*Ersin beyin 2018 de 1.000.000.000 TL ciro hedefi gerçekleşmesi halinde ve finansal giderlerin düşmesi durumunda 200.000.000 kar getiren bir şirket görebiliriz.
Ki ben bu hedefe güveniyorum. Hırvatistan, Kenya, Lübnan, Makedonya, Gana, Kıbrıs'ta da yapılan anlaşmalar yine kenya pakistanda ki yatırımlar ve öte yandan fabrika kapasitesinin arttırılması yine yatak konusunda Türkiyenin en kaliteli tesisine sahip doğtaşın bu konuda ciddi satışlar yapma potansiyeli ve yine yine Türkiye de sürekli açılan mağazalar. Ve tabi ki Alfemo mondi gibi orta alt segment arasına hitap eden bir şirket satın alma potansiyeli de cabası.
Ersin beyin hedefi ulaşılmaz değil kesinlikle ulaşılabilir. Ve hatta daha fazlası da gayet mümkün.
Yukardaki karlılığı görmemiz durumunda Fk 3 olur. Ve sektör değerlemesine göre senet fiyatının 20 TL olması gerekir. Dolayısıyla şirketimiz 1,5 sene içinde 7 kat getiri potansiyele sahiptir.
Bu potansiyeli barındıran firma sayısı bistte bir elin parmağını geçmez.
Borsada bu tip beklentiler çok erken alınmaktadır. Büyük yatırımcılar şimdiden alıp beklemeye geçti bile.
Sevgiler..
Son düzenleme : KUZEYs; 04-06-2017 saat: 22:59.
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Yer İmleri