Sayfa 137/216 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by Gokhan-pmvr3 Yazıyı Oku
    Hocam burada 13 daire demişsiniz asli edimle satılan..acaba bu bilgiye nereden ulaştınız...kap ta yazan 2 dairenin satıldıği..
    https://gms.kap.org.tr/daireler?pid=661304&pc=PMVR3

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Beton beyinler OLABİLİR Mİ?
    Yaw he he !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Teş.ederim ..haklıymışsınız..hepsi aynı cephe en kaliteli cephe..ve çift cepheli evler..satın alanlar bence işi iyi bile ya firmanın kendisidir veya yakınları..

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Pardon bir şey soracağım cahilliğime verin, BETON işinde hem temelden alacaksın hem peşinen kaybedeceksin bu nasıl bir sabretme açıklarsanız sabredenlerde daha bir sabırla beklerler. Yada şöyle sorayım 1 sene önce 42.5 Tl den alanlar kendilerini böylemi avutuyorlar ?
    kaç kuruş bu kağıdın ederi?

Kağıdın değeri? Eğer karşılığında elde edilecek bir beton varsa kağıdın bir değeri vardır. Allahtan parkmavera sahibi Akp nin has yandaşı yoksa mazallah bir inanlar inşaat olsaydı bu durumda sertifikalar tuvalet kağıdı olabilirdi.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kağıdın değeri? Eğer karşılığında elde edilecek bir beton varsa kağıdın bir değeri vardır. Allahtan parkmavera sahibi Akp nin has yandaşı yoksa mazallah bir inanlar inşaat olsaydı bu durumda sertifikalar tuvalet kağıdı olabilirdi.
    Sürekli yanlış yönlendiriyorsun insanları.
    Sertifikalar TOKİ nin, yani devletle muhatapsın, ne o tuvalet kağıdı vs ifadeler yakışıyor mu ağıza?
    Tekrar söylüyorum madem inanmıyorsun ne işin var burada??

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

Burada ne işim var ? Goygoycuların ne işi varsa benimde o işim var . Goygoycular 1 sene önce millete 42,5 Tl den düdüklenen sertifikanın bugün itinariyle niye 33,400 Tl olduğunu açıklasında ondan sonra bana ne işin var burda deme hakkına sabip olsun. Toki ye güven kazıklamayıı millete normal bir şeymiş gibi anlat yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Bu arada 50 yıllık inanlar inşaatın batıp arkada dünya mağdur bırakmasıda size bir şeyin uyarısını vermediyse ben şunu diyeyim herkes er yada geç layığını bulur. Mavera da ki takke düşüp kel görünmesine kaldı 2 sene 2 sene sonra tekrar konuşuruz ama 2 yıl sonra ( belki o kadar uzuna da gerek kalmayacak) sakın toz olmayın olurmu goygoy ekibi!

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Burada ne işim var ? Goygoycuların ne işi varsa benimde o işim var . Goygoycular 1 sene önce millete 42,5 Tl den düdüklenen sertifikanın bugün itinariyle niye 33,400 Tl olduğunu açıklasında ondan sonra bana ne işin var burda deme hakkına sabip olsun. Toki ye güven kazıklamayıı millete normal bir şeymiş gibi anlat yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Bu arada 50 yıllık inanlar inşaatın batıp arkada dünya mağdur bırakmasıda size bir şeyin uyarısını vermediyse ben şunu diyeyim herkes er yada geç layığını bulur. Mavera da ki takke düşüp kel görünmesine kaldı 2 sene 2 sene sonra tekrar konuşuruz ama 2 yıl sonra ( belki o kadar uzuna da gerek kalmayacak) sakın toz olmayın olurmu goygoy ekibi!
    Fetönün ağzıyla konuşma, devletimizin kurumlarına biraz güven!!
    Devletimiz ve hükümetimiz aleyhine algı oluşturmaya çalışma!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

Sayfa 137/216 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •