Sayfa 138/333 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **hisse topiklerinde olumsuz yazılar, olumlu yazılardan çok daha değerlidir...nedeni basittir...

**her şeyden önce etkili dişe dokunur olumsuz yazı yazmak çok zordur...hem vebal almak korkusu hem de manipülasyon korkusu-cezası nedeniyle...

Haklısın olumsuz yazılar yazacak bir sürü hisse var borsada bunların başında goody geliyor biraz da orada yaz da yatırımcısına bir faydan olsun neden özellikle ülker de bu olumsuz yazılar. Bak rekabet kurulu goody hakkında inceleme başlatmış, hiç haber vermiyorsun oradan ciddi bir ceza gelirse artık dükkanı kapatırlar.

--olumsuzluklarını biliyorsan buyurun yazın...ben bildiklerimi yazdım...orada duruyor...okumadın herhalde....

3. Hissedeki zayıf performans devam ediyor, bunun birinci sebebi olarak bist-30 a girmesi ki bist-30 hisseleri kağnı gibi hareket ediyor. Borsada ciddi bir endeks mühendisliği yapılıyor diğeri ise son açıklanan ve beklentilerin altında kalan bilanço ve hedeflerin aşağı revize edilmesi ikisi bir araya gelince artık bir süre sürünme modunda devam, bu durumdan kurtulması için ya şimdilerde banka rallisi gibi perakendeciler de bir ralli olacak yada bilanço beklentileri yeniden yükselecek.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --olumsuzluklarını biliyorsan buyurun yazın...ben bildiklerimi yazdım...orada duruyor...okumadın herhalde....

--gördüğüm yanlışlıkları şirkete yazdım; yazdıklarımı ve cevaplarını da forma koydum....

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=57626&page=58

5. Rekabet kurulu inceleme başlatmış neden yazmıyorsun goody topiğinde madem objektifsin yazsana olumsuz gelişmeyi, sonra da burada Godivaa diye böğürüp duruyorsun.

Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu inceleme başlatmış neden yazmıyorsun goody topiğinde madem objektifsin yazsana olumsuz gelişmeyi, sonra da burada Godivaa diye böğürüp duruyorsun.
    --bunu sağır sultan bile duydu....ayrıca, çok ucuz kalmış hisselerde ben olumsuz yazı yazmam...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bunu sağır sultan bile duydu....ayrıca, çok ucuz kalmış hisselerde ben olumsuz yazı yazmam...

Herkes duymuşmuş hacı yatmaz gibisin işime gelmedi topiğinde paylaşmak desene ayrıca neye göre ucuz kalmış sana göre ucuzsa bu seni bağlar vardır bir sebebi demek ki ucuz kalmış, ihlas grubu hisseleri de ucuz..

---artık anlamsız konuşuyorsun....polemik-demogaji peşindesin...neye göre ucuz olduğunu burada yazmam etik değil....orada fazlasıyla var...

Sayfa 138/333 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •