Sayfa 136/774 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Adaleti bilsen orada yazdığım 3 chp milletvekilinin partisine yaptığı harcamalarını görmezden gelipte sırf hükümeti karalamak için bütün gün uğraşmazdın.
    Anlamadığın şeylerden konuşma diyorum sadece. Yüzüne gözüne bulaştırıyorsun...

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Kardeşim sen Müslümansın ben değilim değilmi...Senin reisin cami şiirini okuyup hapis yattı ya, bu müslüman değil dediğin adam senin namusunu, vatanını korumak için Caminin üstüne beton mevzi dökmüş adam..Senin reisin şiirini okur, ben yaparım. İşte senin kafan bu açık açık yazıyorsun Müslümanlığı ve Adaleti bilmez diye...Sen müslümansın, biz kafiriz değilmi...Şimdi ikile bir daha da benle muhatap olma sahtekar herif..

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. HOLLANDALI politikacı ile Hollanda'da yaşayan TÜRK arasındaki konuşma.!!!
    H- Kaç yıldır Hollandadasınız?
    T- Burada doğdum
    H- Çift vatandaşlığınız var değil mi?
    T - Evet
    H- Maaşınızı Hollanda veriyor
    T- Evet
    H- Turkiyedeki referandumda oy kullanacak mısınız ve ne kullanacaksınız?
    T- Evet oyu kullanacağım
    H- Turkiye temelli dönmeyi düşünüyormusunuz?
    T- Hayır düşünmüyorum
    H- Niçin?
    T- Burada insan hakları ve Demokrasi var.
    H- Referandumda evet vereceksiniz, peki evet çıkarsa temelli dönmeyi düşünüyormusunuz?
    T- Hayır, o zaman kesinlikle düşünmüyorum çünkü şeriat sistemi ile yaşayamayız.
    H- O zaman niçin Evet diyeceksiniz?
    T- !!!
    (Hilmi Karakaya sayfasından)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 136/774 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •