DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
41d
Trump, Zelenski'ye: "Sana sert bir adam olma yetkisi verdim. ABD olmadan sert bir adam olabileceğini sanmıyorum... Ya bir anlaşma yapacaksın ya da biz yokuz."
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
41d
Trump, Zelenski'ye: "Sana sert bir adam olma yetkisi verdim. ABD olmadan sert bir adam olabileceğini sanmıyorum... Ya bir anlaşma yapacaksın ya da biz yokuz."
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
30d
Bugün yaşanan şey tarihin en utanç verici diplomatik hadisesi olabilir
Ziyarete gelen Devlet Başkanını aşağılamak, azarlamak, küçük düşürmek
Trump bir şeye sebep oluyor:
Bundan sonra kimse ABD’ye güvenip bırak savaşı, müttefikliği, yürüyüşe bile çıkmaz
Çin ve Rusya bunu
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
18d
Zelensky’ye “Neden Beyaz Saray’dasın takım elbise giymiyorsun bu saygısızlık†diye sorup ve gülüyorlar !
Avrupa şimdi zelenksye bunu yapan bize neler yapmaz diye kıçlarını betona dayarlar
AB moku yedi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Totoş sarı kafa 130 milyar dolar vermiş ukraynaya 500 milyar dolarlık yer altı zenginliklerini istiyor.Ukraynayı kullanarak rusyayı her anlamda zayıflattılar şimdi çıkmışlar biz sizin için şunu yaptık diyorlar.Bu ABD nin arabasına kim binerse gideceği yer belli hele böyle Anti Amerikancı kafayla çok voliliteli günler yaşar dünya.
Zelensky anlaşma vs yok tiktirin gidin demişgit çinle otur masaya
Trump zelenksye tartışması trollere malzeme çıkarır mı derken
Akıllara brunson ve mektup geliyor![]()
Yer İmleri