Sayfa 137/178 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. yarın 20.temmuz

kıbrıs barış harekatının 50.yıldönümü, mesela azerbaycan çıktı dedi ki, kıbrıs türk devletini tanıyorum, yahut pakistan.. veyahut moskovadan havalanan bi uçak ercan havaalanına iniş yaptı.. olaya bak

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    Leeds United, efsane takım.. leeds'in özelliği taraftarındadır, bizdeki göztepeliliğe benzer, leeds taraftarı olmaktan ayrı bi gurur duyarlar.. neyse 5-6 sene evvel bi british herifle görüşüyoruz yaşı benden biraz daha büyük- torun center kot altına bahçe ofisleri yapmış bi de trgyo, alanın her santimetrekaresini değerlendirmiş, işini çok biliyo torun- şudur budur konuştuk, sordum hangi takımı tutuyon diye, dedi -leeds.. deyince ben maçı hatırlattım -do you remember? dedim çok bozuldu anında indi suratı, o deminden beri üstten konuşan küstah ingiliz gitti, suspus oldu, konuyu değiştirmek istedi, ben devam ettim -o ilk golü hatırlıyormusun, işte tam şu anda hakan şükürün kafayı vurduğu noktadayız !!

alisamiyen stadı sonra satıldı ve yerine torun center inşa edildi, kot altında kalan bahçe ofislerin içnde yürüyorduk
    galatasaray leeds united maçı 2-0 bitti, maçtan önce taksimde çıkan kavgada 2 tane ingiliz holigan bıçaklanarak etkisizleştirilmişti.. yılmaz özdil yönetimindeki star gazetesi on sayfanın tamamını manşete ayırırdı tarz olarak, ve maçın ertesi günkü manşet -TWO SİZE

manşet altı yazısı
    Holiganların sokakta da, sahada da ağzını burnunu kırdık...Biz Türkler, Avrupalı rakiplerimizi çiçeklerle karşılar, alkışlarla uğurlarız...Ama sizi, suratınıza TÜKÜREREK gönderiyoruz! Two...Two... İngiltere’ye kadar yolunuz var

resim altı yazıları ise şöyle
    -Leedsli holiganlara Taksim’de kafasına vura vura toprağı öptürdüler...
    -Leedsli futbolculara Ali Sami Yen’in çimlerinde cenaze namazı kıldırdılar. Hem de two rekat.

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

30-endeks mayıs tepesine geldi dayandı, bütün haftayı ath hemen altında geçirdi, hiç salmadı aşşaya

benim anladığım pala burayı gaple geçmek istiyor, 2 barem oyunu..
    yada belki de moodys 1 baremle yetinecek, pzt eksi açılacak, çift tepe yapmış olacak

artı gap senaryosu daha yüksek ganyan veriyor, eksi gap ihtimali daha düşük.. pazartesi açılış için diyorum
    daha yüksek ihtimalli senaryo gerçekleşti, yarın artı gap ile açılır.. teorik olarak hafta içinde 13000 üstüne kadar atabilir, ama ben pazartesi yüksek açılışta longları hemen kapatıcam, hisselerden de satış yapacam.. cepteki 1 kuruş kar, daldaki 2 kuruş kardan daha iyidir

sonrasına yarın bakarız

4. https://twitter.com/sinanulgen1/stat...58618359263525

başka bir iyi haber- liseler düzeyinde yapılan matematik olimpiyatlarında türkiye takım olarak ilk10 içinde yer aldı, önemli bir başarı.. ayruıca tr ilk10 içinde kız öğrenci bulunan 2 takımdan biri.. her fırsatta türkiye ve türkleri aşağılamayı hakaret etmeyi hayat felsefesi haline getirmiş olan leş tayfaya kapak olmuş

çini az farkla geçen abd takımı birinci olmuş ama 6 kişilik abd takımında 3 çinli 1 hintli var.. asyalılar genel olarak domine etmiş, avrupa birliği içinde dereceye giren 2 ülke- macaristan ve polonya.. bu olimpiyatlarda madalya alan her öğrenciye tam burs veriyor, abd'nin en iyi teknik üniversitesi olan MIT.. aşşadaki tvitte sorulardan örnekler de var

https://twitter.com/deedydas/status/1814891146231095806

5. 1.temmuz- 10.temmuz yabancı takası

önemli bi şey yok, dengeli bir tablo..

en çok ykbnk satmışlar, thy almışlar.. bayram sonrası 10 günde yüklü satış yemiş olan eregl ve isctr alışa dönmüş.. asels, mavi, mgros ve petkm alışta dikkat çekenler

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    daha yüksek ihtimalli senaryo gerçekleşti, yarın artı gap ile açılır.. teorik olarak hafta içinde 13000 üstüne kadar atabilir, ama ben pazartesi yüksek açılışta longları hemen kapatıcam, hisselerden de satış yapacam.. cepteki 1 kuruş kar, daldaki 2 kuruş kardan daha iyidir

sonrasına yarın bakarız
    beklediğim olmadı, birazını verebilmiştim, onları da geri aldım.. bence buradan bi yukarı denemesi yapar

allahtan elimde banka yoktu, benim petkm-ttkom fena değil, kozalar canavar gibi

7. endeks longları 760- 770 aralığı kapattım, nasip bu kadarmış, abv.. hisseler devam

iş bankası iştirak holding işlerinin prosedürünü 30.ağustosa yetiştiremeyecekmiş, -4 açtılar.. ne olacak ki, 30.aug değil 30.eyl olur

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle dayucuğum borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    12650 ye Lönk için pusuya yattım
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    Bugün geç kalktığım için piyasaya henüz bakamadım ama sanırsam 12652 den döndürmüşler, benim lönk emir gelmediğine göre
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 137/178 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •