Sayfa 139/997 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. link: https://www.linkedin.com/posts/isik-...339102209-t4l-

Bazı gerçekleri ilkokul çocuğuna anlatır gibi veriyorum:
    1) günde $5 trilyon dolar hacim olan FX piyasasında, kur dengelensin diye yapılan her müdahale, rezerv para birimi değilseniz, günü kurtarmaktan öteye gitmez.. referans için Rusya/Brezilya yetkilileriyle görüşünüz��

2) sorun borçlanmakta değil yeğen! Sorun maliyette!!

Mısır’ın 40 yıllık tahvil ihracına çıktığı piyasada risk algısı, misk algısı Lafontaine masallarını keselim..TRYZAR 1.74 grafiğine bakalım, ağlayalım beraber..ama küresel fiyatlama deme, akıl seviyemi lütfen aşağılama��

3) lira değer kaybettikçe ne ‘’ihracatçımız kazanıyor’’ ne de ‘’rekabetçi oluyoruz’’.. çünkü dünyada fiyatlamasını yaptığımız herhangi bir sektör/mal yok..

Lira değer kaybettikçe fakirleşiyoruz, alım gücümüz azalıyor ve yüksek FX borçluluk seviyemiz nedeniyle cezalandırılıyoruz;

4) dolar bizler bu dünyaya veda ettikten uzun süre sonra da rezerv para birimi kalacak.. çünkü dünya ticareti devam edecek.. çünkü Kore’li kardeş TV satıp won kazanınca, ithal edemiyor��

Doların tahtına kripto da yaklaşamayacak;

5) halka arz için ninesine, dedesine 5000tl hesap açtırıp, KMH/kredi üzerinden ‘tavancılık’ oynayanlarla yeni yatırımcı bazı kazanamayız.. nefret ve sinir dolu bir kitle yaratacağız arz olayı patlayınca ����

(Işık ÖKTE) 22.04.2021
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

2. Dolar desteklerse 1350 üzeri bıst kapanışı gelecek gibi.

3. Devletin en tepesinden birileri 128Milyar dolarcık kadar iflas ettik diye açıklama yapıyor borsa bugün yüzde 1 e yakın artıda falan..

Bu yabancı lar bizi çok seviyorlar yaa..aman şu iflas etmiş arkadaşların borsasına biraz daha para sokup artı ya geçirelim diyorlar herhalde..

neeeee

ahahahahaha

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma Abi, senin dediğin işin kılıfı
    kanal olmaz, havaalanı olur o olmazsa f35 olur şu olur bu olur hiçbişii bulunmazsa papaz olur
    dünyada ki para baronları senin tl ni her türlü ezer
    çünkü sistemi onlar kurmuş, zengin daha zengin olması için dollar boyna yükselir
    sen doğru yönetim de yapsan, kanal da yapmasan iktidarı da değiştirsen bu kural değişmez
    O zaman bugun bak bakalım en çok bizim ligde kimin parası düşmüş .
    bu yanlış yapılan yönetim anlayışından dolayı sandalyenin bir tarafına Rusya ile bir tarafına ABD oturmaya kalkarsan bunları yaşarsın.Dolar üzerinden köprü yaparsan yaşarsın, senin ülkene giren dolar belli .
    İthalat ihracat yaptığın ülkelere bak anlarsın bozkurt.

5. Erkan Öz çıkıp açıklama yapmalı. Bu Thodex denilen kurumun 2 yıldan fazladır tanıtımını yaptı. Öyle diğer youtuberlar gibi sadece alt yazıyla geçilen bir sponsorluk değildi. Thodex daha önce koineks adıyla işlem yapıyorken de Erkan Öz yine bu şirketin tanıtımlarını yapıyordu. Gidin youtube videolarını tarihi sıralamasına bakın koineks haline de sponsordu. O zaman güzel bir manken kızla soru cevap şeklindeydi programları...Daha sonra thodex diye isim değiştirdi yine tanıtımını yaptı. Öyle 2-3 saniye reklam değil en az 2-3 dakika tanıtımını yapıp yorumlarıyla öve öve bitiremedi. En azından etik olsun diye bu bir reklamdır yazısı alt yazıyla geçmeliydi. Gerçekten hukuk olan bir ülke olsaydı durum çok daha farklı olurdu. Şu an Türkiyenin 2 milyar doları Taylanda uçtu.. Ben burada defalarca uyardım milleti...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6. Sindoma hocam. Alımlar güçlü mu ?

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Erkan Öz çıkıp açıklama yapmalı. Bu Thodex denilen kurumun 2 yıldan fazladır tanıtımını yaptı. Öyle diğer youtuberlar gibi sadece alt yazıyla geçilen bir sponsorluk değildi. Thodex daha önce koineks adıyla işlem yapıyorken başladı. Gidin youtube videolarını tarihi sıralamasına bakın koineks haline de sponsordu. Daha sonra thodex diye isim değiştirdi yine tanıtımını yaptı. Öyle 2-3 saniye reklam değil en az 2-3 dakika tanıtımını yapıp yorumlarıyla öve öve bitiremedi. En azından etik olsun diye bu bir reklamdır yazısı alt yazıyla geçmeliydi. Gerçekten hukuk olan bir ülke olsaydı durum çok daha farklı olurdu. Şu an Türkiyenin 2 milyar doları Taylanda uçtu.. Ben burada defalarca uyardım milleti...
    Herif Tiran/Arnavutluk’a tüymüş. Havalimanında pasaport kontrolünde fotoğrafı da var ilgili haberde.

8. ayucuklarım tuzak olabülü gelmeyin palanın tuzağına
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 139/997 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •