Sayfa 135/193 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon
Arama sonucu : 1544 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu verdiğin para sitede oturanların aidatlarından toplanan olduğu için boşuna masraf diye sorun çıkartan olmadımı?
    Daha henüz toplamadım. Bir sürü masraf var yapılacak para toplanırsa yapılır

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Binanın parasını katlayım derken, başına bi işmi geldi yğsam

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Binanın parasını katlayım derken, başına bi işmi geldi yğsam
    Yapma abi. Ne binanın parası. Eski yönetici emekli diye sigortasız kapıcı çalıştırmış. Şikayet olsa yakalansa daire başına 100 bin TL ye kadar yolu var. 3 milyoncuk risk. İlk o işi temizledim. Parayı benim borsada ki para dan verdim. Her şey kayıtdışı olunca halkım pehlivan gibi ortalıkta geziyor. Kara Şimşek de öpecek adam arıyor. İlk o belayı def ettim. Arabulucu nezaretinde yaptım her şeyi. Kapıcının kendisi için dava yolu kapalı. Ama SGK yakarlarsa ucu bucağı açık. Kapıcı sosyal yardım alıyorum diye istememiş. Bizim ki de balıklama atlamış.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başına iş almışsın desene keşke bulaşmasaydın iyiydi neyse geçmiş olsun bu saatten sonra yapacak bir şey yok
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yapma abi. Ne binanın parası. Eski yönetici emekli diye sigortasız kapıcı çalıştırmış. Şikayet olsa yakalansa daire başına 100 bin TL ye kadar yolu var. 3 milyoncuk risk. İlk o işi temizledim. Parayı benim borsada ki para dan verdim. Her şey kayıtdışı olunca halkım pehlivan gibi ortalıkta geziyor. Kara Şimşek de öpecek adam arıyor. İlk o belayı def ettim. Arabulucu nezaretinde yaptım her şeyi. Kapıcının kendisi için dava yolu kapalı. Ama SGK yakarlarsa ucu bucağı açık. Kapıcı sosyal yardım alıyorum diye istememiş. Bizim ki de balıklama atlamış.
    Büyük geçmiş olsun, o işler çok tehlikeli işler,
    Resmi yapman,sonradan baş ağrısı yapmaz,
    Madem cefasını çekiyon, bırakma, zam yap kendine, sefasınj sür biraz salih abi.

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bugün IBB'de 6.dalga deniyor.
    Anket:
    Sizce kaç dalga daha sürer?

Sütte leke olup onda olmayan, İ.Melih'e sormalı o bilir.!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,189
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İçişleri bakanlığı ile iletişime geçip bir Suriyeli aileyi bakıcı/temizlikçi/bahçevan/getir götür olarak siteye almayı düşündüğünüzü belirtin. Gerekli şartları öğrenin.(SGK vs ?) Belki de üste para bile verirler. OHHHHH.... OHHHHHHHHHHHHH

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Sütte leke olup onda olmayan, İ.Melih'e sormalı o bilir.!
    Maşallah bazı gazetecilerin içgüdüleri iyi,hep biliyorlar.
    İddia oynasalar paraları katlayacaklar.

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik operasyonlara dair bir 'öngörü'de bulunarak, "Bana göre İSPARK'a da bir operasyon olur. Operasyon yapılmayan bir tek İSPARK kaldı. İSPARK dışında başka iştirake olacağını düşünmüyorum" demişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cem Küçük'ün İBB operasyonlarına yönelik sözlerine tepki

Sayfa 135/193 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •