Sayfa 1390/2404 İlkİlk ... 3908901290134013801388138913901391139214001440149018902390 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 11,113 - 11,120 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Hadise şimdilik bu...

Hayat hoş gerisi boş

2. Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ax9ge-ymWIQ
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Narin hocam maşallah size temmuzda şu 4 işleminiz kadar yapabilseydim mavi yakadan kurtuluyordum
    mavi yaka 25 seneyi geçti hala kurtulamadık can dostum ...ben kendi planlarıma uymuyorum sabır ve disiplin bende sıfır tabe bide işin kısmet tarafı var...Allah parayı istediğine ,ilmi isteyene verirmiş...nasipten ötesi canını sıkmak para işi böyle bence...1999 yılı başları yanımda yardımcı verdiler okuma yazmayı bizim fabrikada öğretmişler 4işlemi zaten bilmiyor...adam araba alır 2 katı satar...bag alır enişteyle 4 katına satar kısmet abi...ali abi sorar ne alayım takip ettiklerinden söylersin o yükseleni alır bide işyerinde dalga geçerler gidin sundan bir şey öğrenin diye...sen doları takip et borsayı takip et sinir ol adam imar bankasında faizi çıtır çıtır yesin ...sıkma canını cancagazım bu işler böyle Allah nasip etsin duam sana umarım ilmini öğrendiğin işten çok paralar kazanırsın...

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Geriye kalan yazılara zamanı gelince "John Holmes" gibin gireceğim
    Puhaaaaa

Peri bacaları, John Holmes Mert abim sen bir efsanesin
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

5.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    mavi yaka 25 seneyi geçti hala kurtulamadık can dostum ...ben kendi planlarıma uymuyorum sabır ve disiplin bende sıfır tabe bide işin kısmet tarafı var...Allah parayı istediğine ,ilmi isteyene verirmiş...nasipten ötesi canını sıkmak para işi böyle bence...1999 yılı başları yanımda yardımcı verdiler okuma yazmayı bizim fabrikada öğretmişler 4işlemi zaten bilmiyor...adam araba alır 2 katı satar...bag alır enişteyle 4 katına satar kısmet abi...ali abi sorar ne alayım takip ettiklerinden söylersin o yükseleni alır bide işyerinde dalga geçerler gidin sundan bir şey öğrenin diye...sen doları takip et borsayı takip et sinir ol adam imar bankasında faizi çıtır çıtır yesin ...sıkma canını cancagazım bu işler böyle Allah nasip etsin duam sana umarım ilmini öğrendiğin işten çok paralar kazanırsın...
    Dua yerine geçti narin hocam, teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku

Bir kez daha.... tebrikler...
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Puhaaaaa

Peri bacaları, John Holmes Mert abim sen bir efsanesin
    Muhhahahahahahaa

https://www.youtube.com/watch?v=sezBrjoqV5M
    Hayat hoş gerisi boş

7. Tüm dostlarıma bir kere daha huzurlu geceler...

https://www.youtube.com/watch?v=hdtUl9xRypA
    Hayat hoş gerisi boş

8. Günaydın mekan viop 500 pts düşük açtı

Sayfa 1390/2404 İlkİlk ... 3908901290134013801388138913901391139214001440149018902390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •