Burası Türkiye hocam, sağır sultana göre hareket etmemek lazim...
Dolarin baskilandigi bilinirken 100 milyonlarca dolar borc icin ayrilan parayi TL ye cevirmek buyuk risk olmazmi...
Padisah birgun gece kovdum Memeti gelsin ahmet derse nice olur halimiz)
Şuan neyi biliyoruz , o borc rahatlikla odenecek risk 0.....
Herseyi mukemmel yonetseler zaten Ulker dunyada ilk sirada olur...
Vergi odemesinde haklisiniz tabi, onu niye yaptilar genel kurulda soran olur heralde ...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanayi hisseleri üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor,,varsa yoksa bankalar.
Enflasyon muhasebesi uygulanmayan bankalar ayrıcalıklı işlem görüyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Şirketin gidişatı performansı vs konular içerisinde, erken ödenmiş gibi görünen vergi son planda bir konu benim açımdan.
Genede düşünmeden edemiyorum, farklı bir şekilde değerlendirildiğinde şirkete kazanç sağlayacak bir para elden erken çıkarılır?
Komplo bir fikir üretmeden bir yanıt arariyorum kafamda.
Lakin bir şirket, holding yönetimi hakkında bir deneyimim olmadığım için pek bir geçerli yanıt bulamadım
Yeni bir şirket kurmuşlar G-winç diye bu isimleri hangi aklı evvel koyuyor acaba merak ediyorum bi de taycan gıda vardı galiba![]()
**ava gider iken av olmuş...
**beni, sataşmaya çekerek ceza aldırmaya çalıştılar, ama bu sefer yönetim adil davrandı...sataşmayı fark etti sanırım...
**hisse topiklerinde olumsuz yazılar, olumlu yazılardan çok daha değerlidir...nedeni basittir...
**her şeyden önce etkili dişe dokunur olumsuz yazı yazmak çok zordur...hem vebal almak korkusu hem de manipülasyon korkusu-cezası nedeniyle...
Yer İmleri