Sayfa 137/967 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Mobius'tan yatırım alan Türk mobilyacıdan yurtdışı hamlesiMobius'un yüzde 1,69 payı bulunan Kelebek Mobilya Pakistan pazarına giriyor

Gelişen piyasalar denildiğinde ilk akla gelen isimlerden milyarder yatırımcı Mark Mobius'un fon yönettiği şirketten 5 milyon liraya yakın yatırım alan Doğtaş Kelebek Mobilya, Pakistan pazarına giriyor.

Aralık ayındaki işlemler yüzde 1,69 hisse karşılığı Franklin Templeton Investments'tan 4,7 milyon TL yatırım alan Doğtaş Kelebek Mobilya, Eylül ayında Pakistan şehri Eylül ayında Lahor'da mağaza açacak.

Mobilya şirketi, İslamabad ve Karaçi şehirlerinde de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

2017'de yüzde 50 büyüme hedefleyen firma, yüzde 10 civarında olan yurtdışı payını da yılsonunda yüzde 15'e çıkarmak istiyor. Yurtiçi ve yurtdışında 110 Kelebek Mobilya, 46 tane de Kelebek Mutfak satış noktasına sahip olduklarını belirten Kelebek CEO'su Ersin Serbes, "Doğrudan 1.400, dolaylı olarak 10.000 çalışanımızla büyük bir aileyiz. Büyüme stratejimiz doğrultusunda açtığımız yeni mağazalarımızla ailemizi her geçen gün genişletiyoruz. Güçlü iş ortaklarıyla görüşmelerimiz sürüyor ve mağazalaşma konusunda yeni yatırım taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. Hedef pazarlarımıza yönelik stratejilerle başarılı bir bayi ağı geliştiriyoruz. 2017 sonuna kadar hem yurt içi hem yurt dışında 48 yeni Kelebek Mobilya ve Mutfak mağazası açma hedefimiz var." dedi.

Kelebek Mobilya, grup olarak ülkeye aktif ihracat gerçekleştiriyor. Hırvatistan, Kenya, Lübnan, Makedonya, Gana, Kıbrıs'ta da yeni mağaza anlaşmaları yapıldı.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...rtdisi-hamlesi
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

2. Güzel bir hisse elinde olana bol kazanç dilerim...

D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3. beklentısı ne kı bu hıssenın

4. *Ersin beyin 2018 de 1.000.000.000 TL ciro hedefi gerçekleşmesi halinde ve finansal giderlerin düşmesi durumunda 200.000.000 kar getiren bir şirket görebiliriz.

Ki ben bu hedefe güveniyorum. Hırvatistan, Kenya, Lübnan, Makedonya, Gana, Kıbrıs'ta da yapılan anlaşmalar yine kenya pakistanda ki yatırımlar ve öte yandan fabrika kapasitesinin arttırılması yine yatak konusunda Türkiyenin en kaliteli tesisine sahip doğtaşın bu konuda ciddi satışlar yapma potansiyeli ve yine yine Türkiye de sürekli açılan mağazalar. Ve tabi ki Alfemo mondi gibi orta alt segment arasına hitap eden bir şirket satın alma potansiyeli de cabası.

Ersin beyin hedefi ulaşılmaz değil kesinlikle ulaşılabilir. Ve hatta daha fazlası da gayet mümkün.

Yukardaki karlılığı görmemiz durumunda Fk 3 olur. Ve sektör değerlemesine göre senet fiyatının 20 TL olması gerekir. Dolayısıyla şirketimiz 1,5 sene içinde 7 kat getiri potansiyele sahiptir.

Bu potansiyeli barındıran firma sayısı bistte bir elin parmağını geçmez.

Borsada bu tip beklentiler çok erken alınmaktadır. Büyük yatırımcılar şimdiden alıp beklemeye geçti bile.

Sevgiler..
    Son düzenleme : KUZEYs; 04-06-2017 saat: 22:59.

5. % 130 yapmıs 1 yılda zaten...

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    beklentısı ne kı bu hıssenın
    Beklenti saymakla bitmez ama en önemli beklenti zarardan kara geçmesi...

7.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Beklenti saymakla bitmez ama en önemli beklenti zarardan kara geçmesi...
    Nerden bılınıyokı kara gececgı..ya geçmezse?? patlamsın mılletın elınde..

8. *2.Çeyrek sonuçlarında kar açıklamamız çok mümkün aşağıda kura göre bir çalışma yaptım. Euro kurunun haziran sonunda beklentimiz dahilinde gelmesi durumunda 27 milyon kar açıklama olasılığımız çok çok mümkündür.

Sevgiler.

çalışma3.jpg

Sayfa 137/967 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •