Sayfa 138/469 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    250bin lotun virman tarihi nedir? Nerden nereye oldu? Yazın da araştıralım. Varsa bi numara çıksın ortaya...

Su 11.08.2014 tarihinde FINANS'a IS YATIRIM'dan virmanlanan, MKU'nun oldugunu dusundugum 250,000 lotu biraz daha arastirdim.

Is Yatirim 2013'un Kasim'inda (1.50 lira) cikis tam baslarken almaya baslamis. 3 ay devam etmis, 20.02.2014 tarihinde 7.00'dan aldiklariyla 250 bin lota ulasmis.

6 ay sonra bunlari FINANS'a virmanlamis (11.08.2014).

FINANS da bunlari 6 ay tutup AK Yatirim'a virmanlamis (03.02.2015) . AK ertesi gun 50 bin lot satmis 1.87 fiyattan, gerisinin ne yapildigi belli degil.

6 ay araliklarla 3 degisik araci kurum virmanindan (IS > FINANS > AK) ve hissede cikis baslamak uzereyken 1.5 fiyatlardan alinmaya baslanan hisselerin 1 sene tutulup 38 fiyatinda bile elden cikarilmayip, 1.87'den sonra
    satilmaya baslanmasindan dolayi bu 250,000 lot:

1) Patrona yakin birisi
    2) Patronun kendisi
    3) Cekirdek tahta yapicilar arasinda birisi

sonucuna variyorum. Yani MKU olma ihtimali az bu islemlerin.

Yanliz bu son virmandan 3 gun sonra hissede senelerce hic islem yapmayan MKU'nun yaklasik 2 sene surece duzenli alimlari ... yukardaki 250,000 lotun da bir sekilde MKU'ya baglatili olabilecegini de dusundurtuyor.

Bundan sonrasinda tereddut yok... KAP'taki aciklamalari takaslardan lot lot saydim. MKU'nun araci kurumu FINANS (1 milyon lot orda). (160 bin lot galiba Is Yatirimda, arastirmadim Is'i).

SONUC: 250,000 lot hakkinda kararsizim. Digerleri dogru tespit.

Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Çapulcu kelimesi size söylenmiş bir şey değil sayın 666 genel tabir mesut Kemal'in Ada'mı olarak gören varsa bizi sözüm ona Sana değil kimse o arka pilandaki kişiler biz kaç yıldır buradaydık neden Şimdik çıktı bunlar anlamış Değilim .
    Insanin biraz yuzu kizarir bu yazilari yazarken eger ekstresini gorduysen. Lotu tarihiyle hepsini KAP aciklamalarila, tek tek sayarak tespit ettim bunlarin. Adam gorse, "Aaa, banka aylik ekstremi yollamis diyecek".

Piskinlik yapmayin. Benim burda bir lotum yok, olmadi. Olmasina da gerek yok, burasi forum. Herkese acik. Simdiye kadar herseyimi de linkiyle, takasiyla, yazisiyla destekledim.

Senin gorusunun ne onemi olsun bana? Burayi sirke cevirdiniz 1 senedir. O kadar GAMA holding manipulasyonu yaptin otobus duragindaki ameleden duydugunla. Burda 3-5 bin lira toplama derdindesiniz, onun bunu lotunu alip satma pesindesiniz. Mujdat verse 10 bin lira, 10 sene onu sakirsiniz.

Bir kisi de cikip demez mi kardesim buraya milyon liralarini yatiran adamlar senin 5 bin lirani vermiyorlar mi islerinin pesinde kos diye? Grubunuz var, orda yeteri kadar para toplayamadiniz mi diye?

Akil mantik disi. Ne kaale alayim ne yazdigini, seceren ortada iken.

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    işin doğrusu kardeş.......666 kardeş.......

inanırsan EKİME KADAR, inanmazsan ÇOKTA S....KİME KADAR......

Şu sayfadan defolup gidesin diye, özelden açıklama bile yaptık...
    Ozelden ne soylemissin ki burda boburleniyorsun? Burda yazdigin hicbir anlama gelmeyecek, aylarca anlayamadigim laf kalabalikliklari.

Yazdiginiz hakaretleri sildirmiyorum. Cunku takkeleriniz dustu sizin orda. MKU'nun Mujdat'in en buyuk avukatlari. Destikce konuyu kopurdunuz.

Ben sizin ne yapmaya calistiginizi coktan anladim. Coktan.

Dusunduklermi de Marka'nin patronu yazmis:

Originally Posted by Birisi Yazıyı Oku
    Konu deniz bey e geldi. Bu konuşmaları yaparken yanında ekibi ve avukatı da vardı. Deniz beyin onun hakkında yazı yapmaması için 60.000 tl istediğini bunun için ona 1 hafta süre verdiğini deniz beyin işi gücü olmayan kendi deyimiyle mahkemeleri sevdiğini diğer şirketlerden de bu şekilde para talep ettiğini belirtti. Bunu ekibi de teyit etti. Avukatıyla telefonda görüştüklerini ve avukatınızda mesleki olarak telefon görüşmelerinin kayıt altında olduğunu söyledi. Deniz beyin psikolojisinin bozuk olduğunu hata ve hatta buna emin olduğunu ve onun adına da çok üzüldüğünü anlattı.
    Nasil olsa burda bizi dava ede ede bitiremediniz fisli sahtekara sahtekar dedik diye. Git Mine Hanim'a dava ac, bunu temizlet, sonra gel. Yoksa bulasma bana, MKU'nun, fisli sahtekar Mujdat'in avukatligini yapma bir daha.

MKU dediginiz... adam 6 ay boyunca 3 gunde bir KAP'a haber yolladi hisse aldigini. Burda bircok yatirimci da "Mali musavir aldiysa birsey biliyordur" diye sayfalarca hikayesini yazdi, etkilenip hissesini satmayip hisse aldi.

Halbuki adam en basindan dedigim, elinde mal patladi diye, ya da kendini akilli sanip sahtekarlikla dolu sirkete 500 bin lira daha koyup SIFIR degerde milyon lota sahip olmus, borsadan anlamayan birisi.

Bilincli yapilsin, bilincsiz yapilsin bir insanin yatirimcilari boyle etkilemekten utanmasi gerekir.

5. Niye 666'dan başkası yazmıyor?
    666,
    24.04.2014 Genyh hisse dağılımı resimdeki gibiymiş. Yani Müjdat Uslu'nun hesabı Deniz Yatırım'da imiş anlaşılan.
    Cihan Sütşurup da Deniz Yatırım kullanıyordu. Sanırım o yüzden takaslarda 4milyonluk virman yapılan hisse görünmüyor.
    Fakat Mku'nun iddia ettiğin 250bin lotu hala net değil...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Insanin biraz yuzu kizarir bu yazilari yazarken eger ekstresini gorduysen. Lotu tarihiyle hepsini KAP aciklamalarila, tek tek sayarak tespit ettim bunlarin. Adam gorse, "Aaa, banka aylik ekstremi yollamis diyecek".

Piskinlik yapmayin. Benim burda bir lotum yok, olmadi. Olmasina da gerek yok, burasi forum. Herkese acik. Simdiye kadar herseyimi de linkiyle, takasiyla, yazisiyla destekledim.

Senin gorusunun ne onemi olsun bana? Burayi sirke cevirdiniz 1 senedir. O kadar GAMA holding manipulasyonu yaptin otobus duragindaki ameleden duydugunla. Burda 3-5 bin lira toplama derdindesiniz, onun bunu lotunu alip satma pesindesiniz. Mujdat verse 10 bin lira, 10 sene onu sakirsiniz.

Bir kisi de cikip demez mi kardesim buraya milyon liralarini yatiran adamlar senin 5 bin lirani vermiyorlar mi islerinin pesinde kos diye? Grubunuz var, orda yeteri kadar para toplayamadiniz mi diye?

Sayın 666 bu yazdıklarınıza tek cevap verecek olan sayın mesut kemal ulu dur medeni cesaretiniz varsa verelim telefonnu konuşun buraya yazıyorsun çiziyorsun sen SPK musın sen MKK musın bu işlemlerde Kanuni bir sorun var mı varsa ne olacak foruma yazdığını git SPK yaz buralara yazarak kafamızı karıştırıyorsun bak forumda telefonum var Allah aşkına ara da anlayalım derdini elimde 1 lot yok diyorsun 20 tane mesaj yazmışsın nedir kardeşim senin derdin ara , aramıyorsun yazma kardeşim yada mesut Kemal'in bürosu telefonu orada ara konuş bizim kafamızı karıştırma benim grubum seni ilgilendirmez isteyen 5 TL verir isteyen 1000 TL verir Şimdik ben 200.000 lot arıyorum ya sen banada bir kuyruk takarsın yakında ; ben kimim adamıyım ? yazda Onuda bilelim .. 3 gündür kafamızı arıtıyorsun . Bu arada yazdığım 200.000 lotun 50.000 vekalet verildi 80.000 buldum son kalan 70.000 ben bu hisseleri genel kurul için istiyorum . İstekli olanlar ulaşa bilir .

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku

sayın 666 bişey sorucam,eminmisin iz bir yıl kadar önce buralarda arada bir yazı yazan ,nickini hatırlamıyorum ancak genpower gitmişti de orada çalışanlarla konuşmuştu da bir büyük jeneratör firmasıyla ortaklık yapılmışmış ta (gama).....o paylaşımları yapan burada yazı yazan Murat DOĞAN mı dır sahiden.....eğer oysa yuhhhhhlar olsun ......neyse şimdilik sadece yuh olsun diyorum...ytd

Sayfa 138/469 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •