Sayfa 137/447 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3569 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Iste tam da anlatmak istediğim bu sn enisar....
    kesinlikle hissenin temel değerlerini kötülemiyorum.....

Mesela Halk bankası na bakın....
    Adam 6137 lot almış 5,32 den
    6000 satmış 5,35 ten ....
    3 kuruş yani....
    6000 adet olsa 180 lira yapar.....

Yapılan islem bu maalesef....
    Ha biz ne diyoruz....
    12.000 lot işlem olmuş.... ya geçelim bunları....

toru topu 100 lot almış halk bankası işte

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamamdır haklısın ama hisseye yatırım yapanlar buna bakmıyor hissenin toplam hacmine bakıyor , diğer türlü neredeyse hiç işlem olmamış olacak ki bu daha da kötü kimse böyle bir hisseyi alıp tutmaz. Ben bu hisse ile ilgili ne zaman paylaşım yapsam direk bu hissenin tahtası sığ bunu mu öneriyorsun şeklinde dönüş yapılıyor.

Hisse için benim düşüncem halen geçerli haftaya bir şekilde formasyonu tamamlarsa rahat % 20 üzerinde getirir. Kaldıki genel ekonomik açıklamalardan da pek etkileneceğini sanmıorum bu hissenin. hissenin kapanış değerleri önümüzdeki bir kaç gün için önemli

Üstte 5,55 civarı kapamalar aşağıda ise 5,4 - 5,45- 5-,50 şeklinde giderek yukarı olacak şekilde gerçekleşirse o zaman tamam gibi.

5,60 üstünü kırdınmı da rahat 7 seviyesini görür

2.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Tamamdır haklısın ama hisseye yatırım yapanlar buna bakmıyor hissenin toplam hacmine bakıyor , diğer türlü neredeyse hiç işlem olmamış olacak ki bu daha da kötü kimse böyle bir hisseyi alıp tutmaz. Ben bu hisse ile ilgili ne zaman paylaşım yapsam direk bu hissenin tahtası sığ bunu mu öneriyorsun şeklinde dönüş yapılıyor.

Hisse için benim düşüncem halen geçerli haftaya bir şekilde formasyonu tamamlarsa rahat % 20 üzerinde getirir. Kaldıki genel ekonomik açıklamalardan da pek etkileneceğini sanmıorum bu hissenin. hissenin kapanış değerleri önümüzdeki bir kaç gün için önemli

Üstte 5,55 civarı kapamalar aşağıda ise 5,4 - 5,45- 5-,50 şeklinde giderek yukarı olacak şekilde gerçekleşirse o zaman tamam gibi.

5,60 üstünü kırdınmı da rahat 7 seviyesini görür
    Kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum....
    o yüzden burdayım....

Ve emin olun maaştan ne artırıyorsam fiyatına bakmadan alıyorum.....

Bir patlayacak ve kimse arkasından yetişemeyecek.....

Birde sizi bilmem ama bende şöyle bir düşünce var :

Faktoring şirketleri genele ekonominin dar boğazda olduğu dönemlerde, nakit sıkıntısı çekilen dönemlerde , çekinin vadesini bekleyemeyecek durumdaki esnafın imdadına yetişiyor.....

Son dönemde Kgf ile ekonomiye yüklü nakit girdi ancak, cari açık, butce açığı ve devletin dövize endeksli yüksek borç stoğuna ilave olarak döviz kurundaki durumu düşününce LIDFA için parlak görüyorum önümüzü....

inanın bu konuda da herkesin yorumunu merak ediyorum.

3. Ben açıkçası çok detaylı bilgi sahibi değilim sektör ile ilgili incelemek lazım.
    Daha çok teknik kısmı ilgimi çekmişti.

O arada belki başka bir haber açıklama ile tabi boyut değişebilir.

Şimdilik bence işlem hacmini takip etmek en doğrusu .. daha önceki hareketlerinde hep işlem hacmi normalin çok üzerine çıkmış

4.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Bizde çıkmıyor malesef
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Boyle sacma seymi olur yaa kademelri goremiyoruz cok kotu oldu bu is
     Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Hala ben neden derinliğini goremedigimi düşünüyorum.....
    sn ahmet hangi vpn programını kullanıyorsunuz acaba onunla mı alakalı dicem ama değildir....
    Bir senaryo yazdım, teyit eder misiniz?

BorsaDerinlik için daha önce kullandığınız şifre 8 ya da daha az karakterden oluşuyordu ve/veya şifreniz içinde alfabetik karakterler bulunmuyordu. Bu yüzden, güncelleme sonrasında yeni bir kullanıcı kaydı yapmak zorunda kaldınız ve şu anda listelerdeki seçenekler arasında LIDFA ve benzerlerini göremiyorsunuz.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

5.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    Bir senaryo yazdım, teyit eder misiniz?

BorsaDerinlik için daha önce kullandığınız şifre 8 ya da daha az karakterden oluşuyordu ve/veya şifreniz içinde alfabetik karakterler bulunmuyordu. Bu yüzden, güncelleme sonrasında yeni bir kullanıcı kaydı yapmak zorunda kaldınız ve şu anda listelerdeki seçenekler arasında LIDFA ve benzerlerini göremiyorsunuz.
    Adamın dibisin eski dostum.
    tamda öyle yaptım

6. Evet doğru aynen bende de öyle oldu

7. Valla ben anlamadim arkadaslar ne yapiyim simdi

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. E peki ne yapıcaz ?

Anlamadığım tüm hisseler var neden bu hisse yok ?

Sayfa 137/447 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •