yarın 20.temmuz
kıbrıs barış harekatının 50.yıldönümü, mesela azerbaycan çıktı dedi ki, kıbrıs türk devletini tanıyorum, yahut pakistan.. veyahut moskovadan havalanan bi uçak ercan havaalanına iniş yaptı.. olaya bak
yarın 20.temmuz
kıbrıs barış harekatının 50.yıldönümü, mesela azerbaycan çıktı dedi ki, kıbrıs türk devletini tanıyorum, yahut pakistan.. veyahut moskovadan havalanan bi uçak ercan havaalanına iniş yaptı.. olaya bak
galatasaray leeds united maçı 2-0 bitti, maçtan önce taksimde çıkan kavgada 2 tane ingiliz holigan bıçaklanarak etkisizleştirilmişti.. yılmaz özdil yönetimindeki star gazetesi on sayfanın tamamını manşete ayırırdı tarz olarak, ve maçın ertesi günkü manşet -TWO SİZE
manşet altı yazısı
Holiganların sokakta da, sahada da ağzını burnunu kırdık...Biz Türkler, Avrupalı rakiplerimizi çiçeklerle karşılar, alkışlarla uğurlarız...Ama sizi, suratınıza TÜKÜREREK gönderiyoruz! Two...Two... İngiltere’ye kadar yolunuz var
resim altı yazıları ise şöyle
-Leedsli holiganlara Taksim’de kafasına vura vura toprağı öptürdüler...
-Leedsli futbolculara Ali Sami Yen’in çimlerinde cenaze namazı kıldırdılar. Hem de two rekat.
daha yüksek ihtimalli senaryo gerçekleşti, yarın artı gap ile açılır.. teorik olarak hafta içinde 13000 üstüne kadar atabilir, ama ben pazartesi yüksek açılışta longları hemen kapatıcam, hisselerden de satış yapacam.. cepteki 1 kuruş kar, daldaki 2 kuruş kardan daha iyidir
sonrasına yarın bakarız
https://twitter.com/sinanulgen1/stat...58618359263525
başka bir iyi haber- liseler düzeyinde yapılan matematik olimpiyatlarında türkiye takım olarak ilk10 içinde yer aldı, önemli bir başarı.. ayruıca tr ilk10 içinde kız öğrenci bulunan 2 takımdan biri.. her fırsatta türkiye ve türkleri aşağılamayı hakaret etmeyi hayat felsefesi haline getirmiş olan leş tayfaya kapak olmuş
çini az farkla geçen abd takımı birinci olmuş ama 6 kişilik abd takımında 3 çinli 1 hintli var.. asyalılar genel olarak domine etmiş, avrupa birliği içinde dereceye giren 2 ülke- macaristan ve polonya.. bu olimpiyatlarda madalya alan her öğrenciye tam burs veriyor, abd'nin en iyi teknik üniversitesi olan MIT.. aşşadaki tvitte sorulardan örnekler de var
https://twitter.com/deedydas/status/1814891146231095806
endeks longları 760- 770 aralığı kapattım, nasip bu kadarmış, abv.. hisseler devam
iş bankası iştirak holding işlerinin prosedürünü 30.ağustosa yetiştiremeyecekmiş, -4 açtılar.. ne olacak ki, 30.aug değil 30.eyl olur
Yer İmleri