Sayfa 1353/2311 İlkİlk ... 353853125313031343135113521353135413551363140314531853 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 10,817 - 10,824 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Etkili Haber
    @etkilihaber
    Prof. Dr. Celal Şengör, deprem tehlikesi nedeniyle İstanbul'dan taşınma kararı aldı:

"Depremden sonra İstanbul'un ne hale geleceğini biliyorum. 14-15 bin bina akordiyon gibi olacak ama 60-70 bin bina tamamen olmasa da yıkılacak. Sokaklara girilemeyecek.

Kent dışından yardım gelemeyecek. Bugün deprem bölgelerine giden yardım ve kurtarma ekiplerinin yüzde 60’ı İstanbul’dan gidiyor. İstanbul yıkılınca İstanbul’a zaten çok ez ekip gelebilecek, gelenler de kente giremeyecek.

Birkaç gün içinde kentte açlık başlayacak. Yağmalar başlayacak. Bunu salgın hastalıklar takip edecek. Enkazlar uzun süre kaldırılamayacak. Kenti ağır bir koku saracak, nefes alınmaz hale gelecek." (Fatih Altaylı)
    Korku ve Yalan Imparatorluğu...
    @erefefik

2. Pisi pisine ölüm!

➖ İstanbul Güngören'de otomobiliyle ilerleyen Sinan Çalışkanel, yüksek sesle müzik açtığı gerekçesiyle yanından geçen motosiklet sürücüsü tarafından uyarıldı.

➖ Aracından inen Sinan Çalışkanel, motosikletli tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Çalışkanel kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.
    @erefefik

3. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    Ankara Etimesgut'ta bir ev sahibi, 2450 liraya evinde oturan kiracısına evi boşaltması karşılığında 200.000 lira teklif etti.

Emekli Ali K., çevredeki evlerin kirasının en az 15.000 TL olduğunu söyleyerek 4 yıldır oturduğu evden çıkmayacağını belirtti.
    @erefefik

4. https://twitter.com/yirmiucderece/st...30189065093120

Türkiye’de yaşamak mucize!

➖ Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı emekli öğretmen Songül Görer (64) hayatını kaybetti.

➖ Olay sonrası gözaltına alınan sürücü 20 metre fren izi olduğu için serbest bırakıldı.
    Linkte videosu var.
    @erefefik

5. Müfit Can Saçıntı
    @MufitCanSACINTI
    YASAK YUMURTA ŞAKASI

1996 Kanal 6’da Arranan Adam diye
    bir komedi programı yapmıştım.
    İçinde, bugün “Edit Mizahı” denilen içerikler vardı.
    Tür olarak “Kurgu Şov” diyorduk zaten.

Ondan 10 yıl sonra, yeni açılan KanalTürk’te Arranan Adam 3.5 adıyla , önceki programın, canlı versiyonunu çektik.
    Bu kez “Edit Mizahı”nın yanı sıra, “toplumsal içerikli gizli kamera şakaları da çekiyorduk.
    Adına da “Toplumsal Şaka”, kısaca “To-Şak” diyorduk.
    Bugünlerde adına “Sosyal Deney” diyorlar galiba.

Şimdi bunlardan birini paylaşacağım.
    Elinde yumurta kolisi olan bizim eleman yoldan geçen birini durduruyor.
    Ayakkabısını bağlama bahanesiyle, yumurtaları adamın eline tutuşturuyor.
    O sırada elimde telsizle ben geliyorum.
    “Kabuklu Yumurta yasaklandı!” Diyorum!
    Olanları videoda izleyebilirsiniz

Not: Şakayı izlerken, o günlerde Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlunun, piyasaya Unakıtan markasıyla “likit yumurta” çıkardığını unutmayalım
    https://twitter.com/MufitCanSACINTI/...96236925059072

Linkte video var. Kabuklu yumurta yasak.
    @erefefik

6. solcu teyit
    @SolcuTeyit
    ·
    5 Ağu
    TTB başkanı ve PKK militanı Şebnem Korur Fincancı, Münevver Karabulut cinayetinde aynı aileden birden fazla sperm örneği bulunması üzerine devreye girmiş ve delilleri karartmak için "başka cesetten bulaştı" mizansenini organize etmiştir.
    F. Sibel Gürcihan
    @FSYuksek
    ·
    19s
    Bu karanlık yaratığın güçlü ailelerden yana olmasına, onların suçlarına ortak olmasına şaşırdık mı? Tabii ki hayır.
    @erefefik

7. https://twitter.com/sinirlivarlik/st...40085999767552

Mustafa Aydaş
    @sinirlivarlik
    ***HASSAS İÇERİK***
    Merhabalar,ben üniversite öğrencisi Mustafa Aydaş. 4 Ağustos saat 23.30 sıralarında Gaziantep/Karataş mahallesinde kardeşimi gasp etmeye çalışan Suriyeliler tarafından bıçaklandım. Ölümcül bıçak darbesi hayatım boyunca yüzümden gitmeyecek. +++

Mustafa Aydaş
    @sinirlivarlik
    ·
    10s
    Madem ki eli bıçak,silah tutan bireyler var neden kendi ülkelerinde değiller? Arkadaşlar,ben sadece kardeşimi korumak istedim. Kötü bir şey yapmadım. Sonucu ise bu oldu. Kafamda 6,yüzümde 48 adet dikiş. Daha da söyleyecek bir cümlem yok. Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle.
    Mustafa Aydaş
    @sinirlivarlik
    ·
    10s
    Üzerimde motorcu kaskı haricinde sert,delici veya kesici bir alet olmadığını da belirtmekte fayda görüyorum. Benim yerimde siz,kardeşiniz,anneniz veyahut babanız da olabilirdi. Bu konunun bir çözümü olması gerekiyor.
    @umitozdag

@zaferpartisi

@zafergenclikgm

@GundemiAntep27
    Mustafa Aydaş
    @sinirlivarlik
    ·
    10s
    Şunu da eklemekte fayda var. Olayın failleri hala bulunamadı…
    @erefefik

8. Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    Seçim döneminde Ekrem İmamoğlu'nun otobüsünün taşlandığı Erzurum'da sokaklar "Hükûmet istifa" sloganları ile inledi.
    Dün gördüm bu haberi. Yalan olma olasılığı yüksek. Bu adam yalan haberler yayma konusunda sabıkalı biri.
    @erefefik

Sayfa 1353/2311 İlkİlk ... 353853125313031343135113521353135413551363140314531853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •