Sayfa 138/305 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. neyse gereksiz bir tartışmaya girmemek adına zaten takip etmediğim bu hissedeki gönderileri sildim tüm paydaşlarına bol kazançlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Özel bir soru oldu ama içinizi rahatlamak adına cevap vereyim. Aksine bu hisse elimde yok.
    Buna benzer bir durumu daha önce bu sitede başka bir hissenin başlığında da yaşadım. Özetle şöyle izah edeyim...
    Amaç; aslında hisse hakkında objektif bilgiler veren kişileri; bezdirecek, yıldıracak, yorumlar ve beyanlar da bulunup, başlık altında sözlü sataşmalara meydan verip site yönetimine şikayet ederek her iki tarafında siteden uzaklaştırılması ile sonuçlanacak bir son. Bunu yaparken de genelde yeni kayıt olmuş hesaplarla denemeler yapılmaktadır.
    Genellikle piyasa manipülatörleri tarafından görevlendirilen şahıslar, bu amaçla yeni üye olarak kayıt yapıp, sahte, fake hesaplarla siteye girerek, başlık altında yalan yanlış beyanatlarda bulunmak suretiyle, Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK), yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyet izni olmadan sosyal medyada tavsiye ve telkinlerde bulunarak hissenin suni olarak fiyatının artmasını veya düşmesini sağlamak maksadıyla kullanılmaktadır.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/2 maddesinde bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı sayılan fiiller
    "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi, söylenti çıkarılması, haber verilmesi, yorum yapılması veya rapor hazırlanması ya da bunların yayılması" olarak sayılmıştır.

Yukarıdaki cümlede altı çizili olarak belirtilen maddeye istinaden siz,

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Çok ilginç 25 kuruş temettü fiyat 1.45 temettuyu bugün verse 1.20 5 senede yatirdigin parayı geri alıyorsun. Yatırımlık ev alsan kiraya versen kaç senede yatirdigin parayı amorti edersin? Bu hesaba göre crdfa yatırımı çok mantikli
    şeklinde bi beyanla alenen hisse hakkında "yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veriyorsunuz".

Bende size karşılaştırma yapabilmeniz için

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Haklısınız, Sayın devletmemuru,
    Zaten o yüzden herkes burada sıra bekliyor CRDFA almak için.
    2013 yılında
    1 dolar 2,12 tl
    endeks 62,000
    CRDFA ağırlıklı ortalaması 1,01
    sene 2018
    1 Dolar =4 t
    endeks 110000
    CRDFA 1,45 (bu sene vereceği temettü net:0,21, bunu düşerseniz 1.45-0,21= 1,24)
    sizce hangisi doğru seçenek
    CRDFA fiyatı yüksek hemde çok yüksek. Daha düşmesi lazım ki alım olsun. Aslında sayın devletmemuru, siz BES e katılın. Orada devlet katkısı %25 daha mantıklı

şeklinde bir mesajla herkesin kolayca bileceği yada bulabileceği değerleme rakamlarını veriyorum. Sizce benim mesajım mı yatırım danışmanlığı kapsamında yoksa sizin mesajınız mı ?

Bu polemiğin daha uzun sürmesine izin vermemek ve forumda gereksiz bilgi kirliliği yaratmamak adına susma hakkımı kullanıyorum.
    (Buradan bilgi almaya çalışan, birşeyler öğrenmeye çalışan insanlara haksızlık etmemek için.)
    Sizinde aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim. Bilginiz olan konularda fikrinizi açıklayınız.

Saygılarımla...
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. Yok yahu ayda 3bine talim eden harbi bir devlet memuruyum. Destan açıklama yazmışsın ama iyi oldu yatırımcı bilgilensin bol kazançlar herkese ben güzel bir bahar aksamının tadını çıkaracağım ��

4. Önceki temettü verdiği fiyatadamı gelmiyecek ne bayağı ağır davranıyor

5. Temettüye kadar gelir mi bilemem tabi de , mutlaka TL bazında bir gün daha da yukarlarda olacağı kesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7. Acaba kimse almıyormu yoksa kademeye hep veriyormu açıklamadı düştü geç verecem dedi düştü verecem dedi gitmiyor kar ettim diyor yine gitmiyor hep düşmesin sebebi neydi hep yatayda kalmasının sebebi neydi Tahta yapıcıda paramı yok hissemi yok

8. hangi kademeye verecek hocam , kendi aliyor kendi satiyor. aksama kadar baska turlu vakit gecmiyormus. sikilmasin pratik yapsin demi.

Sayfa 138/305 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •