Sayfa 138/611 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 4883 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    2013 de yazılanları okudum 40 lira olduğu zamanlar, millet; ne ucuz kağıt kaç senedir borsa gitti bu yerinde saydı, felan yazmış herkesler.
    4 -5 sene geçmiş aradan.. Şu hale bak.
    Emiş gücü yüksek birileri gerek buraya.
    Dmsas da olmasam alırdım biraz daha..
    Belki erkenden gelirim ama, uygun yere gelirse yada direncini geçerse..
    İttfh, Marshall biraz hızlı hareket etse yavaş gidiyor ..takviye ederdik...aslan artık iyice uyuzlanıyor uzun vadeci olacağız orda

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    İttfh, Marshall biraz hızlı hareket etse yavaş gidiyor ..takviye ederdik...aslan artık iyice uyuzlanıyor uzun vadeci olacağız orda

Çok beklemezseniz umarım

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    2013 de yazılanları okudum 40 lira olduğu zamanlar, millet; ne ucuz kağıt kaç senedir borsa gitti bu yerinde saydı, felan yazmış herkesler.
    4 -5 sene geçmiş aradan.. Şu hale bak.
    Emiş gücü yüksek birileri gerek buraya.
    Dmsas da olmasam alırdım biraz daha..
    Belki erkenden gelirim ama, uygun yere gelirse yada direncini geçerse..
    bir de daha önceki 50-60 lı fiyatlardaki ucuzluğu okuyun.o zamanlar ismi malum otoriteler bile bedelsiz muhabbeti yapıyordu.
    bizim insanımız kağıt uçarken kaçarken atlamayı sever.biraz daha yükselsin görün bakın dolar taşar burası.şuradan almıştım bu kadar kazandım daha çok yolu var vb.
    haa inanmayın sakın , tahtada kimin nereden mal aldığı kabak gibi ortada...
    yatırım tavsiyesi değildir

4. 04.01.2018

5. Bu üç bacıların spekleri, aradan geçen bunca seneden sonra yaşlanmış ve bu yüzden hareket kabiliyetini kaybetmiş, trade edemez hale gelmiş biri. Hatta demans olmuş ve hisselerini unutmuş biri.
    Birileri keşfedecektir. Sadece sabır gerek.

6.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    bir de daha önceki 50-60 lı fiyatlardaki ucuzluğu okuyun.o zamanlar ismi malum otoriteler bile bedelsiz muhabbeti yapıyordu.
    bizim insanımız kağıt uçarken kaçarken atlamayı sever.biraz daha yükselsin görün bakın dolar taşar burası.şuradan almıştım bu kadar kazandım daha çok yolu var vb.
    haa inanmayın sakın , tahtada kimin nereden mal aldığı kabak gibi ortada...
    yatırım tavsiyesi değildir
    Vay be ne günlerdi. Ben de flashback yaptım şimdi. . 70 leri beklemiştik. Sırf Twitter da bu hisseden dolayı hesap açıp Belgin Maviş i takip etmiştim. Belgin hanıma sorun bakalım ne diyecek. Devriki vardı bide. O nerelere gitti acaba. 50 maliyetli 2 lotum hala bekliyor. Kullanmadığım aracı kurumda.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. https://csb.gov.tr/turkce/index.php?...detay&Id=22107
    çipli beton uygulaması hakkında

8. bence 12 aylık iyi gelecek. çünki son aylarda mevsim normallerin üzerinde seyrediyor hava. satışları da olumlu etkileyecektir.

Sayfa 138/611 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •