Sayfa 136/615 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by BABA Yazıyı Oku
    Sanıyorum 1990 İlaç halka açılıyor, yatırım bu haberle 1 den 10 a geldi, halka arzda 45 liradan açılan İlaç, 250 liraya , yatırım 360 liraya gitti. Ben de seyrettim. Tek atakta borsamızın en yüksek artışını yaptı ve o rekor halen kırılmadı.
    O zamanki işlemlerde BE 'nin de işin içinde olduğu soylenirdi. Sanırım kırılma noktası 2000 lerin hemen başında Ak Yatırımın da karıştığı, genel müdürünün istifa etmek zorunda kaldığı Ecyap tezgahı oldu. O dönemde BE'nin silahlı tehdite uğradığını gazete haberlerinden hatırlıyorum. O tarihten sonra yatırımcıya başka gözle bakmaya başladı sanırım. Bezginbekir daha iyi bilir ve anlatır. 97 den sonra Ecyap hissesi almıştım ama öncesinde Eczacılara bulaşmışmışım olmamıştı.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    O zamanki işlemlerde BE 'nin de işin içinde olduğu soylenirdi. Sanırım kırılma noktası 2000 lerin hemen başında Ak Yatırımın da karıştığı, genel müdürünün istifa etmek zorunda kaldığı Ecyap tezgahı oldu. O dönemde BE'nin silahlı tehdite uğradığını gazete haberlerinden hatırlıyorum. O tarihten sonra yatırımcıya başka gözle bakmaya başladı sanırım. Bezginbekir daha iyi bilir ve anlatır. 97 den sonra Ecyap hissesi almıştım ama öncesinde Eczacılara bulaşmışmışım olmamıştı.
    Bu olaydan sonra Küçük ortaklar BE nin korkuluğu olmuş olmalı. Hayatını kısıtlamış galiba bu travma. Ağzı süt kokan bir apartman çocuğu ve silahlı tehdit. Pürüzsüz ruhunda ne çizikler atmıştır. Budur korkuluk işte. Bizim gibi sümüklü sokak çocuklarına sıradan bir şeydir oysa ki. Adam son 20 yılda Eczacıbaşı grubunu küme düşürdü. Bu grup Eskiden Koç ve Sabancı grubundan sonra adı geçerdi. ilk 5 zenginden biriydi. İlk 20 ye girebilirler mi emin değilim. Oysa o travma teşvik edici olmalıydı. Kışkırtmalıydı gerçek bir savaşçıyı.

3. Eczacibasi Holdinge ait kartal daki arsa hangisi bilen var mi? S 7 alt bölgesi diyen var S8 alt bölgesi diyen de. Dogrusu hangisi??

4.  Alıntı Originally Posted by İnsanoğlu Yazıyı Oku
    Eczacibasi Holdinge ait kartal daki arsa hangisi bilen var mi? S 7 alt bölgesi diyen var S8 alt bölgesi diyen de. Dogrusu hangisi??
    Doğa madenciliğin olduğu arsa ise Yunus semtinde. Kartal ile Pendik arasında e5 karayolunun altında.

5. Kartal belediyesi meclisi gündemine 1 den 10 a kadar bölgeler alıyor. Hatırladığım kadarıyla 7 ya da 8 ince bölgede Eczacıbaşı Holdingin arsası var. Neden soruyorum? Meclis gündeminde 3 bölge var. Biri 7 nolu alt bölge. 8 de ise ve 8 nolu bölge teklif olmaktan çıkıp doğrudan gündem maddesi olursa hareketler kuvvet kazanır. Fikrimce...YTD

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bu olaydan sonra Küçük ortaklar BE nin korkuluğu olmuş olmalı. Hayatını kısıtlamış galiba bu travma. Ağzı süt kokan bir apartman çocuğu ve silahlı tehdit. Pürüzsüz ruhunda ne çizikler atmıştır. Budur korkuluk işte. Bizim gibi sümüklü sokak çocuklarına sıradan bir şeydir oysa ki. Adam son 20 yılda Eczacıbaşı grubunu küme düşürdü. Bu grup Eskiden Koç ve Sabancı grubundan sonra adı geçerdi. ilk 5 zenginden biriydi. İlk 20 ye girebilirler mi emin değilim. Oysa o travma teşvik edici olmalıydı. Kışkırtmalıydı gerçek bir savaşçıyı.
    Dünya değişti
    Koç ve Sabancı grubu büyümez de kim büyür
    Teknosa
    Brisa
    tat
    Ford
    Tofaş
    Tüpraş
    Yapikredi
    Akbank
    Ve niceleri borsada kaça katladı şu pandemi de bile
    Bunların hisseleri ne hikmetse bastikca basıyorlar.
    Alcar bryat karton konya egeen gibi babalar hem temettü hem hisse değeri nereye çıktı.

Yani benim anlamadığım kimseye kazandırmak zorunda değilsin eyvallah çık kottan kurtul.
    Endeks olmuş 150.000 bu hala on kuruş gitse spk hop diyor.obur şirketini iki defa devre kestiriyor.tamamen rezalet.sabanci koç grubunun bir hissesini yapsınlar bakalım bu hareketi.aninda tepesine cokerler. Piyasayi dar ederler adama.
    Her neyse sinirlerimi hoplatan bir grup
    Zaman kaybindan başka bir şey değilmiş öğrendim
    Ytd

Alıntı Originally Posted by İnsanoğlu Yazıyı Oku
    Kartal belediyesi meclisi gündemine 1 den 10 a kadar bölgeler alıyor. Hatırladığım kadarıyla 7 ya da 8 ince bölgede Eczacıbaşı Holdingin arsası var. Neden soruyorum? Meclis gündeminde 3 bölge var. Biri 7 nolu alt bölge. 8 de ise ve 8 nolu bölge teklif olmaktan çıkıp doğrudan gündem maddesi olursa hareketler kuvvet kazanır. Fikrimce...YTD

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu haber ısıtılıp ısıtılıp konuyor.
    Gerçekten olsa çoktan fiyatlardi bunu.
    Pandemi de kimya temizlik sektöründeki şirketler kaç misli arttı.kari nereye çıktı ona rağmen gitmiyor.
    Endeksi bile takmıyorum diyor.
    Mazallah endeks 10.000 puan düzeltme yapsa 5 ten alırsınız durum bu

8. KANYON AVM'NİN İŞ GYO A.Ş. (1/2) HİSSESİNE DÜŞEN TOPLAM DEĞERİ

580.258.447
    (Beş Yüz Seksen Milyon İki Yüz Elli Sekiz Bin Dört Yüz Kırk Yedi TürkLirası )

https://www.kap.org.tr/Bildirim/895968
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 136/615 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •