Originally Posted by Koray Evett, epey sanatsaldı yaw bizim kapının önünde bulmuştum masanın üzerine koydum belki sahibi çıkar diye, kimse çıkmadı
Originally Posted by cefaks yaw bizim kapının önünde bulmuştum masanın üzerine koydum belki sahibi çıkar diye, kimse çıkmadı Haaa, bende dedimm noluyoo, hocam denizz işlerine mi giriyorr
Originally Posted by Koray Haaa, bende dedimm noluyoo, hocam denizz işlerine mi giriyorr ramazanda bi akşan iftara bekliyorum, sen geldiğinde nuri ile naciyede gelecek, hep beraber iftar yaparız
Originally Posted by cefaks ramazanda bi akşan iftara bekliyorum, sen geldiğinde nuri ile naciyede gelecek, hep beraber iftar yaparız İnşAllah hocam, Naciyeyle Anten bahçedeydi, Naciye koştu geldi sewdim birazz
Originally Posted by Koray İnşAllah hocam, Naciyeyle Anten bahçedeydi, Naciye koştu geldi sewdim birazz ciddimisin, ne zaman geldin.
Originally Posted by cefaks ciddimisin, ne zaman geldin. 11'de dönmüş arkanı rüyalardaydınn
Originally Posted by Koray 11'de dönmüş arkanı rüyalardaydınn saçmalama uyanıktım, şekerleme yapıyordum. şimdi kızdım sana. saat 10-da kalkmıştım.
Originally Posted by cefaks saçmalama uyanıktım, şekerleme yapıyordum. şimdi kızdım sana. saat 10-da kalkmıştım. Yaaaa bırakk, ooo kadar patırtı yaptımm banamısın demedinn, horluyordunn walla
Forum Rules
Yer İmleri