Kaca cikti paran Keko? 220 bini gecmistir simdi. Hellal olsun vallahi, yendin hepimizi. Cok soylemistik ama borsanin ballisiymissin, ufaklari goturmeleri tam senin girdigin zamana denk geldi. Benim elimde hic ufak hisse kalmadi. Senelerdir topladigim techlerimi bile verdim.
Yeni keko gelmiş sodaya
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
brisada üç yıl içinde 40 tl fiyatlarını bekliyorum...son çeyrek bilançosundan önce ise hisseyi 10,00-12,70 aralıklarından bir yerde bekliyorum...
brisa 2020 yılında yüklü borç ödemesi var..bu yılı da atlatırsa borç yükü azalır..azalan döviz ve faiz giderleri de finansal giderlerini kısar ...buda net kar marjnı yıllar geçtikçe artırır...
bu aralar toplanmasında fayda görüyorum...tabi bunların hepsini bir ay önce zaten söylemiş idim..tabi o vakitler fiyatı 7,15 idi...şimdi çıkmış 9,50 ye...
neyse dostlar ben hepinize başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şu yerli araba işi doasın işini bozmaz ise ( ki iki üç yıldan önce bozmaz.. ) doasta da güzel çıkışlar bekliyorum...iştiraklerinden güzel karlar gelecek..özelikle de tuvtürkten...bir de wv fabrikasında da şubat ayında karar çıkma ihtimali var...
mart ayında 2019 yılı son çeyrek bilançoların açıklandığında hem güzel bilanço hem de wv fabrika beklentisinin vereceği rüzgar ile gidecek...bu iki beklenti hisseyi güçlü tutacak..2017 yılındaki otomobil satış rakamlarını tutturmaya başladığında doasın eski dolar bazlı zirvelerine çıkmasi ihtimali yüksek...
tabi benzer bir durum ttraktörde de var...
karel zaten malumunuzdur...ondaki kar beklentisi de yüksek...bir kaç ayda onu 20 tl lerde görebiliriz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri