Sayfa 136/685 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Marbaş taş.kçı çıktı...Bizi doğrusu bulmaz zaten.😡

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Bugünkü olan şu benim anladığım.. Kardeşler.. Dün marbaş menkulün elinde kalan 130 bin civarı malı satabilmek için sürekli derinlikte tavana yazdı.. Ki.. Ateş sönmesin elindeki mallar satılsın ve amacına ulaştı malları sattı.. Yarın bakın görün tavana yazacakmı tabiki yazamayacak elinde mal kaldıysa bir ihtimal yine yazar ama düşük ihtimal.. Kalın sağlıcakla.. Mobilde eşleşme gözükür tabiki arkadaşlar... Neden gözükmesin

YİP'te kredili ve açığa satış yasak
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5. Aynen yasak krexili ve aciga satis yasak

6. Yarın gerçek tavan yaşarmıyız acaba

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaşlar, 28/08/2017 takaslara baktığım da Marbaş da lot sıfır. Dün ve bugün günlük girip çıkmış gözüküyor. Bugün elindekileri sattıysa yarın ne olur bilinmez.Oyuna kim girecek göreceğiz. Halk ve Finans yatırım alım miktarı çok olan iki aracı kurum. Buradaki sıkıntı pazartesi takaslarda Denizbank tan çıkan 420 bin lot. Salı ve Çarşamba günkü hareketleri görmedik henüz. İş bankasındaki lotlarda değişim görünmüyor.

Son 10 günlük takasları atsa birisi belki bir tahminde bulunurduk :-(
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 136/685 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •