Sayfa 136/216 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Pardon bir şey soracağım cahilliğime verin, BETON işinde hem temelden alacaksın hem peşinen kaybedeceksin bu nasıl bir sabretme açıklarsanız sabredenlerde daha bir sabırla beklerler. Yada şöyle sorayım 1 sene önce 42.5 Tl den alanlar kendilerini böylemi avutuyorlar ?
    1 sene önce alanlar ne niyetle aldılar acaba ?
    a) daire almak niyetiyle
    b) trade edebilmek için
    Cevabınız a ise dairenizi BEKLEYECEKSİNİZ teslim alınca piyasaya göre zarar/kar belli olacak.
    Cevabınız b ise gayrimenkul sertifikasını asıl amacının dışında almışsınız BEKLEMENİZ gerekecek.Çünki zarardasınız.
    Sabrederseniz umarım kazançlı çıkacaksınız.
    Umarım yeterli bir açıklama olmuştur.
    Bir Başka örnek vereyim bu markanın 1.projesinde şu an 2+1 daireniz varsa 550.000 den alırım.
    Wesselam
    ytd

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bunlar hala kendilerini 2013 öncesinde sanıyorlar, nostalji iyidirde fazlası ZARARLI
    “Bunlar” la kimi kastediyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by CahCah Yazıyı Oku
    1 sene önce alanlar ne niyetle aldılar acaba ?
    a) daire almak niyetiyle
    b) trade edebilmek için
    Cevabınız a ise dairenizi BEKLEYECEKSİNİZ teslim alınca piyasaya göre zarar/kar belli olacak.
    Cevabınız b ise gayrimenkul sertifikasını asıl amacının dışında almışsınız BEKLEMENİZ gerekecek.Çünki zarardasınız.
    Sabrederseniz umarım kazançlı çıkacaksınız.
    Umarım yeterli bir açıklama olmuştur.
    Bir Başka örnek vereyim bu markanın 1.projesinde şu an 2+1 daireniz varsa 550.000 den alırım.
    Wesselam
    ytd
    Sayın cahcah yorumlarınıza katılıyorum.Trade ve daire için beklemek gerekli.1.Sertifikanın hala ani düşüşe geçtiği dönem benim gözümde aydınlanamadı.(Sivaslı yatırımcı piyasa emriyle satış yapmış?)2.Aslı edimle satın alınan 13 daireden 12 si b2 blokta ve fiyatları yüksek daireler,1 daire ise c2 blokta.Bu dairelerin aynı blok ve aynı vaziyet planı (vaziyet planı 5 yani peyzaj manzaralı) dahilinde olması ilginç değil mi?3.Piyasa yapıcılığı yapılıyor mu?4.Birileri fiyatı (Sivaslı yatırımcıyı günah keçisi ilan ederek) düşürdü ve borsaya yeni giren yatırımcıların elindeki sertifikayı ucuz fiyattan topladı mı?

4. Sertifikaya inanmayan, konut yatırımına tü kaka diyen zevat forumun en sadık takipcileri ve en fazla yorum yazanları!!!
    Madem kötü bir yatırım ne işiniz var birader, zaman kaybı değil mi??

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. bu sertifika hakkında halka arzı süreçinde öve öve bitiremeyen himmet karadağ ve diğer kişilere birçok platformda niye bu sertifikanından halka arzdan bu yana soluksuz düştüğünü sordum.yanıtları hep ortak geldi ağız birliği yapmışcasına uzun vadede iyi olacak vesaire bilindik kelimeler.benim şahsi fikrim çok kötü kokular geliyor burnuma.ama tabiki minareyi çalan kılıfınıda hazırlamıştır.

6. 34tl ve altı hisse satanları merak ediyorum kaç liraya aldılarda kaç paraya satıyorlar.bence iskontolu satış vardı.halka arzında.bunuda defalarca sordum bu halka arzı yapanlara kesinlikle olmadığını söylediler.yok sivaslı bir yatırımcı piyasa fiyatından satış yapmışda bu yalanlara kargalar bile güler bence.ama bundan sonra gayrimenkul sertifası olurmu.bence zor.son sürü biz gözüküyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by bilge Yazıyı Oku
    Sayın cahcah yorumlarınıza katılıyorum.Trade ve daire için beklemek gerekli.1.Sertifikanın hala ani düşüşe geçtiği dönem benim gözümde aydınlanamadı.(Sivaslı yatırımcı piyasa emriyle satış yapmış?)2.Aslı edimle satın alınan 13 daireden 12 si b2 blokta ve fiyatları yüksek daireler,1 daire ise c2 blokta.Bu dairelerin aynı blok ve aynı vaziyet planı (vaziyet planı 5 yani peyzaj manzaralı) dahilinde olması ilginç değil mi?3.Piyasa yapıcılığı yapılıyor mu?4.Birileri fiyatı (Sivaslı yatırımcıyı günah keçisi ilan ederek) düşürdü ve borsaya yeni giren yatırımcıların elindeki sertifikayı ucuz fiyattan topladı mı?
    Hocam burada 13 daire demişsiniz asli edimle satılan..acaba bu bilgiye nereden ulaştınız...kap ta yazan 2 dairenin satıldıği..

8.  Alıntı Originally Posted by CahCah Yazıyı Oku
    “Bunlar†la kimi kastediyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Beton beyinler OLABİLİR Mİ?

Sayfa 136/216 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz