Sayfa 135/169 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Altın vurus v

1.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Size "Banka" sektorunde "LiDER" Garanti bankasi EURO Teknik Analizi ile, XBANKAEURO Teknik analizini ALT ALT'A veriyorum.
    Gorundugu kadari ile Garanti bankasi XBANKA EURO nun da "onunde" koosuyor.
    Vakti Zamaninda Garanti bankasi icin DiP seviyesini 1.7 EURO olarak Yine bu forumdan birkac arkadas'a Telefon ile soylemistim.
    Onlar kendilerini bilirler.

Bu arada KIRMIZI cizgiler Garanti bankasinin karsilasacagi "muhtemel" direnclerdir.
    EN ALTTAKi KIRMIZI destek ise "STOP LOSS" seviyesi olarak takip edilmelidir.

Grafik haftaliktir, "SARKMALAR-SAVRULMALAR" olabilir.
    2 Haftalik kapanislar TRENDDiR.

1.74 Euroluk destek de 1.8'EURO ya yukselmis durumda.
    Abi grafiklere körler ve sağırlar için açıklama kısmı da eklemişsin...Tam olmuş şimdi...Artık anlayanlar anlamayanlara anlatsın devri yerine açıklamaları da var..Anladığım kadarıyla grafiklerin iyi yorumlanamaması nedeni ile biraz sitem var bu grafiklerde..

"Bu arada KIRMIZI cizgiler Garanti bankasinin karsilasacagi "muhtemel" direnclerdir.
    EN ALTTAKi KIRMIZI destek ise "STOP LOSS" seviyesi olarak takip edilmelidir."
    Yatırım kapsamında değerlendirelemez

2.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Sayın Mesut72 ve Sayın mimar001,

iMKB miz kurulduğu günden beri, "Cikislarina" finans kağıtları ile baslamıştır.
    Sanayi endeksi ve BiST de bulunan diğer "IVIR ZIVIR" kagitlarin (Kucuk sermaye sahibi, Tek amaclari borsaya KOTE olup, ......) ENDEKS uzerindeki etkileri zaten minimumdur.

Yani XU30EURO analizinin "ruhu" endeksi sürükleyen FiNANS kagitlaridir.
    Bu noktadan hareketle, geldiğimiz noktada benim şahsi beklentim, "düşen kanal hedefi olan 34 Euro" dan bir düzeltme icine girmemizdir.

Insallah yanilirim, sizler hakli cikarsiniz.

USDTL nin artisi ile baglantili olarak, BiST de de ARTIS yasanmasi durumu, bu NOKTADA "key factor" yani anahtar FAKTORDUR.

Bunu TIP dili ile aciklamaya calisayim;
    Hepimizin bildigi gibi, Yilan sokmuş¸ bir insanin AŞISI da yine Yılan zehirinden üretilmiştir.
    ANCAK, doz fazla verilirse o AŞI aşı olmaktan cikar, yine ZEHiR olur!

Yani, USDTL nin bir noktaya kadar artışına, BiST'in yükselişiinn denklemi olabilir, ANCAK bu ARTIŞA artış doyum noktasini" gecirdigi ANDA AŞI olmaktan çıkar, ZEHiR olmaya başlar .

Bu TOPiK'i actigimdan beri 3'lu kombinasyon ile ANALiZ yaptim.

USDTL
    FAiZ
    XU30EURO

Sac ayağındaki bu analizlerden 1 tanesinin AYARININ KACMASI (Over doze) hastayi KOMAYA SOKAR!
    Bu yazımı saklayin, ileride dönner bakar, nostalji yaparız?

XBANKAEURO grafigim.

Döviz ve Faiz ateşinin de bu durumda "dikkatle" izlenmesi gerekmektedir.
    34 EURO civarında yaşanaBİLECEK DUZELTMEDEN BAHSEDIYORUM, Farkı farkedin lütfen, ÇÖKÜŞDEN bahsetmiyorum!
    Duzeltme SONRASI o yukaridaki direnc cizgisi gecilecektir..
    Sayın Babo eski yazılarınızı okumak çok keyifli, keşke tüm yazılarınızı kitap olarak bassanız, xbanka dediğiniz gibi düzeltmesini yaptı bize artık yeşil ışık yandı mı 😅

Sayın bikmisbroker izninizle,

Endüstri mühendisliği bitirdim, management yüksek lisansı yapıyorum. Finans alanında tez yazmak istiyorum. Yatırım hayatımda faydası olacak bir konu bulabilmem için yardımınızı rica ediyorum. Tez konusu hakkında önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden.

4. Fed politika faizini 25 baz puan artırdı ABD merkez bankası Fed bugünkü toplantısında gösterge faizi 25 baz puan artırdı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Selim Yazıyı Oku

Endüstri mühendisliği bitirdim, management yüksek lisansı yapıyorum. Finans alanında tez yazmak istiyorum. Yatırım hayatımda faydası olacak bir konu bulabilmem için yardımınızı rica ediyorum. Tez konusu hakkında önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi? Teşekkür ediyorum şimdiden.
    Günümüzün popüler kripto coinleri bir tez konusu olabilir.

Diye düşünüyorum naçizane..

6. S.Y Bıkmış Broker , MB bugün 0.25....... 0.75 arası faiz artırsa diyelim , bu piyasalarda nasıl bir etki oluştura bilir. Teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by Selim Yazıyı Oku

insan psikoojisi ile finans piyasasında kararlar konusunda çok şey çıkar bence... İnsan psikolojisi ve hızı yetmediği için robotlar çıktı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    S.Y Bıkmış Broker , MB bugün 0.25....... 0.75 arası faiz artırsa diyelim , bu piyasalarda nasıl bir etki oluştura bilir. Teşekkürler.
    Daha önceki sayfalarda “grafik analizi” eşliğinde düşüncelerimi yazdım.
    O düşüncelerinde değişiklik yoktur.
    (USDTL de -tatlı bir- gevşeme dönemine girdik, şeklinde, 3.70 belki de 3.60 hedefli)

TCMB hangi % ile faiz artırırsa artırsın bu “tatlı gevşeme” yaşanacaktır.

Faizdeki artış Radikal bir ARTIŞ (200-300 puan vb) olmadıkça tabii.

Kaldı ki sayın CB mız “faiz artırımına karşı olduğunu” bir defa daha ifade ettiler.

Dün açıklanan 0.50 lik artış piyasa aktörlerinin beklediği-100 puan-Altınada oldu, buna rağmen gevşeme yaşanabilir ancak uzun soluklu olurmu?

Bakacağız.

İmzamda dediğim gibi;
    Grafikler önden gider haberler arkadan gelir.

iPhone cihazımdan Bıkmışbroker mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 135/169 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •