Sayfa 136/245 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 1959 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: SANKO - Sanko Pazarlama

1. Merhaba bola kardeş.Sanko yatırımcısı olarak bizler sabır taşına döndük.Artık zamanı gelmiş olması dileği ile bol kazançlı haftalar diliyorum.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cotanak2828 Yazıyı Oku
    Merhaba bola kardeş.Sanko yatırımcısı olarak bizler sabır taşına döndük.Artık zamanı gelmiş olması dileği ile bol kazançlı haftalar diliyorum.

Merhaba sayın paydaş arkadaşım,
    Dilerim hepimiz beklentimiz doğrultusunda hedefimize ulaşırız. Ancak bu hissenin bizi çok üzdüğü bir gerçek. Ben burada hep yanıldığım için aylarca hiç yazmadım. Zira hiç kimseyi yanıltmak istemem . Ytd

3. Bu hisse bizi çok yanılttı.

4. Kısmet nasip daha ötesi yok...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by gazmanbaba Yazıyı Oku
    kısmet nasip daha ötesi yok...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
    iyide gazmanbaba bu hisse ne zaman çıktıda endekse göre şimdi gözünü aşağıya dikiyor?
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

6. Son çıkışı ve uzun zamandır ilk çıkışı geçen sene bu zamanlardı. Eskiler hatırlar sanko petkim ihalesi zamanında birde 2010 yılında sert hareket yapmış ve güncel defter değerinin %20 civarı kadar gitmişti onun dışında hep iskontolu 0.7 civarlarında yatay takılmıştı.

7. 3 senedir şirket tahmin edilebilir güzel bilanço gönderiyor. Temettü bedelsiz düzenli bir hal aldı ama demekki yatırımcı için bunlar da yetmiyor bilemiyorum sabırla beklemeye devam etmeli yada yapabilen şansını başka yerde denemeli ama zor kararlar herkes kendi riskini yönetmeli herkesin beklentisi başka olabilir.

8. 2001 yılından beri sürekli buradayım
    Zararım buradan hesaplanabilir
    İşin en can alıcı yanı şirketi bir nevi bilinçli zarara uğratmaları yani buradaki ihracat potansiyelini yeni şirket kurarak oraya aktarmaları oldu
    Evet son üç yıl temettü bedelsiz oldu ancak biz eskiler çok zarardayız
    Bekleme sebebimiz holding başkanının iki üç şirketini daha borsaya kote edeceği sözü ancak bu 4&5 senedir lafta kaldı.
    Ne ayıp şey koskoca şirket başkanının sözünü tutmaması yalancı duruma düşmesi.
    Bütün bunlara rağmen burda olmaya inatla devamdayım.
    Ytd

Sayfa 136/245 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •