Sayfa 136/343 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Bugün garanti yatırım alımların tamamı şahsıma aittir 856 lot 4,91 ortalama ile, ayrıca iş yatırım hesabımdan da 40 lot aldım,
    Oyak-Tacirler-Ziraat bugün sadece bu 3 aracı kurum Net satış yaptı başkada net satışı olan yok! diğer net satış yok!
    toplamları ise 15.998 lot,
    Oyak-Tacirler-Ziraat net satış tutarı 15.998 lot,
    Net Alanlar,
    Global 11.050 lot
    Gedik 2.921 lot
    Garanti 856 lot
    İş yatırım 827 lot
    Teb 220 lot
    Diğer 124 lot
    Net alım tutarı: 15.998 lot
    iş yatırım net alışın 40 lotu ve garanti 856 lot net alışın tamamı bana ait olduğundan yani 896 lotu ben bu agalardan kaptım:)
    ağalar mal kaptırdılar heh heh

2. Nasıl olsa yükseltmiyorsunuz ya, Düşürün alalım o halde heh heh

3. Mevcut genel müdür yılsonu itibari ile görevden ayrılıyormuş. Benim hissede olduğum süre zarfında 3. genel müdürü yolcu ediyoruz. Çok şey söylenebilir ama ben olaya iyi yönünden bakmak istiyorum. Yeni gelecek olan kişi grup şirketi Bareks'in genel müdürü.

Bareks son üç yılda hızlı büyüyen ve karlılığı sürekli artan bir şirket. 2016'da ise 135 milyon tl'lik satış ile 15 milyon tl civarında net kar elde etmiş. Bu da %10'un üzerinde bir net kar marjı demek. Belki Bakab'ın da farklı bir kulvara girmesine vesile olur bu değişiklik.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Mevcut genel müdür yılsonu itibari ile görevden ayrılıyormuş. Benim hissede olduğum süre zarfında 3. genel müdürü yolcu ediyoruz. Çok şey söylenebilir ama ben olaya iyi yönünden bakmak istiyorum. Yeni gelecek olan kişi grup şirketi Bareks'in genel müdürü.

Bareks son üç yılda hızlı büyüyen ve karlılığı sürekli artan bir şirket. 2016'da ise 135 milyon tl'lik satış ile 15 milyon tl civarında net kar elde etmiş. Bu da %10'un üzerinde bir net kar marjı demek. Belki Bakab'ın da farklı bir kulvara girmesine vesile olur bu değişiklik.
    Sayın Yarımada
    Umut fakirin ekmeğidir derler!
    Bizim gibiler umut ede ede bugünlere geldik.
    Hep iyi yönden baktık ta ne elde ettik. Elimize ne geçtiğini burada yazamıyorum maalesef!
    Yeni genel müdürle ne değişecektir. Bence hiç. Aynı düzen devam eder.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

5. Globalden evvelki gün ve dün yine alım olmustu, KAP'a haber düşmediğine göre globalden alım yapan CB degil ama CB ile bağlantılı olduğu kesin, Tacir Ak Ziraat verdiğine ve global aldığına göre bu alımlar yine CB ile ilişkili kişiler ve yanci güruha ait olduğu kesin, ben şimdi daha bir hevesle alıyorum bütçeme göre artık ne alabilirsem, o beklediğimiz gün muhakkak gelecek, biz dayanirizda bunlar ellerindeki milyonlarca lot ile daha fazla bekleyemezler,

6.  Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Sayın Yarımada
    Umut fakirin ekmeğidir derler!
    Bizim gibiler umut ede ede bugünlere geldik.
    Hep iyi yönden baktık ta ne elde ettik. Elimize ne geçtiğini burada yazamıyorum maalesef!
    Yeni genel müdürle ne değişecektir. Bence hiç. Aynı düzen devam eder.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yönetici değişimleri genelde hisseleri pozitif etkiler. En azından bir beklenti oluşur, acaba nasıl olacak diye daha çok dikkat çeker. Umut etmekte fayda var...

SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 4.00 ve 4.50 aralığına çekse de , şöyle bir yüklüce girsek...

Uzun zamandır ozledıgımız karlılık oranlarını sımdıkı genel mdr Zaman'ında yasadık...Allah razı olsun kendısınden ...Cb gb Bi manya g ile çalışmak kolay degıldır dıye dusunuyorum...parex mdr Iyı bilanço açıklar tabı.bizim paralar Oray'a transfer oluyor maliyet 0...4.5 lara duşsun Aktıf alım başlayacak...ytd

Sayfa 136/343 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •