Sayfa 134/419 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    3 Kardeş adam başı 6.700.000 adet hisse satma kararı almışlar.
    Halen ellerinde kişi başı 38.821.376 adet hisse var. 6.700.000 adet sattıktan sonra adam başı 32.121.376 adet hisseleri kalacak.
    Hisselerini 20 Tl den satacaklarını varsayarsak 6.700.000x20= 134.000.000 tl kişi başı ceplerine girecek para.
    Bunu bedelli sermaye artırımı için kullanacaklarını varsayarsak yaklaşık %400 gibi bir bedelli gelebilir diye tahmin ediyorum.
    Umarım olmaz. Zira daha yeni cebimizden para verdik. Fiyat halen yılbaşı fiyatında.

6.700.000 adet deği tl gösteriyor yoksa ben yanlış mı görüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    6.700.000 adet deği tl gösteriyor yoksa ben yanlış mı görüyorum
    1 Hissenin nominal değeri 1 tl.

3.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    1 Hissenin nominal değeri 1 tl.
    Bugünkü rezilliğin sebebi bumu

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bugünkü rezilliğin sebebi bumu
    Patron satışını olumlu karşılayan tahta çok azdır sanırım. Üstelik bu kardeşler daha yakın zamanda hisselerinin bir kısmını Doğan'a sattılar. Piyasa son gelişmeleri yeni bir bedelli sermaye artış kararının gelişi olarak algılıyor gibi. Şahsen bende öyle düşünüyorum. Finansman bulmak gittikçe zorlaşıyor. Karel ettiği karı faiz ve kur farkına veriyor. En kestirme yol bedelli.

5. Sanırım Karel de işler iyi gitmiyor. Bay WIPER yorumunuz varmı bu konuda

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa6208 Yazıyı Oku
    Sanırım Karel de işler iyi gitmiyor. Bay WIPER yorumunuz varmı bu konuda
    hayır hocam karelde işler çok iyi gidiyor...çok açıldılar toparlayamıyorlar sadece...bedelli olması olmaması beni hiç ilgilendirmiyor ben büyük resimde karelin nerelere geleceğini biliyorum ve bekliyorum beni o yoldan bedelli vs. döndüremez....şirkete değer katacak olan herşey benim gözümde iyidir...şirketin finansal borçları var bunu eritmek için bedelli yapsın sorun değil....bu olay olduğunda şirket olumlu etkilenecek mi etkilenecek o zaman benim için sıkıntı yok....bedelliyi cazip hale getirmek için yukarı sürseler daha iyi katılım olur sadece...bu şekilde 25 tl den bedelli yap yetmedi yine 1 yıl sonra 25 tl den bedelli yap bu hiç adil olmaz...yukarı sürüp yapsalar daha iyi olur...şuan birşey yok olursa sıkıntı yok ben para ayarlamaya bakıyorum ayarlayamazsam başka hissemi satar katılırım...

7. şirket bazı alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adım atıyor...bunu yatırımcı olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takılabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayım...

8. [QUOTE=WIPER;6530029]şirket bazı alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adım atıyor...bunu yatırımcı olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takılabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayım...[/

Hadi hayırlısı diyelim ne denir bu yoruma şapka çıkartılır…2020 mayasından beri bu hissedeyim bir bedelsiz bir bedelliye katıldım bu hisse beni inan çok yordu 132148 adet hisse elimde var ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çok yordu bu beni…bu parayada ihtiyacım suanda yok…cok yordu beni

Sayfa 134/419 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •