Alım ıcın buralar uygunmu pekı..alınırmı nedersınız..madem 20 falan dıyorsunuz..
Alım ıcın buralar uygunmu pekı..alınırmı nedersınız..madem 20 falan dıyorsunuz..
Mobilya sektörünüzde %35 ten fazla büyüme var. Firma maliyetleri ve gideri düşürmede çok başarılı tek sorun geçmiş yılların borçları nedeniyle Euro borcu fazla bu yüzden kur riskiyle karşı karşıya. Yukarıda sayın KUZEYs çok güzel bir çalışma yapmış kendisine teşekkür ederim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
nereye kadar gıdebılır...
*Sn. Cogito geçen sene 3 aylıkta faaliyet gideri 30 milyondan 6 aylıkta 60 milyona çıkmış.
2017 ilk çeyrekte 23 milyon idi geçen seneye göre 2.çeyrek faliyet gideri 46 milyon eder. Ancak ben 9 milyonda reklam vb. giderlerin artış sağlayacağını kötü süpriz olmaması adına bu artış rakamını da koydum.
Brüt satış karı zaten sürekli hemen hemen aynı %40 seviyesinde.
Ciro rakamının bu şekilde geleceğinden şüphem yok. Fazlası da olabilir.
Dolayısıyla eksik birşey yok.
Dediğiniz gibi Euro kuru saçmalamadığı sürece kar olması kaçınılmaz.
Bu kar'ın büyüklüğü yada küçüklüğünü özellikle 30.06 tarihli Euro Kuru belirleyecek.
Sevgiler..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Merhaba ortaklar yarın sabah piyasa belirsizliğiyle beraber bistin yönüne göre hissemiz 3.00 lara geri kayabilir bu kimseyi panikletmesin sonra nasıl ki 2.50 lerden 3.00 leri astiysa geri dönüş yapacaktir diye düşünüyorum tabiki Ytd fkd umut ee ;)
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri