Sayfa 139/331 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. BofA dün 1 milyon lot mal aldı bugünde devam ediyor.. devamı gelir umarız..

2. Qnb ve bofa 38 civarı boslattiklarini yüzde 10 aşağıdan geri koydular, kalın kalın almaya başladılar buralardan yarın itibariyle meşhur cezadan çıkıyor hisse bari hayır getirse

3. Ne oldu şimdi. Ben anlamadım, hani realizasyon olacaktı. Böyle realizasyon mu olur, neden basmadılar 6000 e kadar. Vaz mı geçtiler yoksa. Bütün bunlar %10 bile olmayan marj için miydi. Kafamda deli sorular. Komple satıp çıksam mı acaba. Dövize geçerim temiz temiz. Bu deyyuslar ne dümen çeviriyor yine. Kalbim dayanmayacak diye korkuyorum. Bu borsadan bi cacık olmaz. Breh breh breh...

4. Uzaylılar da varmış zaten. Dıj güçler yine yurdumu ele geçirmeye çalışıyor. Bu rakıfelır (sek mi yoksa sulu mu acaba) ve rotşild yine bir hinlik peşinde anlaşılan. Bütün finans piyasasını ele geçirdiler, yetmedi bizimkine de salça oldular. Vangardmış, bılakrakmış, fidelitiymiş, tempıltın (bu kesin tapınakçıların fonudur) falan fıstık... neyin peşinde bunlarrrr

5.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    BofA dün 1 milyon lot mal aldı bugünde devam ediyor.. devamı gelir umarız..
    Gelir gelir.
    Yalandan bir Rusya ile iş yapan şirket/kişiler ile ilgili yaptırım haberi ve AB raporu ile endekse basıyorlar...Tabi tüm hisseler de payına düşeni alıyor...Yazdığım başka bir topikte de dedim.. Bugün nakiti olanlar için iyi bir ek alım günüydü..

6. Kıbrıs'a kumar a gitmeye gerek yok.Ac foreksi heryer KUMAR[emoji35]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. BofA dün ve bugün toplam 2.3 milyon lotu paketledi. En büyük satıcı İş yatırım sanki al gülüm ver gülüm.. Yarın İş yatırımı kesin alış tarafında görürüz..Bu arada kredili işlem yasağı yarın seans sonuna kadar mı geçerli acaba??

8. Şimdi baktım kredili işlem yasağı 14eylül seans sonu itibarı ile bitmiş. Yani yasaklar kalktı..
    evet 15 Eylül geldi yarın güzel bir açılış bekliyorum..

Sayfa 139/331 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •