Patron satýþýný olumlu karþýlayan tahta çok azdýr sanýrým. Üstelik bu kardeþler daha yakýn zamanda hisselerinin bir kýsmýný Doðan'a sattýlar. Piyasa son geliþmeleri yeni bir bedelli sermaye artýþ kararýnýn geliþi olarak algýlýyor gibi. Þahsen bende öyle düþünüyorum. Finansman bulmak gittikçe zorlaþýyor. Karel ettiði karý faiz ve kur farkýna veriyor. En kestirme yol bedelli.
Sanýrým Karel de iþler iyi gitmiyor. Bay WIPER yorumunuz varmý bu konuda
hayýr hocam karelde iþler çok iyi gidiyor...çok açýldýlar toparlayamýyorlar sadece...bedelli olmasý olmamasý beni hiç ilgilendirmiyor ben büyük resimde karelin nerelere geleceðini biliyorum ve bekliyorum beni o yoldan bedelli vs. döndüremez....þirkete deðer katacak olan herþey benim gözümde iyidir...þirketin finansal borçlarý var bunu eritmek için bedelli yapsýn sorun deðil....bu olay olduðunda þirket olumlu etkilenecek mi etkilenecek o zaman benim için sýkýntý yok....bedelliyi cazip hale getirmek için yukarý sürseler daha iyi katýlým olur sadece...bu þekilde 25 tl den bedelli yap yetmedi yine 1 yýl sonra 25 tl den bedelli yap bu hiç adil olmaz...yukarý sürüp yapsalar daha iyi olur...þuan birþey yok olursa sýkýntý yok ben para ayarlamaya bakýyorum ayarlayamazsam baþka hissemi satar katýlýrým...
þirket bazý alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adým atýyor...bunu yatýrýmcý olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takýlabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayým...
[QUOTE=WIPER;6530029]þirket bazý alanlarda dünya ile rekabet etmek için global oyuncu olmak için adým atýyor...bunu yatýrýmcý olarak görmek veya görmemek tercih meselesi...500 ün üzerinde hisse var hergün tavan tavan gidende var isteyen onlara takýlabilir....ben bu filmin sonunu görene kadar buradayým...[/
Hadi hayýrlýsý diyelim ne denir bu yoruma þapka çýkartýlýr…2020 mayasýndan beri bu hissedeyim bir bedelsiz bir bedelliye katýldým bu hisse beni inan çok yordu 132148 adet hisse elimde var ne yapacaðýmý gerçekten bilmiyorum çok yordu bu beni…bu parayada ihtiyacým suanda yok…cok yordu beni
Yer Ýmleri