Sayfa 138/892 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alışta:
    Garanti %34
    Ziraat %18
    Yapı Kredi %13
    TEB %8
    Osmanlı %8
    Diğer %16

2. Tam mal değneği yav. Dün verilen bu haber tazeymiş gibi yeni atlayanlara tepeden malı çaktı, şimdi de onların satıp çıkmasını bekleyeceğiz. Yani anlamıyorum tavana kilitleyip hisseyi daha üst kademeye alarak da mal toplayabilir. Maliyetin sıfır, hiç mal almadan kağıdı nerelere çekebilirsin ama gel gör ki aşağı çekerek tam bir pisliklik örneği gösteriyor. Bu herifi 140-170 arasındaki hareketlerinde çözmüştüm. Aynen karakterine uygun hareketlere devam ediyor. Neyse stres yok, senin inşa ettiğin korku psikolojisini biz ders diye anlatıyoruz.

3. alfas 300 küsür oldu gesanı geçti ah vah edenlerle dolu bir yatırım ortamında, piyasa kurtları bunları tokat manyağı yapmasında ne yapsın?

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    doğrudur ,,ama bunun malıyet kısmı da önemlı tabi...şirket için yatırımın rantbl olması gerekır..

güçlü duruyoruz,,bugun 300 ü geçeriz gıbi...
    Bu noktada da teşvik olayları devreye giriyor. smrtg 410 milyon$ teşvik aldı, bizimkilerin böyle bir konjonkturde bu fırsatı kaçıracağını sanmıyorum.

5. Şöyle bir firmada birde patronlar uyanıklık yapma derdinde olmasaydı neler olurdu gerçekten aklım havsalam almıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    Bu noktada da teşvik olayları devreye giriyor. smrtg 410 milyon$ teşvik aldı, bizimkilerin böyle bir konjonkturde bu fırsatı kaçıracağını sanmıyorum.

dostum teşvık olayı bılıyorsun şirkete arsa tahsısı ,bır takım kdv indirimlerı ,işçi malıyetleri vs durumu yanı şirkete doğrudan bır nakıt gırişi söz konusu değil..neyse inşallah dediğiniz gıbı olur ve şirkete olumlu yansır..başarılar.. saygılar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. katılıyorum..

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    alfas 300 küsür oldu gesanı geçti ah vah edenlerle dolu bir yatırım ortamında, piyasa kurtları bunları tokat manyağı yapmasında ne yapsın?
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

katılıyorum..
    seni kutluyorum dostum...alfas gerçekten de çok güzel gidiyor...artık buraya tekrar geri gelir misin bilemem...ama gelecek olursan baş köşe artık senin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 138/892 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •