. Sartlar normal degil. Eli zopali bir abi girin derse, eşek gibi girerler.
    @erefefik

2. https://twitter.com/aykiricomtr/stat...79630828994561

Aykırı
    @aykiricomtr
    Özel Güvenlik görevlisi olarak çalışan gelinin düğününde yaşananlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.
    Pesssss...Artık bu kadari da salaklık. Bunlar evlenecekler, çocuk sahibi olacaklar, bu çocuklardan ne olur?
    @erefefik

3. lütfi bergen
    @BergenLutfi
    ·
    17d
    "Nuh Tufanı" olayı, Allah'ın yoldan çıkmış insanlığa peygamber gönderip, onların inkar etmesi üzerine onları topyekûn yok etmesi şeklinde olmadı.

Tufan, Halosen zamanda (15000-20000 yıl önce) gerçekleşti. Hz. Nuh, Tufan'ı haber vermek için gönderildi.

Yeryüzü buzulla kaplıydı.
    Katılmıyorum...Fakat farklı bir fikir...
    @erefefik

4. Gökçen
    @yelkovangokcen
    Müslüman olan domates yememeli. Hepsinin içinde haç
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    Domates Osmanlı"ya ilk geldiğinde dönemin İstanbul'un müftüsü domates yemenin mekruh olduğunu ilan ederek yenmesini engellemişti
    guilhermesarry
    @sarryguilherme
    ·
    48d
    Zehirli sanıldığı için değil mi?
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    44d
    Hayır
    guilhermesarry
    @sarryguilherme
    ·
    41d
    Gazete haberi dışında kaynak bulamadım orada da zehirli bilinmesi iması var. Size zahmet bilginiz varsa atabilir misiniz?
    Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    38d
    İçinde kan var domuz etiyle eştir diye fetva vermişti
    @erefefik

5. Kaynakları paylaşiyorlar. Almanya bunun dışında kalmayacak.

Deutschland über alles...Teuton şövalyelerinin ruhları ayaklandı.
    @erefefik

6. Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iki defa alınmasına dair kanun maddesinin iptal edilmesi talebi ile Anayasa Mahkemesi'ne müracaat etmişti.
    Anayasa Mahkemesi itirazı esastan görüşme kararı aldı.
    Vergileme ilkelerine ve anayasaya aykırıydı, iptal kararı gelebilir.
    @erefefik

7. Erhan Çavdaroğlu
    @ErhanCavdaroglu
    " Enver Paşa sağ ha. Osmanlı Paşası ölmez ki!
    1964 yılı Rio de Janeiro sokaklarında hanımım ile avare geziyoruz. Bir dükkana girdik, tezgahın arkasında yaşlı gözlüklü bir adam. Gözleri parlayıverdi. 'Sen Osmanlı?'. Hemen benim ve hanımımın ellerine sarıldı ve Türkçe devam etti. 'Ben Osmanlı, ben Türk, ben Yahudi.' Birden durdu, gözlerini bana dikerek, 'Abdülhamid sağ mı?' Diye sordu. 'Yok.' dedim. 'O sen Sakız'dan çıktıktan üç sene sonra rahmetli oldu.' Yüzüne bir hüzün çöktü; nerede ise ağlayacak. 'Ah ne grande Sulran!'... Kısa bir sessizlikten sonra, 'Ama Enver Paşa sağ. Si?' Dilim varmadı. Yaban ellerde öldü diyemedim. 'Sağ.' Dedim. 'İhtiyarladı ama sağ.' Derin bir nefes aldı. 'Gracias a Dios. Nasıl der sen? Şükür Allah.. Demek Enver Paşa sağ. Yine o beyaz atına biniyor?' Evet dedim. Adamın sevincini görmeliydiniz. 'Enver Paşa sağ ha? Osmanlı Paşası ölmez ki!'. "
    Fuat Andıç, Hatıralar, Eren Yayınevi, İstanbul 2001, s. 85-87.
    @erefefik

8. https://twitter.com/Dogruluyoruz/sta...14358622584832

Doğruluyoruz
    @Dogruluyoruz
    Kozmik Oda’ya gerçekten girildi mi?

#KozmikOda #İlkerBasbug #ErdoganKarakus #AhmetYavuz
    Önemsiz bir kozmik odaya girilmiş. Linkte video var. Asıl kozmik odanın olduğu yerde kıyamet koptu. Neticede giremediler oraya...
    @erefefik

Sayfa 1341/2310 İlkİlk ... 341841124112911331133913401341134213431351139114411841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •