Sayfa 136/186 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon
Arama sonucu : 1488 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. bir kısmına katılmakla birlikte hepsine katılmak mümkün değil

hiç bir veriye dayanmadan rakam belirterek düşecek demek sadece işkembe-i kübra atmak oluyor

zaten tekniğe inanan insanın zekasından kuşku duyuyorum bunu tüm samimiyetimle söylüyorum

2 çizik çekip hissenin artacağına yada azalacağını öngörmek psiklojik bir vaka

hergün milyar lira tahtalarda işlem yapılıyor herkes enayi çizsin birer çizik sasa 50 kuruş kontrol 5 tl

konrtrole gelirsek patronlar pürüpak değil , olayı milliyetçilikle süslemekte yanlış

finansı yönetemediler zamanında yüksek bedelli yapması gerekiyordu yapmadı

şimdi küçük yatırımcının para 1/4 düştü bedellide yapamıyor

yapılan güzel şeyler var daha öncede yazdım ama finansı berbat idare etmişler

ve maalesef cfo koltuğunda oturuyor

yıldız holdiding kontroden 100 lerce kat büyük bir grup ve battı kötü finans yönetiminden battı ykb önderliğinde kurtardılar borçları yapılandırmadı borçlarını ödeyemedi bankalar kurtardı

nakit akılışı türkiyede herşeydir

maalesef bu kafa ile devam ederler yada yatırıımcı bulamazlarsa , iyi bir bedelli yapmazlarsa iş gerçekten zor

2. Sn. Tarık
    Yazdığım yazıda tabii ki sizi kastetmedim, yapıcı eleştirileriniz yatırımcı ve şirketler açısından faydalıdır. Yazılarınızı okuduğumu ve önemsediğimi belirtmek isterim.

3. 3 yıl hisse uçacak yatırımlar bilançoya daha girmedi diye diye hisse 5 ye 1 ine gelirken yatırımcıları duşunmeyen , patron güzellemesi yapan laklakçılar şimdi yatırımcıyı düşünür mü oldu. Sevsinler sizi...

4.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Kontrolmatik bilgi paylaşım yerinde yani burada enteresan işler olmaya başladı.

Bu yazı; polemik ve hakaret amacıyla yazılmamış,hisse tavsiyesi de içermeyen sadece bir uyarı ve tesbit yazısıdır.
    Kontrolmatik teknoloji yoğun fabrikaları ,uzayda devamlı artan uydularıyla kendini ispat etmiş bir dünya şirketi olarak
    polemik dışıdır.

Elinde hisse olsun olmasın hakaret dışında burada her türlü fikir beyan edilip bilgi paylaşılabilir.

Ancak son zamanda burada bir grup elinde hisse olmadığını ya da az hisse olduğunu da belirterek şirket sahibine ve burda şirketle ilgili bilgi veren kişilere ağır hakaret ederek, şirketle ilgili birtakım şaibeler uydurup, bunları dile getirip şirket hakkında itibar kırıcı ve şüphe uyandırıcı yazılar yazmaktadırlar. Hatta bunlara dayanarak şu anda 21 tl olan hisse fiyatının 7-8 lere ,3 lere 5 lere gelebileceğini dahi ima etmişlerdir.

Bütün bunlar 1 kere söylenip geçilmeden aynı kişiler tarafından sistematik olarak sürekli tekrar edilmektedir.
    Bu sistematik ve organize görünümlü hareketler ve hisse ile ilgili düşük fiyat verilmesi hisse fiyatını düşürmeye yönelik eylemler görünümünde olup , şu anda elinde belki de çok zararda hissesi olan yatırımcıları etkileyip onları zararına satış yapmaya zorlamak gayesi taşıdığı izlenimi vermektedir.

Şu anda bu kişilere bir suçlama ve bir isnat getirmiyoruz ancak buna devam etmeleri durumunda alınacak vebali bir tarafa, yapılanın gayri ahlaki olduğunu şimdiden söylemiş olmakla beraber bu kişilere tabii ki o zaman hakettikleri şekilde bir adlandırma yapılacaktır.

