Sayfa 135/1009 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Neden ikna etsinler.

Kendisine ait olmayan bir partinin Belediye Baskanlarini aday gostermek Meral'e mi kaldi.
    İrtifakı bozma diye ikna edecek

2. Iyi parti olmasa nah kazanirlardi.. seneye mart ta gorelim bakalim.. 2 sinide kaybedecek.. meral aksener sonuna kadar hakli..
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Neden ikna etsinler.

Kendisine ait olmayan bir partinin Belediye Baskanlarini aday gostermek Meral'e mi kaldi.
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hemen sağ ve milliyetçi cenahi karıştırdım ne diyor karar gazetesi yazarları ne düşünüyor diye okudum. Edindiğim intiba Akşener kumar oynadı sıçtı batırdı diyenler çoğunlukla. İktidar tarafı zil takıp oynuyor ama akp ve MHP ye oy vermeyecekler için alternatif iyi parti alternatif olacak diye görüş bildirenler var. Çıkardığım sonuç ittifakta kayıp olmaz. İyi parti bu şekilde devam ederse MV seçiminde Kılıçtaroğluna kızan CHP lilerin akp ve MHP ye oy vermeyeceklerin mezhepsel olarak CHP ye vermem diyenlerin adresi olma ihtimali var. CB seçiminde tabanda RTE karşısindaki tuzluk kazanır. Meralin elindeki tek koz aday çıkarıp ikinci tura sarkma blöfü üçüncü aday çıkarsa HDP de çıkarır seçim üçüncü tura kalır RTE ye bir iki ay daha süre kazandırırken. Benim kanaatim Meral tıpış tıpış masaya döner.

4. Eğer seçime RTE KK ile girer RTE kazanırsa ertesi günü Kılıçtaroğlu istifa eder. Meral ben haklıydım der tepinir. RTE beş yıl daha bizi iyicene ezdirir. Yep dener bolca yüksek kur düşük faiz. Düşük faiz düşük kur. Piyasada yeşil soğan bitene kadar devamke.

5. Bu is cok karisti
    Aksener masa dan kalkip ekrem ve mansuru one surerken boyle bosa cikartilacagini dusunemeyecek kadar aptal birimi
    Yada
    Bay recep habtemitoglu suikasti davasi ile ulusalcilari kucaga aldi..
    Acaba iyi parti kurmaylari yada akseneri de bu sekilde durduracak bir seyler mi var da masa devrildi

Camur ittifaki icin artik durmak yok yola devam adamlar yine ayaklari ustune dustuler

Zillet ittifaki zatem bastan sacmaydi o masadakilerin hicbirindrn bir sey olmiyacagi belli idi de bu kadar aptal olacaarini ben bile dusunmedim
    aylarca ne nane yediniz o toplantilar da..

Bay recep kazanirsa bay kemal den
    Bay kemal kazanir sa bay recep den
    Ulke kurtulacak
    Boyle dusunuyorum kendi adima

Secimden sonra
    Beyin gocu hizlanarak devam eder
    AMA
    asil goc bir kac milyon dolar parasi olan burjuvazi kesiminden olacak

Bu ulke den daha dogrusu bu halk umidim yok

O yuzden

ALLAH almana merkeli
    Sana da recep ve kemal i veriyor

Ekonomik kriz deprem yanginlar
    2027 e kadar mokoko ya devam diyoruz

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Kemal Abi yi parti genel başkanı olarak asla yeterli görmedim çok hata da yaptı yaptırıldı ancak , ve ancak Meral Abla Ankara da miting yapacakken polis zoruyla otele alana sokulmazken Greenpeace gibi demirlere yapışık buradan ayrilmayiz diye ciyaklarken kendisine K.K. sahip çıktı hatta partisinden milletvekillerini istifa ettirip onun partisine geçirdi iyi parti mecliste var oldu bunu adama babası yapmaz yaw .

Meral Akşener , MHP den ne farkı olduğunu hiç anlamadığım tamamen benlik esaslı eski MHP lilerle kurulmuş partisinin kendine ait bir adayı bile yok çıkmış bir de akıl veriyor , el adayıyla seçime girmeye çalışıyor .

İyi parti aslında kötü parti , nokta.

7. Şöyle bir olasılık aklıma geliyor. RTE seçimi erteletmek istiyordu. Depremi bahane edip YSK eliyle anayasayı delerek seçimi bir sene sonra yapmak istiyor diye baya bir köşe yazıları okudum. Bunu sözcü de yazdı Habertürk de yazan oldu. RTE bunu fırsata çevirip seçim tarihini kesinleştirecek ve masa tekrar uzlaşma sağlayıp seçime gidecek. İyi parti MHP içinden haber almış olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şöyle bir olasılık aklıma geliyor. RTE seçimi erteletmek istiyordu. Depremi bahane edip YSK eliyle anayasayı delerek seçimi bir sene sonra yapmak istiyor diye baya bir köşe yazıları okudum. Bunu sözcü de yazdı Habertürk de yazan oldu. RTE bunu fırsata çevirip seçim tarihini kesinleştirecek ve masa tekrar uzlaşma sağlayıp seçime gidecek. İyi parti MHP içinden haber almış olabilir.
    Biraz fazla iyimser komplo teorisi olmadı mı ?

Sayfa 135/1009 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •