Nebati tweet dizisi yazmis. 72 tweet. Benim okuyacak zamanim yok.Dr.Nureddin NEBATİ
@NureddinNebati
8) 2013’ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız.
Nebati tweet dizisi yazmis. 72 tweet. Benim okuyacak zamanim yok.Dr.Nureddin NEBATİ
@NureddinNebati
8) 2013’ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız.
@erefefik
Coronavirüs’ün yeni varyantı B.1.1529’un bugüne kadar görülmüş en güçlü virüs varyantı olduğu belirtiliyor.
İsrail, B.1.1529 varyantının etkisi nedeniyle Güney Afrika, Lesotho, Botswana, Zimbabwe, Mozambik, Namibia ve Eswatini seyahatlerini yasakladı.
— Vice News
@erefefik
https://www.karar.com/dunya-haberler...kseldi-1640788
Rusya'da patlama meydana geldi
52 kişi hayatını kaybetti
@erefefik
Fetullah Gülen ile ilgili haberler, iddialar paylasmistim. Dun bir video yayinlandi. Sağ oldugu kesin.
Zehirlendi iddialari ile ilgili videoyu izleyip karar veriniz. Bence dogru olabilir. Nette video var.
@erefefik
Offfffff ulan offfffffffffff....DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
3s
MS | Galatasaray 4 - 2 Marsilya
Galatasaray, gruptan çıkmayı garantiledi.
@erefefik
Çin'in BM'deki temsilcisi Geng Shuang, Türkiye'nin Irak'taki hava operasyonlarını eleştirip hava saldırıları nedeniyle sivillerin öldürüldüğünü iddia etti.
Ayrıca Irak'ın egemenliğine saygı duyulması çağrısı yaptı.Türkiye- Pakistan ilişkilerinin limoni olmasınını da anlamış oluyoruz.Bundan tam bir ay önce de (29 Ekim) Çin BM'de Suriye konusunda Türkiye'yi eleştirip insan hakları ihlali yapmakla suçlamıştı.
Hatta Geng Shuang ve Feridun Sinirlioğlu sert bir tartışma yaşamıştı.
@erefefik
S.Peker'in yaşamakta olduğıu eve İnternet erişimi kesilmiş olup,BAE güvenlik birimleri bölgeye giriş ve çıkışları yasaklanmış.
Yabancı bir HAVA TAKSİ firmasına ait bir jet'in örtülü olarak kiralandığı ve MİT'le ,tahliye operasyonu yapılacağı,ROTA'nın TÜRKİYE olduğu bilgimiz var.
@erefefik
DNA analizi sonuçlandı: “Müslüme Yağal'ın dedesi biyolojik babası çıktı.”
@erefefik
Yer İmleri