Şirket teknik olarak bize göre dipteki desteklerde olmasına rağmen bu daha da düşmeyeceği anlamına gelmez ama burdan şayet hisseler yükselişe geçerse bu menfi görüşlerin etkisinde kalarak zararına hisse satanların durumu ne olacak burda kara propaganda yapanlar bunların hesabını verebileceklermi.

Şunuda söyleyelim konrol.le karşılaştırma yapılan ve 7 de 1 , 8-9 da 1 oranında düşen hisselerin başlığında bile yoğun olmayı bırakın olumsuz görüşler nerdeyse hiç yoktur.

Kontrolmatik yatırımlarını finansal zorluklar içerisinde büyük ölçüde tamamlamış , kimsenin yapamadığı yapmaya cesaret dahi edemediği dünya çapında projeleri, teknoloji yoğun fabrikaları ülkemize kazandırmiş ve hayata geçirmiştir. Milyar tl lik işler zaten alınmakta ,milyar dolara yakın işler ve anlaşmalar da yapılmakta ve elbette bu yatırımların karşılığı daha da yapılacaktır.

Kontrolmatik bünyesindeki binlerce mühendisiyle bu ülke için çalışan , ülkenin milli çıkarlarına hizmet eden ülkemizin sıra dışı medarı iftiharı bir şirketidir.

Bu şirketi, patronunu dolayısı ile mühendislerini , bilgi paylaşanlarını dolayısı ile hissedarlarını karalayanlar sadece kendilerini

karalamış olurlar ve olacaklardır.
    Su yazi malumun ilani olmus. Surekli emkel i ve kontr guzelleyen sahislar birden bire bizli cumleler kullanmaya baslamis. Sirketin parali elemani maasli calisanlari olduklarini bir nevi itiraf etmisler. Yuzlerine alenen gercekleri soyleyince de algiya baslamislar. Yok alan satarsa zarar ederse diye. Bu sirket finansal olarak bomb.k durumda. İleride duzelir mi bu kafayla ve sizin gibi calisanlarla hayir. Peki 15 ay once sizin algilarinizla alan kisilerin zararlari ne olacak maasli elemanlar.

Evet burasi bilgi paylasim yeri ve bende nacizane goruslerimi yaziyorum patron saksakcilari. Patronunuz o zaman neden tahsisliyi yapmadi? diye sorarlar size. Su bedelliyi bir patlatsin o zaman hisse fiyatlarini gorecegiz. Zaman kimin hakli oldugunu gosterecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Su yazi malumun ilani olmus. Surekli emkel i ve kontr guzelleyen sahislar birden bire bizli cumleler kullanmaya baslamis. Sirketin parali elemani maasli calisanlari olduklarini bir nevi itiraf etmisler. Yuzlerine alenen gercekleri soyleyince de algiya baslamislar. Yok alan satarsa zarar ederse diye. Bu sirket finansal olarak bomb.k durumda. İleride duzelir mi bu kafayla ve sizin gibi calisanlarla hayir. Peki 15 ay once sizin algilarinizla alan kisilerin zararlari ne olacak maasli elemanlar.

Evet burasi bilgi paylasim yeri ve bende nacizane goruslerimi yaziyorum patron saksakcilari. Patronunuz o zaman neden tahsisliyi yapmadi? diye sorarlar size. Su bedelliyi bir patlatsin o zaman hisse fiyatlarini gorecegiz. Zaman kimin hakli oldugunu gosterecektir.
    İtibar puanı dolmuş, borcum olsun. Tüm dediklerinize katılıyorum...

6. Bu kadar kör göze parmak olmaz. Siz dalga mı geçiyorsunuz. Ocak ayından beri tacirler 41 milyon lot sattı. Kimin bu lotlar buyurun açıklayın takas ortada. Dolaşımda 400 milyon kota daha yeni ulaşmış bir şirketin 40 milyon lotunu kim satabilir. Satılmayacak denilen lotlar elli tane farklı aracı kurum dolaştı madem satılmayacak neden gezdi bu lotlar açıklayın. Patrona birşey söylemeyecekmişiz. Kardeşim patron tahsisli sermaye artırımı yapacam dedi sonra ya fiyat çokmuş ben vazgeçtim dedi. İştiraki olan firmayı 42ye kim çıkardı? Emkel nasıl 44 lira iken kontr 21 lira oluyor( piyasa değeri açısından konuşuyorum. Şimdi lot sayısı daha fazla demesin kimse. Emkel asla kontr %40ı olarak fiyatlanamaz). Bugün bile 1 milyonun üstünde. Tacirler satışı var. Şimdi bunlar olurken Sami iyi niyetli mi diyeceğiz. Emkele para gömeceğine yalandan bir geri alım açıklayabilirdi. Bu kadar fiyatın göçmesinin en büyük sebeplerinden birisi kendisi ve ben kesinlikle iyi niyetle yaptıklarını düşünmüyorum. Hiçbir şirket yüzde dolar bazında %90 düşüş yaşayamaz. Aynı dönemde iştiraki 4x yükselirken.

7. Evet maalesef yazdıklarımız daha saat geçmeden doğrulanmış ve hisse ile ilgili hisseye darbe vurucu ,hisseyi düşürmeye matuf son derece ağır ifadelerle malum kişiler yeniden harekete geçmiş ve aynı sistematiği devam ettirmektedirler.Son kozları oynuyorlar .

Daha önceleri söylediğimiz gibi şirketi en çok kötüleyenler şirketin değerini en çok bilenlerdir. O zaman sorun nedir denilecektir, sorun daha fazla düşürüp mümkün olursa 3-5 liradan almaktır.

Bir önceki yazıda bunun adını koyacağımızı söylemiştik .Bunun adı açıkça '' leş kargalığı yapmaktır''.

Bunlara şunu hatırlatalım ki ortada kontrolmatik adında bir teknoloji harikası vardır.

Buna speklerin bile gücü yetmez.

8.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Evet maalesef yazdıklarımız daha saat geçmeden doğrulanmış ve hisse ile ilgili hisseye darbe vurucu ,hisseyi düşürmeye matuf son derece ağır ifadelerle malum kişiler yeniden harekete geçmiş ve aynı sistematiği devam ettirmektedirler.Son kozları oynuyorlar .

Daha önceleri söylediğimiz gibi şirketi en çok kötüleyenler şirketin değerini en çok bilenlerdir. O zaman sorun nedir denilecektir, sorun daha fazla düşürüp mümkün olursa 3-5 liradan almaktır.

Bir önceki yazıda bunun adını koyacağımızı söylemiştik .Bunun adı açıkça '' leş kargalığı yapmaktır''.

Bunlara şunu hatırlatalım ki ortada kontrolmatik adında bir teknoloji harikası vardır.

Buna speklerin bile gücü yetmez.
    Burada kullandiginiz tabir varya en cok Patronunuza uymakta. Siz patronunuzla nasil boyle konusuyorsunuz helal olsun oncelikle. Bu hisseyi 15 ayda 1/4 e dusuren kendisi maalesef. Sami Baskan kimlere maas vermis haberimiz yokmus.

O zmana su soruyu sormak istiyorum Sayin Kontrolmatik Yatirimci İliskilerinin maasl elemanlarina. Benim yerime sorup buraya yazarsaniz mutesekkir olurum.

Soru 1: Konrolmatik sirketinin veya istiraklerinin Bankalardan almis olduklari teminat mektuplarindan tazmin talebinde bulunulan oldu mu?
    Soru 2: Kontrolmatik veya istiraklerinin tazmin talebinde bulunulup da mahkemelerde ihtiyati tedbir talebinde bulundugu teminat mektubu var midir?

Soru 3: Soru 1 ve Soru 2 cevabi evetse. Bu mektuplarin tutari konusu nedir?

Soru 4: Soru 1 ve Soru 2 evet ise. Bu konuyla ilgili Kap atildi mi? Atilmadiysa neden atilmadi?

Saygilarimla,

Sayfa 136/186 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •