Somali mevzu....economy for dummies®
@DummiesEconomy
·
10d
Mogadişu Limanının sözleşmesi geçen ay uzatıldı, onun motivation fee'si bu. Afrika limanları pek bir mühim de...
Somali mevzu....economy for dummies®
@DummiesEconomy
·
10d
Mogadişu Limanının sözleşmesi geçen ay uzatıldı, onun motivation fee'si bu. Afrika limanları pek bir mühim de...
@erefefik
Neslihan Köroğlu
@NesliKoroglu
·
2d
Fed/Powell:
-Para politikası hedeflerimizi gerçekleştirmeye sonuna kadar devam edeceğiz
-Bugün ekonomiyi desteklemeye devam edeceğimizi teyit ettik
-Ekonomi toparlanmaya devam etti, ancak son aylarda iyileşmenin hızı yavaşladı
-Konut sektörü tamamen toparlandıFed/Powell:
-Ancak genel ekonomik aktivite hala pandemi öncesi seviyenin oldukça altında
-İstihdam piyasasında iyileşme hızı yavaşladı
-Fiyatlar, pandeminden en çok etkilenen sektörler için özellikle zayıf
-Ekonomi için görünüm olağanüstü şekilde belirsiz.........................................Fed/Powell:
-COVID vakalarında son dönemdeki artış özellikle endişe verici
-İnsanlar temasın güvenli olduğuna inanana kadar tam ekonomik toparlanma muhtemel değil
@erefefik
Bu Trt'nin yapmadığı saçmalık kalmadı. Sosyal medyada her gün bir ifşaları çıkıyor.TRT HABER
@trthaber
·
1d
#SONDAKİKA
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Halen İzmir depremi için 6.6 yazıyorlar.
@erefefik
https://www.sondakikaturk.com.tr/gun...medium=twitter
Kübra Par, ilk görüşmeyi şöyle yazdı:
“İki güzel telefon aldım. İlk arayan AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı oldu. ‘Yazınıza hak verdim, milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı muhtemelen röportajın tamamını okumadan böyle bir çıkış yapmış. AK Parti kurumsal olarak sinemamıza büyük destek veren bir partidir ve Türkan Şoray hepimizin değeridir. O ne söylerse başımızın üstünde yeri var’ dedi. Türkan Hanım’ı da bizzat arayacağını söyledi.Ardından sosyal medyada son derece nazik bir paylaşım yaptı:
‘Sayın Türkan Şoray'ın basındaki röportajını okudum. Ülkesine halkına derin sevgi ile bağlı bir büyük sanatçının ince duyarlılığını gördüm. Halkımız onu insanlığı ve muhteşem oyunculuğu ile gönlüne yerleştirmiştir. Bu vesile ile saygılarımı sunarım.”
@erefefik
https://www.gercekgundem.com/saglik/...i-ortaya-cikti
İngiliz Dermatologlar Derneği, "Bu virüs, birçok bağışıklık reaksiyonunu tetiklediğinden, cildin de etkilenmesi şaşırtıcı değil. Dudaklar iyileştikçe ağrıyabilir ve kuru ve pullu hale gelebilir. Ağız içinde de ağrı oluşabilir. " diyor.
@erefefik
Okan Aybar
@okanaybar
Powell: "Fiscal policy can do what the Fed can't".
@erefefik
Politic Türk
@politicturk
·
9d
SON DAKİKA
İzmir’de yıkılan binaların müteahhitlerinden 7'si tutuklandı.
@erefefik
''Siyahiler'' Floyd olayından önce Cumhuriyetçilere mi oy veriyorlarmış?Eyüp KILIÇ
@anlamayacalisan
·
13d
ABD'de yayınlanan bir araştırmada sandık başı anketlere göre "siyahi"lerin %87'si oyunu Biden'a vermiş. George Floyd tiyatrosunun neden organize edildiği net şekilde anlaşılıyor sanırım. Algı, algı, algı!
@erefefik
Yer İmleri