9 lira maliyetli 200 milyon euro kredinin kur farkından edeceği zararı bana küfür eden korkup yanıma gelemeyen beyinsizler hesaplasın.Euro 20 lira olduğunda bedelli tüm hızıyla otabandaaaaaaaaaaaa.
9 lira maliyetli 200 milyon euro kredinin kur farkından edeceği zararı bana küfür eden korkup yanıma gelemeyen beyinsizler hesaplasın.Euro 20 lira olduğunda bedelli tüm hızıyla otabandaaaaaaaaaaaa.
Len madem kağıdın yok ne diye yaziyon...len
Sana mı soracam,nasıl dolar bazında eğleniyor musunuz,eriyor liralar mark kap dolar al demişti üstad Keramettin Ünsay.Yılsonu bilançosu kur farkı zararı pakdereyi de kurtarmaz artık,pardon şaktepe yok yok kartepe…Bedelli ile alamadığı malları alıverir artık Besim abinizzzz.
Hahaha o kadar zamak bir yorum görmedim.keramettinden mi yedin karereden mi yoksa besimden mi ?
Yukarda bir arkadaş sana isim vermiş.bence o ismi kullan sen![]()
Kardeşim şu adama cevap vermeyin yazar yazar gider dolarda olacağıma nethol gibi bir hissede olmayı bugün şu durumda bile yine tercih ederim bu adam 3 lira felan bişeyler zırvalıyodu onun olmayacağını anlayınca şimdi de bedelli diyo forum sayfalarında her hissede böyle adamlar vardır düşünmeden konuşurlar gerçekten bir yatırımcı olsaydı doları yatırım aracı olarak görmezdi zaten YTD
Yer İmleri