en az 5000 lot bekliyoruz![]()
en az 5000 lot bekliyoruz![]()
dunku alış zaten fiktif alış değilse yükselişin arkası gelir. o kadar malı alan 5500 geri vermek için almadı ya en azından dun 50 100 bin alınmıştır. o bakımdan cemtas gibi ufleye ufleye yiyor ondada öyle oldu 1 3 1 3 derken 3 5 son günlerde yuzde 4 6 lar arka arkaya geldi ve niyazı istifden bile malı kapıp zirveye taşıdılar dur bakalım burda ne olacak aynı senaryoylamı oynayacaklar.
@beşiktaşk çok az bişey daha yükselsin ben kaçıyorum. inşallah benim uğursuzluğum işinize yarar bir iki tavan yaparsınızbenim satışımda öyle aham şaham bir kademe oynatmaz. çok bekletti bucim valla beklerken bunaldım. buradan da yavaş yavaş yükselir diye sinir oldum. her ne kadar elim satmaya gitmesede zannedersem satıcam
![]()
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Alırsam neler olur siz hesap edin artık
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri