Sayfa 135/359 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Ee sonuç neden bunlari kap da paylaşmışlar ki ? Sebep nedir zaten bilinen şeyler.?
    Nerden nereye geldiğini herkes biliyor?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şirketin kendi raporu değil, Halka Arza Aracılık Eden bir kuruluşun bağımsız raporu.
    Bildiğimiz şeyler ancak şirket dışından bir kurumun raporunda teyit etmiş olması pekiştirici olmuş.
    Baştan sona okudum, çok güzel tespitler ve analizler yapılmış. İncelemeye değer bir rapor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bu videoda yorumcu gerçekten çok güzel açıklamış. Yorum doğrusu müthiş.
    Elinde bu hisseyi bulunduran veya almayı satmayı düşünenlerin mutlaka izlemesi gerekir

https://youtu.be/rxwRRlk1pvg
    Bir videoda izlediğim ve geçen hafta paylaştığım bu formasyonun da takipçisiyim. Bakalım ne zaman ve ne şekilde sonuçlanacak merak ediyorum doğrusu. 10 günlük bir ara tatile çıkıyorum, benim paylaşımlarımdan kurtuluyorsunuz Allaha emanet olun. 10 gün süreyle hiç bakmayacağım bu hissenin fiyatına. Bakalım 10 gün sonra kaç lira olacak
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bir videoda izlediğim ve geçen hafta paylaştığım bu formasyonun da takipçisiyim. Bakalım ne zaman ve ne şekilde sonuçlanacak merak ediyorum doğrusu. 10 günlük bir ara tatile çıkıyorum, benim paylaşımlarımdan kurtuluyorsunuz Allaha emanet olun. 10 gün süreyle hiç bakmayacağım bu hissenin fiyatına. Bakalım 10 gün sonra kaç lira olacak
    İyi tatiller kardeşim,hissenin fiyatına 10 gün bakmamayı becerebilmek her babayiğidin harcı değil,inansakmı diyesim geliyor hani formasyona gelince o tepeleride aşar geçer inşallah. ytd.

4. Eninde sonunda sana da sıra gelecek naten. Hiç acelemiz yok. YTD

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Eninde sonunda sana da sıra gelecek naten. Hiç acelemiz yok. YTD

Hiç oralı değil, herşey bitmiş hayattan hiç beklentisi kalmamış gibi davranıyor)) ama yemezler...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Elimde kalkınma vardı O hissede aylarca aynı şekilde davranmisti. Milleti usansirdiktan sonra bugün tavan yaptı. Endeks artiyken bile eksiye geçen kalkınmayi spek aylarca ezdi. Şimdi gizlediğim kadarıyla aynı oyunun benzerini naten spekide oynuyor. Ama artık kalkınmada yaptığım hatayı yapmayacağım. Eninde sonunda sıra sana da gelecek YTD
     Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Hiç oralı değil, herşey bitmiş hayattan hiç beklentisi kalmamış gibi davranıyor)) ama yemezler...

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Bu aşagı sarkmalar inandırı degil spek emmi. Çek yukarı artık hiç olmazsa şanın olur

Sayfa 135/359 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •