Sayfa 138/236 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon
Arama sonucu : 1886 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    açık konuş, long yatın mı bence az kontrat ile bu risk alınır
    o kadar açık konuşursam şikayet ederler piyasayı manipüle etti diye, uğraşamam spk falan.. ben ganyan mantığı içinde burdan long açmanın- burda short açmaya kıyasla daha yüksek risk/getiri vadettiğini söyledim sadece.. aşağıya riskin 100-150 puan, tabana oturup akşama kadar taban satışta bklemesinin borsanın temel ruhuna aykırı olacağını düşünüyorum, işlem olmazsa manolar ne olacak ?

şimdi çarşamba günü patladı olay, kredilililer longlar falan patladı, çarşamba- perşembe-cuma artık riskli hesaplar temizlenmiştir.. zoraki satış yoksa yukarı gitmek daha kolay olur.. margin call saatinden sonra ne yapacak? bi ara yukarı teper

kurumlar riskli hesaplardaki kredili malları sattı üç gündür, artık bi yerde fiyata bakamazsın, eksi bakiyeyi göze alamaz kurum.. şimdi mc saatinde teminat takasları sorunsuz geçilirse, bi short skuiz masada

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    o kadar açık konuşursam şikayet ederler piyasayı manipüle etti diye, uğraşamam spk falan.. ben ganyan mantığı içinde burdan long açmanın- burda short açmaya kıyasla daha yüksek risk/getiri vadettiğini söyledim sadece.. aşağıya riskin 100-150 puan, tabana oturup akşama kadar taban satışta bklemesinin borsanın temel ruhuna aykırı olacağını düşünüyorum, işlem olmazsa manolar ne olacak ?

şimdi çarşamba günü patladı olay, kredilililer longlar falan patladı, çarşamba- perşembe-cuma artık riskli hesaplar temizlenmiştir.. zoraki satış yoksa yukarı gitmek daha kolay olur.. margin call saatinden sonra ne yapacak? bi ara yukarı teper
    aynen böyle düünüyorum ben de....ayrıca eko içeri atılsa, belediyeye kayyyum atansa bile 8500 leri görürrüz en fazla..bugün fiyatlanan da bu zaten.

esas risk halk tepkisi çığrından çıkmamalı, umarım polis sert müdahale etmez, ederse 2. gezi başlar..umarım devletin içinde provakosyan yaacak fetö kalıntısı müdür vs yoktur...yoksa ortam tam barut fıçısı, yazık olur ülkeye
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tabana 100-150 puan kala short yapsan alacağın para 100-150, ama gün sonuna kadar bi zaman bi short kapama dalgası gelmesi daha olası 300 puan alma ihtimalin olur.. long ganyanı daha ehven
    saat 14:00 uzlaşması 10.402, bizim 10150 longlar şimdiden 250 puan artı yazdı.. tamam mı devam mı diye bakıyoruz, bu tür durumlarda pozisyonun yarısıyla ver-al denemek olabilir, yada yetmez deyip long devam

son zaman yüklü geri alım açıklamış şirket hisseleri daha defansiftir.. üç günde %20 düşünce şirket destek alımı gelmeye başlaması lazım.. alark ve glyho bu tür montanlı geri alım açıkladı geçen hafta, başka var mı bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    aynen böyle düünüyorum ben de....ayrıca eko içeri atılsa, belediyeye kayyyum atansa bile 8500 leri görürrüz en fazla..bugün fiyatlanan da bu zaten.

esas risk halk tepkisi çığrından çıkmamalı, umarım polis sert müdahale etmez, ederse 2. gezi başlar..umarım devletin içinde provakosyan yaacak fetö kalıntısı müdür vs yoktur...yoksa ortam tam barut fıçısı, yazık olur ülkeye
    ben olsam tutuklamam, tutuksuz yargılansın .. çıkınca şehir- şehir miting düzenler ekrem başkan kitlelerin gazı alınır, sonr azaten yaz geliyo

dolarda 38 savunuyo merkez bankası, mühim olan o savunmanın başarılı olması

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    saat 14:00 uzlaşması 10.402, bizim 10150 longlar şimdiden 250 puan artı yazdı.. tamam mı devam mı diye bakıyoruz, bu tür durumlarda pozisyonun yarısıyla ver-al denemek olabilir, yada yetmez deyip long devam
    margin saati evvelinde 10250'ye kadar taradı 15:00 uzlaşması 10.314 oldu.. mc son saat 15:30 mu tam emin değilim, çoğu kurum 15:00 itibariyle teminat eksiği için gerekeni yapar.. bakalım tekrar yukarı alacak mı ? artık ateş serbest dilimindeyiz

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ben olsam tutuklamam, tutuksuz yargılansın .. çıkınca şehir- şehir miting düzenler ekrem başkan kitlelerin gazı alınır, sonr azaten yaz geliyo

dolarda 38 savunuyo merkez bankası, mühim olan o savunmanın başarılı olması
    ah ah sendeki akıl yiit bulut da olsa öyle tavsiye ederdi...ama onlar kral ne duymak isterse onu söyleyen dalkavuklar..hatta halka derler ki ekonomi bunlar yüzünden tekrar krize girdi, bu rezil halinizin sebebi eko ve cehape
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. günün sonu kan akıtarak geldi vadeli tabana yakın kapadı, yarım long ve asels taşımayı tercih ettim, gün ola harman ola

cehape kurultay şaibesi netleşince, partiye kayyum atanacağı belli oldu, bunun üzerine özgür başkan kurultay kararı aldı, isabetli bi karar.. kemal başkan tekrar aday olabilir, yahut ekrem başkan bıraksın belediyeyi gelsin partinin başına geçsin.. mansur başkan şu an için potaya girmez diye düşünüyorum

Pakistan’a KAAN üretimi için fabrika kurulmuş. KAAN’ın Pakistan versiyonu için ilk üretimlerde Çin motoru kullanılacakmış…
    https://www.trhaber.com/savunma/kaan...r-h911735.html

TUSAŞ’ın Pakistan’da kurduğu ofise ait Türk ve Pakistanlı mühendislerin tasarlayıp ürettiği KAAN’ın 1/7 ölçeğindeki uçak IQBAL , ilk otonom uçuşunu başarı ile yapmış…
    KAAN savaşırken çevresindeki küçük insansız KAAN’lar (IQBAL) ile birlikte de uçacak demek ki…

https://www.instagram.com/mavisavunma/reel/DHVTqEqiY22/

Adamlar yapmış abi yaaaa….

Suudiler de KAAN’ın peşinde dolaşıp duruyor….
    Son düzenleme : sar; 22-03-2025 saat: 11:12.

Sayfa 138/236 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •