Burasý Türkiye hocam, saðýr sultana göre hareket etmemek lazim...
Dolarin baskilandigi bilinirken 100 milyonlarca dolar borc icin ayrilan parayi TL ye cevirmek buyuk risk olmazmi...
Padisah birgun gece kovdum Memeti gelsin ahmet derse nice olur halimiz)
Þuan neyi biliyoruz , o borc rahatlikla odenecek risk 0.....
Herseyi mukemmel yonetseler zaten Ulker dunyada ilk sirada olur...
Vergi odemesinde haklisiniz tabi, onu niye yaptilar genel kurulda soran olur heralde ...
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sanayi hisseleri üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor,,varsa yoksa bankalar.
Enflasyon muhasebesi uygulanmayan bankalar ayrýcalýklý iþlem görüyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Þirketin gidiþatý performansý vs konular içerisinde, erken ödenmiþ gibi görünen vergi son planda bir konu benim açýmdan.
Genede düþünmeden edemiyorum, farklý bir þekilde deðerlendirildiðinde þirkete kazanç saðlayacak bir para elden erken çýkarýlýr?
Komplo bir fikir üretmeden bir yanýt arariyorum kafamda.
Lakin bir þirket, holding yönetimi hakkýnda bir deneyimim olmadýðým için pek bir geçerli yanýt bulamadým
Yeni bir þirket kurmuþlar G-winç diye bu isimleri hangi aklý evvel koyuyor acaba merak ediyorum bi de taycan gýda vardý galiba![]()
**ava gider iken av olmuþ...
**beni, sataþmaya çekerek ceza aldýrmaya çalýþtýlar, ama bu sefer yönetim adil davrandý...sataþmayý fark etti sanýrým...
**hisse topiklerinde olumsuz yazýlar, olumlu yazýlardan çok daha deðerlidir...nedeni basittir...
**her þeyden önce etkili diþe dokunur olumsuz yazý yazmak çok zordur...hem vebal almak korkusu hem de manipülasyon korkusu-cezasý nedeniyle...
Yer Ýmleri