Sayfa 135/418 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. [QUOTE=Marin;6530053]
     Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    şirket bazı alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adım atıyor...bunu yatırımcı olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takılabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayım...[/

Hadi hayırlısı diyelim ne denir bu yoruma şapka çıkartılır…2020 mayasından beri bu hissedeyim bir bedelsiz bir bedelliye katıldım bu hisse beni inan çok yordu 132148 adet hisse elimde var ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çok yordu bu beni…bu parayada ihtiyacım suanda yok…cok yordu beni
    lotunuz çok aşırı fazla hesap kitap yapmanız lazım...büyüyen şirket yorar...yol engebeli düz değil...rahatı var buda tercih meselesi büyümüş sistemi oturtmuş şirketlerde var onlarda süpriz yok...bu şirket hertürlü süprize gebe büyüyor çünki...

2. [QUOTE=WIPER;6530063]
     Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku

lotunuz çok aşırı fazla hesap kitap yapmanız lazım...büyüyen şirket yorar...yol engebeli düz değil...rahatı var buda tercih meselesi büyümüş sistemi oturtmuş şirketlerde var onlarda süpriz yok...bu şirket hertürlü süprize gebe büyüyor çünki...
    Bir deyim vardır bizim oralarda hesabini bilmeyen kasaba masat girer diye…umarım bu karel bana bunun yaşatmaz…sizin düşünceniz karel kaç ay içerisinde bilançoları düzelmeye başlar bu bedelli olayıında gerçekleşeceğini var sayarsak bu konudaki fikirleriniz nedir?

3. [QUOTE=Marin;6530076]
     Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku

Bir deyim vardır bizim oralarda hesabini bilmeyen kasaba masat girer diye…umarım bu karel bana bunun yaşatmaz…sizin düşünceniz karel kaç ay içerisinde bilançoları düzelmeye başlar bu bedelli olayıında gerçekleşeceğini var sayarsak bu konudaki fikirleriniz nedir?
    5g baz istasyonu satmaya başlayınca yani 2024 rekor ciro rekor kar olması muhtemel...finansal borçları eritince şirkette sıkıntı yok...sorun bu sıkıntıyı hep yatırımcı mı çekmek zorunda doğan holding ne işe yarar kısmı...

4. https://www.webtekno.com/nokia-turki...r-h135298.html

eski bir yazı ama önemli...karelin yolu uzun yapacak çok şey var daha...

5. Teşekkür ederim bayWiPER

6. kısa süre önce bedelli yapılmıştı. bu kadar kısa aralıklı bedelli onayı olan emsal bir şirket varmıdır bilmiyorum.
    borçların azaltılması planlanmış olabilir. yeni yatırım kararı da olabilir.
    unutmayalım diğer ortakta iştirak ederse ciddi anlamda nakit girişi olur.
    kısa zaman içinde bir kap ile bilgi verilmesi yaralı olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    6.700.000 adet deği tl gösteriyor yoksa ben yanlış mı görüyorum
    Nerden icap etti bu satış şimdi, Doğan'a bir kısmını satmışlardı, bedelli yapıldı.
    Kardeşlerden her birinin 39 milyon civarı payı vardı en son, paylarını azaltmaya devam ediyorlar demek ki, yönetimde ve şirket başında olsunlar problem olmaz ama hissenin kimyasını da bozdular bu haberle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Nerden icap etti bu satış şimdi, Doğan'a bir kısmını satmışlardı, bedelli yapıldı.
    Kardeşlerden her birinin 39 milyon civarı payı vardı en son, paylarını azaltmaya devam ediyorlar demek ki, yönetimde ve şirket başında olsunlar problem olmaz ama hissenin kimyasını da bozdular bu haberle.
    Hisseyi pula çevirmek icin uğraşıyor utanmazlar…bir şeyler çeviriyorlar ama ne?bu kaşar kıza zamanda bedelli onayı alabilirlermi

Sayfa 135/418 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •