Originally Posted by
Ozan Erol
o kadar açık konuşursam şikayet ederler piyasayı manipüle etti diye, uğraşamam spk falan.. ben ganyan mantığı içinde burdan long açmanın- burda short açmaya kıyasla daha yüksek risk/getiri vadettiğini söyledim sadece.. aşağıya riskin 100-150 puan, tabana oturup akşama kadar taban satışta bklemesinin borsanın temel ruhuna aykırı olacağını düşünüyorum, işlem olmazsa manolar ne olacak ?
şimdi çarşamba günü patladı olay, kredilililer longlar falan patladı, çarşamba- perşembe-cuma artık riskli hesaplar temizlenmiştir.. zoraki satış yoksa yukarı gitmek daha kolay olur.. margin call saatinden sonra ne yapacak? bi ara yukarı teper
aynen böyle düünüyorum ben de....ayrıca eko içeri atılsa, belediyeye kayyyum atansa bile 8500 leri görürrüz en fazla..bugün fiyatlanan da bu zaten.
esas risk halk tepkisi çığrından çıkmamalı, umarım polis sert müdahale etmez, ederse 2. gezi başlar..umarım devletin içinde provakosyan yaacak fetö kalıntısı müdür vs yoktur...yoksa ortam tam barut fıçısı, yazık olur ülkeye
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri