Sayfa 1363/2311 İlkİlk ... 363863126313131353136113621363136413651373141314631863 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 10,897 - 10,904 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://twitter.com/ismail_TURK55/st...55009625468937

İsmail TÜRK
    @ismail_TURK55
    Otobüsün içinde ped şişeye işeyen adam.Demografik yapı bozulunca neler olur?
    Burada Kilis’te bir caminin abdest yerine işeyen Suriyeli paylaşmıştık şimdi toplumsal ahlaki baskıdan kurtulan nasıl olsa beni kimse tanımaz duygusunu kaybedenler işte böyle örnekte olduğu gibi salakça pis işler yapar ! O yüzden milyonlarca misafir olmaz,kaçak göçmen hiç olmaz,ilticacı asla olamaz,olursa toplumun yapısı bozulur.✍️
    @erefefik

2. https://twitter.com/odatv/status/1688954836719480834

Odatv
    @odatv
    Meclis'te "Günaydın" kavgası

DP Milletvekili Cemal Enginyurt:

"Biz millet aç diyoruz sizin Diyanet İşleri Başkanı'nız 'Günaydın demeyin' diyor. Ne diyeceğiz ya? Bunun neyinden rahatsız oldunuz? Ben Arap mıyım ya? Ben Türk oğlu Türk'üm. Bağırma len oradan! Gel buraya!"
    Diyanet Isleri Başkanı'nin hukumetin yaninda oldugunu sanmam. Diyanet Isleri Baskani bir yerlete mesaj veriyor diye haberi kopyalamistim.
    Aslinda onemli haber. Bakakim mecliste kim kimi sindirecek?
    @erefefik

3. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    7s
    ·
    ✒️ Eyüp Aksu yapılan zammı beğenmedi

"Kontak kapatacağız, taksimetreleri ayarlatmaya gitmeyeceğiz. Yapılan bu zammı kabul etmiyoruz.

"Çok ucuza çalıştığımızı söyleyen vatandaş, ısrarla bize daha fazla zam yapılmasını istiyor."

@gundemedairhs
    Kontak kapatirsa hayatinin hatasini yapar. Martinin uygulamasi var, millet bu uygulamalari kullanmaya ve bunlara alismaya baslar. Belediye de bir uygulama getirebilir.

CEM TOKER🐬
    @tokcem
    Uber ve benzerlerine izin verilsin, millet bu sarı tekelden kurtulsun!!!!!
    Serbest piyasa, “tekellerin tuttuğunu öpmesinin serbest olduğu piyasa değil, piyasaya girişin serbest olduğu rekabet ortamıdır.
    Gel de bunu bu millete anlat!!!!
    Artik hukumet ve Mhp de taksicilerin arkasinda durmayacak. Yapay zekanin kullandigi taksileri yakinda Istanbulda gormeye baslariz. Mhp temsilcisi, taksi odasi baskanina soylemedigini birakmadi. Taksicilerin arkasinda duran cok oy kaybeder.
    @erefefik

4. https://www.diken.com.tr/kuyumculard...m-cok-dusecek/

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık’sa karar karşısında ‘şok olduklarını’ belirterek bunun sektörü kayıt dışına iteceğin dile getirdi.

Bloomberg HT yayınına konuk olan Atayık şöyle konuştu:

*Şoktayız. Dün düşen haberlerden sonra, dünkü altın almamızla bugünkü altın almamız arasında 3 bin 500 dolara kadar fark oluştu. Yani bu da kiloda 100 TL civarındadır. Böyle bir şey olduğunda üretim duracak, satışlarımız da duracak, kuyumculuk yapamayacak hale geleceğiz.
    Bunlar da bir nevi taksiciler. Bugunden yarina degil de makas acilarak devam eder.
    Bu is ilerleyen surecte, milletin elindeki altina el koymaya kadar gider.
    @erefefik

5. https://twitter.com/mywayTurkey/stat...53140643606536

MyWay✌️
    @mywayTurkey
    Adam kayıp köpeğini 3 yıl sonra sokakta buldu!
    Böyle videoları her izlediğimde biraz gözlerim doluyor. Birbirlerini buldukları için çok mutlular...tabi bende mutlu oldum...
    Evcil hayvanlar tıpkı çocuklar gibidir… aşkları da gerçektir acıları da …😍🥰
    #BirKapSuBirKapMama
    @erefefik

6. VOA Türkçe
    @VOATurkce
    ·
    1 Ağu
    Halkbank: “ABD’deki dava aleyhimize sonuçlanırsa Türkiye zarar görür’’
    @erefefik

7. GercekHaberci Gazete
    @gercekhaberci
    ·
    1d
    Burak Bilgehan Özpek: "Ekrem Bey’in Tunceli’ye gidip Kemal Bey’i aramasının siyaseten bir anlamı var, bu cesur bir hamle".
    Ekrem Beye Tunceliden birsey cikmaz. Kilicdaroglu da tilifonu acmamis.
    @erefefik

8. İhlas Haber Ajansı
    @ihacomtr
    Evine hırsız girildiği zannedilen yaşlı adam ölü bulundu.
    Suç ve Ceza'yi okuyunuz. Dikkatli olunuz. Yaşlandik be ya.
    @erefefik

Sayfa 1363/2311 İlkİlk ... 363863126313131353136113621363136413651373141314631863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •