kekocan biz senın yanında çaycı oluruz ancak,,
karadam,rex ,çakıraga ,bunlarda benım tükanda çalışırlar artık onlarıda benım oraya transfer edecem..karadamla çakır gecen bırıbırıne gırmiş bahşiş konusunda,,neredeyse tükanı yağmalayacaklarmış zor ayırmışlar ,,karadam çakırın elını ısırmış
tebdılı mekanda ferahlık vardır derler belkı ıyı gelır onlarada ,,nede olsa mahallemızın çocukları,,
dostum bolunene kadar kısmetse alfasları vermeyı düşünmüyorum ,,bolunmede dort hanelerde olur tahmınım ..hayırlısı artık..nasıp...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
bizim dükkanın çalışanlarını da kapmışsın...ben de bu kazanamayanlar külübünden olanlar neden dükkana gelmiyor diye merak ediyordum...onları iyi çalıştır dostum...çok kaytarıyorlar....bizim dükkanda bu aralar müşteri pek yok..bakalım ne zaman eskisi gibi kalabalıklaşacak ?? sabır ile bekliyoruz ama bir çok kişinin de sabrı tükeniyor...kendim için sabır sabır sabır diyorum...şu 300 ü geçersek bayağı rahatlayacağız da bir türlü olmuyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri